Arama sonuçları

1. M

Vektör Çerçeve İstediği

yok hocam benzeri var yine de teşekkür ederim.
  2. M

Vektör Çerçeve İstediği

teşekkür ederim inceleyeceğim
  3. M

Vektör Çerçeve İstediği

değerli arkadaşlar bir çerçeve görseli var elimde ne yazıkki aradım taradım bulamadım. elinde olan varsa gönderebilirse çok sevinirim
  4. M

Logo Lazım çalışmak isteyen benimle iletişime geçsin lütfe

bende yardımcı olabilirim muzaffer telefonu mesaj atıyorum
  5. M

roland vp 540 tuval baskı yardım

arkadaşlar merhaba roland vp 540 makinede tuval bezine baskı almak istiyorum ilk defa böyle birşey yapmaya başlayacağım ama bir kaç tane baskı aldım baskılar çok kalitesiz oldu. bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi
  6. M

Font istek

slm lar arkadaşlar aşağıdaki fontun ismini bilen varmı?
  7. M

Font istek

teşekkürler araştırayım ücretsiz bulamam herhalde :(
  8. M

Font istek

aşağıdaki fontun ismini biliyormusunuz yardımcı olursanız minnettarım size
  9. M

paste special Yardım lütfen

kimse yardım etmiyor teşekkürler :(
  10. M

paste special Yardım lütfen

merhabalar arkadaşlar ben daha önce defalarca bunu yapmama rağmen şimdi yapamıyorum. sizden yardımlarınızı bekliyorum sorunum şu; exceldeki yazıları farklı renklerdeki tablomu copy yapıp paste special/picture(enhanced metafile) seçeneklerini kullanıp yapıştırıyordum ve tablom aynen renkli bir...
  11. M

Excel Tablosu YARDIM!!

Excel Tablosu YARDIM!! Arkadaşlar Merhaba, benim beceremediğim ve bulamadığım bir şey var size danışmak istedim. Şimdi benim excelde bir tablom var ben bunu corele alma istiyorum nasıl yapabilirim. yardım edebilirmisiniz.? teşekkürler
  12. M

Fontu Bilen varmı ?

teşekkür ederim indiriyorum.
  13. M

Fontu Bilen varmı ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  14. M

convert sorunu

neyse teşekkür ederim. bakıcaz bi çaresine artık.
  15. M

convert sorunu

ilacı yok galiba :)
  16. M

convert sorunu

:D hocam ben anlatamadım galiba çalışmayı kaydetip kapatmıştım.
  17. M

convert sorunu

arkadaşlar merhaba ben corel yeni yeni öğreniyorum ver bir çalışma yaptım. yazıları convertledim.ne yazıkki tekrardan converti kaldıramadım.nasıl normale döndürecem. yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler
  18. M

ideal Punto?

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olcaktı. Bu dergi broşur vb. çalışmalarında; atıyorum başlıklar 12 punt, alt başlık 10 punt, yazılar 9 punt olacak şeklinde bir kriter varmıdır?
Yukarı Alt