Merhaba Arkadaşlar, Bu Özellik Resmimizi Daire,Kare Gibi Şekillerin içine alıyor.
Hemen anlatmaya başlıyorum. Yine Corele bir resim atıyoruz ve resmi seçip Bitmaps/Creative/Vignette Tıklıyoruz.
Karşımıza Gelen pencerede Color(Renk) yazıyor burda Black(Siyah),White(Beyaz) ve Other(Diğer)...
Merhaba Arkadaşlar, Bu Özellik Resmimizi Eğlenceli Bir Hale Getiriyor.
Hemen anlatmaya başlıyorum. Yine Corele bir resim atıyoruz ve resmi seçip Bitmaps/Creative/Particles Tıklıyoruz.
Hemen Karşımıza Gelen pencerede "Style" yazıyor bunun altında "Stars(Yıldızlar)" ve "Bubbles(Kabarcık)"...
Merhaba Arkadaşlar, Bu Özellik Resmimize Şekilli Çerçeve yapmamızı sağlıyor.
Hemen anlatmaya başlıyorum. Yine Corele bir resim atıyoruz ve resmi seçip Bitmaps/Creative/Frame Tıklıyoruz.
Karşımıza Çıkan Pencerede sol tarafta tırtıklı boş bi portre çerçevesi var "OK" dediğiniz zaman...
Merhaba Arkadaşlar, Bu Özellik Resmimizi bir KaraKalem Çalışmasına Çeviriyor.
Hemen anlatmaya başlıyorum. Yine Corele bir resim atıyoruz ve resmi seçip Bitmaps/Art Strokes/SketchPad Tıklıyoruz.
Burda "Graphite" Kısmı Sadece Kalemle çalışılmış gösteriyor.
Eğer "Color" kısmını...
Merhaba Arkadaşlar, Bu Özellik Resmimizi Kazıyarak hoş bir Çalışmaya Çeviriyor.
Hemen anlatmaya başlıyorum. Yine Corele bir resim atıyoruz ve resmi seçip Bitmaps/Art Strokes/ScraperBoard Tıklıyoruz.
"Scrape To" Yazan bölümün altında "Color" ve "White" Yazıyor biz "White" Tıklıyoruz Ve...
Merhaba Arkadaşlar, Şimdi Size Süper Bi ders vericem, hepinizin kulağına küpe olsun bu ders :D
Öğreteceğim Özellik Corelde Resimlere Kar,Yağmur ve Sis Eklemenize Yardımcı Olucaktır.
Şimdi corele bir resim atıyoruz ben altta gördüğünüz resmi attım, sonra resmi seçip Bitmaps/Creative/Weather...
kitabın altında ok işaretinin yanında sarı, pembe, açık mavi renginde küçük insanlar var galiba bence onlar hiç hoş olmamış onların yerine başka bşy kullanabilirsin bence..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.