Arama sonuçları

1. fifa

Kendimce bir Çalışma Yaptım.. Nasıl Olmuş ?

yorum yapmadığınıza göre beğendiniz galiba ? :)
  2. fifa

coreldraw otomatik takvim macrosu

resimleri göremiyorum ?
  3. fifa

Kaplumbağa terbiyecisi ve osmanlıdan bir resim

süpeer olmuş daha nasıl geliştiriceksin bundan iyisi picasso :D
  4. fifa

Kendimce bir Çalışma Yaptım.. Nasıl Olmuş ?

Karşınızda Kro Gören Masum Uzaylı .
  5. fifa

Yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var

alttaki resmin ortasındaki logoyuda saydam yap ve ilk resimde "Sayı 1 FALİYET BÜLTENİ" yazısı çok sırıtıyor bence onu biraz daha sağ tarafa yaklaştır.
  6. fifa

CorelDraw Vignette Özelliği (Görsel Ders)

Merhaba Arkadaşlar, Bu Özellik Resmimizi Daire,Kare Gibi Şekillerin içine alıyor. Hemen anlatmaya başlıyorum. Yine Corele bir resim atıyoruz ve resmi seçip Bitmaps/Creative/Vignette Tıklıyoruz. Karşımıza Gelen pencerede Color(Renk) yazıyor burda Black(Siyah),White(Beyaz) ve Other(Diğer)...
  7. fifa

CorelDraw Particles Özelliği (Görsel Ders)

Merhaba Arkadaşlar, Bu Özellik Resmimizi Eğlenceli Bir Hale Getiriyor. Hemen anlatmaya başlıyorum. Yine Corele bir resim atıyoruz ve resmi seçip Bitmaps/Creative/Particles Tıklıyoruz. Hemen Karşımıza Gelen pencerede "Style" yazıyor bunun altında "Stars(Yıldızlar)" ve "Bubbles(Kabarcık)"...
  8. fifa

CorelDraw Frame Özelliği (Görsel Ders)

Merhaba Arkadaşlar, Bu Özellik Resmimize Şekilli Çerçeve yapmamızı sağlıyor. Hemen anlatmaya başlıyorum. Yine Corele bir resim atıyoruz ve resmi seçip Bitmaps/Creative/Frame Tıklıyoruz. Karşımıza Çıkan Pencerede sol tarafta tırtıklı boş bi portre çerçevesi var "OK" dediğiniz zaman...
  9. fifa

CorelDraw SketchPad Özelliği (Görsel Ders)

Merhaba Arkadaşlar, Bu Özellik Resmimizi bir KaraKalem Çalışmasına Çeviriyor. Hemen anlatmaya başlıyorum. Yine Corele bir resim atıyoruz ve resmi seçip Bitmaps/Art Strokes/SketchPad Tıklıyoruz. Burda "Graphite" Kısmı Sadece Kalemle çalışılmış gösteriyor. Eğer "Color" kısmını...
  10. fifa

CorelDraw ScraperBoard Özelliği (Görsel Ders)

Merhaba Arkadaşlar, Bu Özellik Resmimizi Kazıyarak hoş bir Çalışmaya Çeviriyor. Hemen anlatmaya başlıyorum. Yine Corele bir resim atıyoruz ve resmi seçip Bitmaps/Art Strokes/ScraperBoard Tıklıyoruz. "Scrape To" Yazan bölümün altında "Color" ve "White" Yazıyor biz "White" Tıklıyoruz Ve...
  11. fifa

Corel Draw ile resimlere kar, sis ve yağmur ekleme ( Görel ders)

Merhaba Arkadaşlar, Şimdi Size Süper Bi ders vericem, hepinizin kulağına küpe olsun bu ders :D Öğreteceğim Özellik Corelde Resimlere Kar,Yağmur ve Sis Eklemenize Yardımcı Olucaktır. Şimdi corele bir resim atıyoruz ben altta gördüğünüz resmi attım, sonra resmi seçip Bitmaps/Creative/Weather...
  12. fifa

günün sözü

doğru söze ne denir.
  13. fifa

Sıfırdan Bir Site Kuralım (Resimli Ders)

bu siteye sadece biz girebiliyoruz dimi ? yani başka bi bilgisayardan girmeyi deneyince açılmaz doğru mu ?
  14. fifa

Sizce nasıl olmuş?

kitabın altında ok işaretinin yanında sarı, pembe, açık mavi renginde küçük insanlar var galiba bence onlar hiç hoş olmamış onların yerine başka bşy kullanabilirsin bence..
  15. fifa

72'' LCD Yaptım görüşlerinizi Alabilir miyim ?

hafif parlattım ve hoparlör ekledim :)
  16. fifa

72'' LCD Yaptım görüşlerinizi Alabilir miyim ?

reklam olmasın diye veysel yazdım :D Erkan bey o dedikleriniz bi denicem tşk ederim :)
  17. fifa

corel de çark dişli (GÜNCELLENDİ)

resim gözükmüyor....
Yukarı Alt