Arama sonuçları

1. Kürşad Çakır

CorelDRAW X6'yı denediniz mi?

CorelDRAW GS X6 2 ay önce piyasaya sürüldü. Yeni sürümü duydunuz mu? denediniz mi?... Denediyseniz ne düşünüyorsunuz?...
  2. Kürşad Çakır

CorelDRAW Gizli Yenilikler 5 - Küçük bir Powerclip özelliği

CorelDRAW X6 yeni powerclip özelliklerini bir ders tadında paylaşmıştım. Fakat küçük bir şey unutmuşum. Bu da gizli bir özellikl olduğu için 5. gizli yenilik olarak sunmayı doğru buldum. CorelDRAW X6'da artık powerclip içindeyken belgeyi kapatabiliyoruz. Bu özellik çok iyi olmuş çünkü bazen...
  3. Kürşad Çakır

Macro Manager ile kolay makro yönetimi

CorelTURK Blog'u takip ediyorsanız CorelDRAW makrolarının ne işe yaradığını ve makrolarla neler yapılabildiğini hatta makroların nasıl yazıldığını biliyorsunuz demektir. CorelDRAW makro yazarları X5 çıkmasına az bir süre kala tüm makrolarını kurulum dosyası olarak yayınlayıp, kullanıcıların...
  4. Kürşad Çakır

Corel DRAW X6 Video Ders: Smear aracı ile tasarım.

CorelDRAW Graphic Suite X6 piyasaya sürüldükten sonra uzman Corel DRAW kullanıcıları tarafından yeni video dersler karşımıza çıkmaya başladı. İşte bunlardan biri... advancedtshirts.com sitesinde yayınlanan bu video derste CorelDRAW X6 ile gelen yeni Smear Tool ve Artistic Media kullanarak neler...
  5. Kürşad Çakır

CorelDRAW X6, Pakette neler var?

CorelDRAW Graphic Suite her yeni sürümünde kullanıcılarıne düzeltmelerin, geliştirmelerin ve yeniliklerin dışında farklı içerikler de ekliyor. Hatırlayacağınız gibi X5 paketini satın alan kullanıcıların kayıt yaptırması durumunda 100 $ değerindeki Corel KPT Collection ücretsiz olarak verilmişti...
  6. Kürşad Çakır

CorelDRAW X6 tanıtım videosu.

CorelDRAW X6 tanıtım videosu. Corel DRAW Graphic Suite X6 yeniliklerini kısaca özetleyen 3 dakikalık tanıtım videosu, izleyin... http://corelturk.blogspot.com/2012/03/corel-draw-graphic-suite-x6-tantm.html
  7. Kürşad Çakır

Corel Roxio'yu satın aldı.

MacOS kullanmışsanız mutlaka meşhur CD/DVD kaydedici Toast yazılımını da kullanmışsınızdır. Toast yazılımını üreten Roxio firmasını Corel Corp. satın aldı. Sizin düşünceleriniz neler?
Yukarı Alt