Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Selamlar ben geldim.

hoşgeldiniz Berfin Gül ii forumlar dilerim...
  2. Dilek Doğrusöz

Son Şiirim...

derin duygular yüklemişsiniz kaleminize sağlık Sait bey...
  3. Dilek Doğrusöz

Serbest çalışmalar

öncelikle Kemal bey aramıza hoşgeldiniz ilk mesajınızla paylaşımda bulunmuşsunuz çalışmanızı gayet ahenkli bir çalışma sergilemişsiniz daha başka çalışmalarınızı da görmek isteriz düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  4. Dilek Doğrusöz

Flowers / Çiçekler Dekupeli 1

paylaşım için teşekkürler Yaşar bey...
  5. Dilek Doğrusöz

Adobe Photoshop CS4 Görsel Eğitim Seti

paylaşım için teşekkürler Erkin bey...
  6. Dilek Doğrusöz

Hiçbirşeyinim(Ayrıldığım Birine Yazdığım Şiir)

düşünceniz kaleme almışsınız ve bizlerle paylaşmışsınız gayette başarılı olmuş...:)
  7. Dilek Doğrusöz

Aşama Aşama Hastane Koridoru Çizim"PS İnterior"(Ders Niteliğinde)

teşekkürler Hakan bey maddi olarak sıkıntı vermediği taktirde kişisel çalışmalar düzeltilebilir kendinize haksızlık etmeyin burada başka gözler sizin göremediğinizi görür ve uyarır... düşüncennize ve ellerinize sağlık...
  8. Dilek Doğrusöz

çay (tea) resimleri

@Hakan Dağdeviren sağolun... ben teşekkür ederim Hakan bey...
  9. Dilek Doğrusöz

Hakan bey yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle sadece bahsettiğim yeri göstermek adına ekledim resmi bilginize... detaylı bir çalışma olduğu için olası bir durum eksiklik için değildir sadece gözden kaçtığı için ufak bir hatırlatmadır, tekrar düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  10. Dilek Doğrusöz

kesilmiş hazır et resimleri

paylaşım için teşekkürler Alper bey...
  11. Dilek Doğrusöz

Kral - Kraliçe Taçları Kraliyet Sembolleri (Güncellenecek)

Paylaşım için teşekkürler Sait bey...
  12. Dilek Doğrusöz

Hiçbirşeyinim(Ayrıldığım Birine Yazdığım Şiir)

ikinci bir yeteneğinizi bizlere sunmuşsunuz Hakan bey muhteşemsiniz... kıymet bilmeyenlere gelsin bu yazınız düşüncenize sağlık...
  13. Dilek Doğrusöz

çay (tea) resimleri

@Buse Türüdü ben teşekkür ederim Buse hanım... @Sait SANCAK ben teşekkür ederim Sait bey... @Yaşar Karadeniz ben teşekkür ederim Yaşar bey...
  14. Dilek Doğrusöz

Hakan bey Allah hastaneye düşürmesin ama yokluklarınıda vermesin... yine güzel bir çalışma örneği düşüncenize ve ellerinize sağlık ancak bir ufak detay gözden kaçmış yerdeki çizgiler çöp kovasının ayağının üzerine çıkmış layer hatası galiba :)...
  15. Dilek Doğrusöz

çay (tea) resimleri

muhteşem sunumlarla yüksek çözünürlükte çay resimleri... buradan indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/45882052/Tea.rar.html
  16. Dilek Doğrusöz

Neden Grafikerler.org?

@Yaşar Karadeniz Yaşar bey beni çok onurlandırdınız sevgi saygı bizden efendim...en büyük içtenliğimle asıl ben size teşekkür ederim... nacizane herkes gibi benimde paylaşımlarım oluyor bu ailenin en güzel yanı sizin gibi karşılıksız paylaşımcı ruha sahip olması... tekrar teşekkürler...
  17. Dilek Doğrusöz

Neden Grafikerler.org?

araştırma yaparken tesadüfen bulduğum bir siteydi... Zaman içersinde vaktimin çoğunu aldğını farkettim grafikerler.org'un. Bundan kesinlikle şikayetçi değilim aksine çok çok memnunum. Kendi adıma grafikerler.org " benim eksik yanım " ben öyle değerlendiriyorum. yardıma ihtiyacım olduğunda...
  18. Dilek Doğrusöz

Magic

yorum yapmakta bile zorlanıyorum inanın buna öneri yada eleştiri yapılacak bir yön olmadığı için sadece güzel olduğunu belirtmekle yetiniyorum düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  19. Dilek Doğrusöz

Position

teknik olarakta uygulama olarakta muhteşem ahenkli bir çalışma düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  20. Dilek Doğrusöz

Sport6

kusursuz muhteşem bir uygulama örneği olmuş düşüncenize ellerinize sağlık...
Yukarı Alt