Arama sonuçları

1. cdmac

xerox phaser 3117 yazıcı sorunu

herkese merhaba, şuan çalıştığım bilgisayara (pc) xeroxun phaser 3117 model yazıcısı takılı. Freehand 9 programından çıktı alırken seçenekler arasında ters emisyon ve cmyk renkleri ayrı ayrı al seçenekleri çıkmıyor. neden olabilir acaba? yardımcı olursanız sevinirim. herkese iyi çalışmalar.
  2. cdmac

Grafiker veya web tasarımcı olarak iş arıyorum (İst. av.)

İsmim Celal Dilekçi. 25 yaşındayım. İstanbul, Güngören'de ikamet ediyorum. Halen açıköğretim fakültesi iktisat bölümünde öğrenciyim. Daha önce çalıştığım matbaada photoshop ve freehand programlarıyla gömlek kutusu, broşür, kartvizit, fatura, irsaliye vb. işler hazırladım. İşlerin baskıya...
  3. cdmac

Bu ders Kaçmaz!PS De Fotoğraflarda Harika Efektler Yaratalım 5 Bölüm 80 MB

Hakan bey paylaşım için çok teşekkür ederim. Bu videoları hangi programda izleyebiliyoruz?
  4. cdmac

Kıvrımlı arka fon yardım

Arkadaşlar coca colanın fonlarda kullandığı kıvrımlı desenlere veya benzeri desenlere ihtiyacım var. Brush olarak indirdim fakat ne kadar da büyütsem netleşmiyor. Bahsettiğim desenlerden elinde vektörel olarak bulunan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  5. cdmac

Ücretimi Alamıyorum - Ne yapmam Lazım

@fogbird En sağlıklısı bu şekilde olucak galiba. Dediniz gibi yapıp savcılığa sorucam. Tekrar teşekkür ediyorum.
  6. cdmac

Sayın fogbird verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. İzninizle bi iki sorum daha olacak. -Bu tarihten sonra noterden firmaya ihtarname göndersem bi faydası olur mu? -Ben iş mahkemesine başvuruda bulunmazsam savcılık davayı kendi başlatır mı?
  7. cdmac

Alkolsüz Ofset Baskı Makinalarında Alkol Kullanımı.

Sayın xblack, Anlattığınız yöntemden 1. uyguladığımızda hazne suyu karışımı nasıl olmalıdır, hazneye sadece alkol mü konuluyor? Birde hep merak ettiğim baskı sırasında boyaya vernik karıştırma olayı. Bu durumda vernik karıştırdığınız boyayı daha sonra kullanmıyor musunuz? Eğer vernik...
  8. cdmac

Herkese merhaba. Foruma yeni katıldım. Kendimi tanıtarak başlayayım. İsmim Celal. İstanbul - Topkapı' daki matbaamızda grafiker olarak çalıyıyorum. Ücret alamama olayı benim de başıma geldi. Savcılıktan aldığım dilekçeden sonra karakoldan firmaya uğradılar. Fakat bi netice alamadım...
Yukarı Alt