Arama sonuçları

1. doghan

CorelDRAW'da Resim Yapalım

sayenizde corelle daha neler neler yapıcağı hakkında bilgi sahibi oluyoruz insan bilmediği şeyleri öğrendikçe programa daha bi hevesle tıklıyor acaba daha neler yapılabilir diye hepinize teşekkürlerimi iletiyorum
  2. doghan

Corelde kendi kısayolunu kendin yap..

arkadaşım vermiş olduğun bilgiler eminim ki inceleniyordur ama kimi insanlarımız; "ben zaten biliyordum" yada "iyiki vermişler, bak böyle yapıyormuş. hımm öğrenmiş olduk" deyip "paylaşım için teşekkürler" yazmaktan acizler... bu arada onların yerine ben sana TEŞEKKÜR ediyorum saygılar...
  3. doghan

Mac mi? Pc mi?

ben pc kullanıyorum ama mac'i de çok övüyorlar merak ediyorum kullanım açısından mac'i bilmediğim için alamıyorumda olurda beceremezsem elimde patlar diye korkuyorum malum neredeyse bir araba parası.... buı konuda tavsiyelerinizi esirgemeyin yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum caba...
  4. doghan

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

kısa ve öz 070 diyebiliriz memleket Karaman ikamet Antalya
  5. doghan

Sinemaya Ne sıkLıkLa Gidersiniz...

memleketteyken gelen filmlerin durumuna göre yanımıza arkadaş bulursak giderdik öylee illaki gidelim gibi bir durum da yoktu aslında ama kaç sene oldu ben unuttum gitmiyorum aslında gitmek lazım en azından bir değişiklik olur değilmi yaaa
  6. doghan

hangi meslekteniz

ilk başladığımda TABELACI diyorlardı sonra REKLAMCI olduk daha sonra AÇIKHAVA REKLAMCILIĞI denildi şimdilerde GRAFİKER yada GRAFİK-TASARIM ELEMANI diyorlar bu arada ben makine-resim teknikeriyim ama sadece okuyup diplomayı aldım yani... aslında o işi de yapabilirdim makine tasarımları parça...
  7. doghan

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

görünüm itibariyle 30un üzerindeymişim herkes öyle diyor ama daha 30a çok var yıllar çabuk geçmezse tabiii
  8. doghan

Hangi Vektör Programı?

ben bu sektöre CorelDraw2 ile başladım şuan 12 kullanıyorum. freehand'ede el atmak istiyorum en azında az çok bilgim olsun diye fakat her ikisinide kullanan arkadaşlardan corelin daha kullanışlı olduğunu ve freehand bilmemenin o kadarda mühim bir yanının olmadığını duyuyorum illustrator için...
  9. doghan

İyi Bir Tasarım Yapmak İçin Neye Sahip Olmalıyız?

forum grafikerlik üzerine olduğu için yazacaklarım grafik-tasarım üzerinedir. öncelikle unutulmamalıdır ki "Tasarım yapılır, program öğrenilir." 1.si hayal gücü 2.si renk uyumu 3.sü program bilgisi sadece 3.sü olanlar için başlarında bu işten anlayan birileri olmalı ve yön vermeli diye...
  10. doghan

Lcd mi yoksa Flat Monitör Mü?

tamda konunun üzerine gelmişim yeni bir pc almayı düşünüyorum bilgisayar teknik özelliklerinden pak anladığım söylenemez şimdiki pc'mde philips 17" flat vardı lcd daha iyi dediler lg 19" lcd aldım yeni alacağım pc için bir arkadaş (grafik tasarımda monitör ve ekran kartı çok önemlidir diyerek)...
  11. doghan

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

karamANtalya aslen karaman'lıyım ama 1yıldır antalya'dayım
  12. doghan

türkiye logosu

@femme_fatale merakımı bagısla ama neden her cümlenin basında ayy sonunda şeker kelimelerini kullanıyorsun :)
  13. doghan

tasarımcılara söylenen 10 yalan.

artık bana degil patronlarıma söylenen cümleler bunlar ama ister istemez benide etkiliyoor
  14. doghan

Layer Nedir?

arkadas sen bukadar bilgiyi nerden ögrendin yaww istanbula yine yolum düşerse seni mutlaka bulmalıyım
  15. doghan

kapaklı dosya çalışması

1.si 2.si diyonuz ama ben 2 yerdede aynı resmi görüyorum acaba gecmi kaldım yada benim pc kafayımı yedii üzgünüm yorum yok
  16. doghan

2008 takvim çalışması

fazla söze ne gerek hersey ortada saygılar üstadım hayal gücün kesilmesin ellerin dert görmesin bire bir görüsmek isterim nerelerdesin.... :)
  17. doghan

Amblem-logo calısması

@MehmetBozaslan aynen katılıyorumm saygılar
Yukarı Alt