Arama sonuçları

1. filipiti

İndesign crop marks hakkında soru ?

@Erkan_Nehir Erkan bey cevaplarınız için teşekkür ederim çok faydasını gördüm.Bahsettiğim elle uğraşmadan sayfa boyutlarının bitimine kırım çizgisini yerleştiriyor hata olasılığım düşüyor bu açıdan söylemiştim.Teşekkür ederim dediğiniz gibi script e gerek kalmadı.
  2. filipiti

Arkadaşlar yaptım indesign da bir script e gerek kalmadan kırım çizgisi koyulmuş bir döküman oluşturulabiliyor.Bir konu anlatımı yapıcam veya sitede varsa böylebir konu anlatımı yönlendiricem.Dökümana otomatik kırım çizgisi koyuyor fakat kesim çizgisi şeklinde fakat dökümanın dışına geldiği için...
  3. filipiti

Bunun için script araştırıcam fakat kırım çizgisinin tam bir ingilizce karşılığı olduğundan da emin değilim.Bi şekilde halletmeye çalışıcam tekrar teşekkürler.
  4. filipiti

Erkan bey cevabınız için teşekkürler.Kırım yerleri böyle bir çalışmada indesgnda pdf export yaparken nasıl belirtilmeli aslında tam olarak öğrenmek istediğim buydu.indesign da bunu yapmak mümkünmü?dediğiniz gibi yapıcam bu konuda da bir script araştırıcam cevap için tekrar teşekkür ederim.
  5. filipiti

Herkeze selamlar arkadaşlar.İndesignda 2kırımlı 6 sayfa bir broşür veya menü hazırladığımı varsayarak pdf olarak 3mm kesim payını crop marks tan ayarlayarak çıktı alıyorum.Matbaaya gönderirken kırım yerlerinide belirtmemiz gerekmiyormu? İndesign da yeniyim fakat daha önce corel draw...
  6. filipiti

indesign preflight hakkında soru ?

@GürhanErkal Evet adobegünlüğünü takip ediyorum.Benim için çok yararlı oldu seminerleri kaçırsamda tekrarlarını izliyorum.Cevabınız için teşekkür ederim.Özellikle çok sayfalı işlere master sayfalar ve stiller ile kurgu yaparak başlamanın inceliklerini daha iyi öğrenmeye çalışıyorum şu anda...
  7. filipiti

indesign preflight hakkında soru ?

Arkadaşlar selamlar herkeze iyi çalışmalar indesign hakkında henüz yeniyim indesign da ki preflight paneli hakkında bir sorum olacak.Bu panelde bildiğiniz gibi dökümandaki hatalar gözüküyor ve kendi profilimizi oluşturup baskıya göndermeden önce sorunları görebiliyoruz.Baskıya gidecek bir...
  8. filipiti

128 Sayfa Katalog Montajı

Konu biraz eski galiba ama konuda hiçbir resim gözükmüyor.128 sayfa katalog montajını merak ettim tekrar yükleme veya konuyu editleme şansınız varmı?
  9. filipiti

Baskı sonrası sıkıntı yaşıyoruz.

Konuyu okudum sonradan yazdıklarınızıda.Müşteriniz genellikle bir şirket veya şahıs firması ise daha önce kullandığı ve sorun yaşamadığı isim soyad adres bilgileri firma ismi olan bir kartvizitini göndermesini rica edebilirsiniz müşteriden kartvizit olmasada mutlaka bu bilgilerin yer aldığı...
  10. filipiti

Corel Montaj yapımı hakkında soru ?

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.Ben montajın matbaanın kullandığı kağıt ebadına göre yapılan çalışmaların bu ölçüde bir corel sayfası hazırlanarak içine yerleştirilmesi olduğunu zannediyordum en azından corelde böyle olduğunu zannediyordum.Daha doğrusu staj yaptığım matbaada...
  11. filipiti

@Erkan_Nehir Cevabınıza teşekkür ederim.Bu montaj değildir demekle kastettiğinizi anladım genelde indesgin da yapılan çok sayfalı işlerden bahsediyorsunuz.Çalıştığım matbaada bu tarz işler geldiği için böyle sormak zorunda kaldım fakat sizin izah ettiğiniz şekilde hazırlanıp basım için 50X70...
  12. filipiti

Arkadaşlar cevap yazabilecek kimse yokmu?
  13. filipiti

Herkeze selamlar,iyi çalışmalar arkadaşlar.Benim montaj hakkında bir sorum olucak corel drawda 50X70 kağıda montaj yapmak istiyorum fakat matbaa deneyimim olmasına rağmen hala montaj yapmayı tam olarak kavrayamadım.Aşağıya 50X70 boyutlarında bir görsel hazırladım bu görsele göre sormak istediğim...
Yukarı Alt