Arama sonuçları

1. Murat Vardar

acilen citroen c3-c4 araba resmi lazım

@dilayyalcin peki bu beklentinizi neden konu mesajında belirtme gereği duymadınız? verdiğim linkte aradığınız kriterlerde 4 tane var, demek ki gözünüzden kaçmış.
  2. Murat Vardar

acilen citroen c3-c4 araba resmi lazım

@dilayyalcin arama motorlarında nasıl bulamadınız? bakınız burada var. Faydalı Olması Dileğiyle...
  3. Murat Vardar

Corel Draw 'da İnatçı Sürümlerin Sistemden Kaldırılması!

Aşağıda ki küçük eklenti sayesinde her şekilde deneyipte kaldıramadığınız corel X3-X4-X5 versiyonlarını çok kolay vede kısa bir sürede geride hiç bir iz bırakmaksızın kaldırabilirsiniz, tek yapmanız eklentiyi çalıştırarak sisteminizde kurulu bulunan silmek istediğiniz versiyonu işaretleyip...
  4. Murat Vardar

Kartvizit Çalışması

@tertibler Yorum yapılacak bir unsur bulamadım, umarım bu bir şaka değildir?
  5. Murat Vardar

Logo Logo :)

@GVNKRMN çok çok araştırma yapmalısınız, Tasarıma Başlamışsın! Haydi Hayırlısı Olsun! Bunu da Okumalısın! Faydalı Olması Dileğiyle...
  6. Murat Vardar

CorelDRAW 'da mikrofon çizimi anlatım dersi

@Yaşar KARADENİZ CorelDRAW Görsel Anlatım Dersleri başlıklı bir bölüm bulamadım, en yakın bölüm başlığı olarak buraya açmış bulundum, eğer taşınması gerekiyorsa moderatör/admin bildirimi yaparak konumun doğru yere açılmasını/taşınmasını talep edebilirim. Nihayetinde düzenli bir...
  7. Murat Vardar

Link Sorunu Giderilmiştir.
  8. Murat Vardar

@Yaşar KARADENİZ Yakın ilginiz için size de teşekkür ederim.
  9. Murat Vardar

@Funda Arıcı Zaman ve fırsatım oldukça birikimlerimi, forumda sizlerle seve seve paylaşmak isterim. Bilgi paylaştıkça eksilmeyen tek hazinedir, felsefesi sanırım bu düşünce ve girişim için yerinde bir yaklaşım olacak. :) İlginiz için Teşekkür Ederim.
  10. Murat Vardar

Bir çoğumuzun hergün yaptığı yada bildiği bu işlemleri, zaman ve fırsatım olduğu için görsel bir anlatım olarak forumda sizlerle paylaşmak istedim. bilmeyen arkadaşlara faydalı olur niyetiyle.... 1)- F6 Dörtgen çizim aracımızla oluşturmak istediğimiz şekli çiziyoruz. 2)- F10...
  11. Murat Vardar

faruq gur teaser afişleri

Amacına Uygun, Pırıl Pırıl ve Oldukça Başarılı Çalışmalar, Tebrik Ederim, Başarılarınızın Devamı Dileğiyle...
  12. Murat Vardar

HQ farklı zeytinyağı ve taze zeytin görselleri... yeni

farklı zeytinyağı ve taze zeytin görselleri buradan indirin 5 HQ görsel 45,9 Mb. Faydalı Olması Dileğiyle...
  13. Murat Vardar

Corel photo-paint dersleri / 3

@Özgül Rica ederim, Faydalı Olabildiysek/Olabilirsek ; Ne mutlu bize... Keyifli Tasarımlar......
  14. Murat Vardar

Corel photo-paint dersleri / 4

@Ömer YILDIZ Yakın ilginize teşekkür ederim,
  15. Murat Vardar

CorelDRAW 'da Taş dizimi sandığınız kadar zor değil !

Evet konu başlığında bahsettiğim gibi; CorelDRAW 'da Taş dizimi sandığınız kadar zor değil DrawStone sayesinde... Yapay elmas tasarımı için kullanışlı bir Makro en son sürümü 1.32 Bu Makro CorelDRAW X4 (SP2 güncelleştirmeli) veya X5 versiyonda (SP2/SP3 güncelleştirmeli) sürümlerde çalışır...
  16. Murat Vardar

Corel photo-paint dersleri / 4

fotoğraf/resim dekupe etme ve 3 ayrı resmi bir bütün yapma dersi Yukarıdaki videoda fotoğraf/resim dekupe etme ve 3 ayrı resmi bir bütün yapma tekniği yapımını anlatan, kolay menü kullanımınında anlatıldığı bir paylaşım ... şöyle diyenleriniz olabilir ; biz ( X ) programla/programlarla...
  17. Murat Vardar

Corel photo-paint dersleri / 3

Corel kullanıcı arkadaşların göz ardı ettiği; kasmayan vede arayüz olarak Corel 'le aynı mantık ve menüye sahip kıymetini kullanmaya başlayınca anlayacağımız, fotoğraf ve resim düzenlemek için pixel tabanlı çalışma mantığı olan bir program, yeteri kadar anlatımı vede video ders zenginliği...
  18. Murat Vardar

Corel photo-paint dersleri / 2

Corel kullanıcı arkadaşların göz ardı ettiği; kasmayan vede arayüz olarak Corel 'le aynı mantık ve menüye sahip kıymetini kullanmaya başlayınca anlayacağımız, fotograf ve resim düzenlemek için pixel tabanlı çalışma mantığı olan bir program, yeteri kadar anlatımı vede video ders zenginliği...
  19. Murat Vardar

corel photo-paint dersleri / 1

Corel kullanıcı arkadaşların göz ardı ettiği; kasmayan vede arayüz olarak Corel 'le aynı mantık ve menüye sahip kıymetini kullanmaya başlayınca anlayacağımız, fotoğraf ve resim düzenlemek için pixel tabanlı çalışma mantığı olan bir program, yeteri kadar anlatımı vede video ders zenginliği...
  20. Murat Vardar

Corel X5 'te Ne Gibi Hatalar/Eksikler Vardı? Neler Düzeltildi? , Geliştirildi?

CorelDRAW Graphics Suite X5 - Benioku Notlarından derlediğim düzeltme ve yenilenmeleri paylaşmak istedim, Olurya sorun yaşadığınız konu vb. vs. ile ilgili buradaki açıklamalar yardımıyla daha sorunsuz bir Corel 'le Keyifli Tasarımlar için okumanız tavsiye ederim, CorelDRAW Graphics Suite...
Yukarı Alt