Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

kapı (door) resimleri

@Hakan Dağdeviren ben teşekkür ederim Hakan bey...
  2. Dilek Doğrusöz

kapı (door) resimleri

çok güzeller... (hepsi resimdekilerden ibarettir) buradan indirebilirsiniz... http://rapidshare.de/files/46043520/Door.rar.html
  3. Dilek Doğrusöz

Heryerde Kullanabileceğiniz XP resimler...

paylaşım için teşekkürler Defne hanım...
  4. Dilek Doğrusöz

Antik ve Cami Resimleri

payşalım için teşekkürler Erkin bey...
  5. Dilek Doğrusöz

Çılgın Yumurta, Tavuk, Güneş, Tavşan (Vektör)

çok sevimliler Sait bey paylaşım için teşekkürler...
  6. Dilek Doğrusöz

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

"Dilek hanım görüyorsunuz; herkes sizin gibi DOĞRUSÖZ'lü değil ve 3-5 kişiden başka kimse cevaplamıyor bu sorumuzu. Oysa burada 22.000 üye var. Grafik eğitimini nasıl ve nereden aldın diye sorulunca susanlar çeşitli yerlerde rahatlıkla "ben grafikerim" diye konuşabiliyorlar. Bu nedenle cevap...
  7. Dilek Doğrusöz

meyve özel sunumlar (harika)

@Etuğrul Koca teşekkür ederim Ertuğrul bey...
  8. Dilek Doğrusöz

Uvey's 2000 istanbul logo

6 numaradaki fikir gayet güzel olmuş v harfinin yaka şeklinde oluşu ancak diğer kısımları yani yazı fontunuzu daha değişim kullanmalısınız bu şekliyle değil bu fikri geliştirmelisiniz nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  9. Dilek Doğrusöz

Sustum !....

ben çok beğendim Hatice hanım paylaşım için teşekkürler... @Fatih Coşkun Fatih bey sizin şiirinizde çok güzel onuda çok beğendim paylaşım için teşekkürler...
  10. Dilek Doğrusöz

Işıldayan göz

ders için teşekkürler Hatice hanım...
  11. Dilek Doğrusöz

Hadise açıkgöz / ugur duran 09

alan çok büyük hadise küçük kalmış büyültebilirseniz genel itibariyle güzel görünüyor... düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  12. Dilek Doğrusöz

Alev efekti

paylaşım için teşekkürler...
  13. Dilek Doğrusöz

Resimdeki buz efekti

ders için teşekkürler Hatice hanım...
  14. Dilek Doğrusöz

Faruk bey zevkle okumanıza sevindim... cvp vermeye çalışıcam sorularınıza. 1- Resim öğretmenliği mezunuyum ancak bana üniversitem inanınki öğretim adına çok fazla bişey katmadı ben üniversiteye donanımlı gitmiştim ve orada yaptıklarımı ben lise dönemimde zaten yapmıştım. Öğretmen olarak...
  15. Dilek Doğrusöz

Program Ekle-Kaldır İle Kalkmayan Programların Silinmesi

donanımla ilgili bir çok şeyi öğreniyoruz sayenizde eksik olmayınız Abdullah bey paylaşım için teşekkürler...
  16. Dilek Doğrusöz

2. Grafik Tablet Çalışmam

aslında tasarımın temeli el becerisi bize hocamız öyle söylerdi pc de de bişeyler yapılır ama yinede önce taslak yapılır oda eskiz tarzında kağıda yapıllır derdi sizinde el beceriniz bariz ortada tebrik ediyorum gayet başarılı bir çalışma olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  17. Dilek Doğrusöz

üniversiteden mezun olduktan sonra birgün bir resim atölyesinde yağlı boya yaparken bir grafiker abim çalışmalarıma baktı ve bana benimle çalışmak istermisin dedi ben sana program öğretirim dedi (külliyen yalan) ozamanlar sıcak bakmıyordum bilgisayara çok mantıksız geliyordu... kalem, rengarenk...
  18. Dilek Doğrusöz

Eye Liner Göz Kalemi Çizim Tanıtım(sıfırdan)

Hakan bey yine muhteşem bir iş çıkartmışsınız valla teknik olarakta mükemmelsiniz ayrıca detaycısınız bende çok severim detayları... Hakan bey ufacık nacizane bir detay önerim olacak size örneğin:ZEN - PARIS VE EYE LINER yazınız varya keşke o yazılara biraz gölge verseydiniz çok daha ii olacaktı...
  19. Dilek Doğrusöz

2. kitap kapağım

bizi dikkate aldığınız için teşekkürler Emre bey bu haliylede çok hoş görünüyor düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  20. Dilek Doğrusöz

Yıldızlar

paylaşım için teşekkürler...
Yukarı Alt