Arama sonuçları

1. M.Vehbi

Bir minibüs nasıl giydirildi?

@farukcagla Allah sizden Razi Olasun Diyorumda Başka da Diyecek Bir Laf Bulamıyorum... Saygı İle Selamlarım Üstad
  2. M.Vehbi

katolog kapağı çalışması

konu değişmeden önce bende bir görüş bildireyimmi?? izin için tesekkürler :P :)) bencede renkler güzel ama beyaz serit dediğiniz ve genell olaarak mesajlarda görüyorum ki kimsenin anlamadığı o beyazlık pek hoş durmamış bende diğer arkadaşlarla aynı kanaatteyim fakat oraya beyaz değilde farklı...
  3. M.Vehbi

Çizdiğim Ürünleri Tek Sayfada Topladım.Katalogdan Bir Sayfa Yaratmaya Çalıştım.

Hakan ağabey ne olur bu işi banda öğret ağabey ben bu işleri cıkaracak olsam köseyi dönerim wallahi emegine bilgine gözüne ve beynine saglık saygı ile selamlarım seni ağabey
  4. M.Vehbi

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

üçü içinden 1- 2. kartvizit daha cekici 2- 1.kartvizit sade ama hoş 3- 3. kartvizitin seritleri hoşuma gitmedi diyebilirim sonuç : Genel oalrak güzeller emegine saglık ;)
  5. M.Vehbi

pramit cafe logosu

tesekkür ederim arkadslar yönlendirmeleriniz için tavsiyeleriniz doğrultusunda yeniden bir calışma yapacam tekrar teşekkürler
  6. M.Vehbi

pramit cafe logosu

Güneşi bulutları cıkarttım ve fontuda turuncu yaptım... bu arada Yaşar Karadeniz abicim teşekker ederim yardımın için ;)
  7. M.Vehbi

pramit cafe logosu

yorumlarınız tesekkürler hakan bey dediğiniz tarzda bir calısma yaptım ama resmi yükleyemedim imageshack acılmadı ama en yakın zamanda o çalışmayıda ekleyecem insallah :))
  8. M.Vehbi

pramit cafe logosu

Bu Logolardan Hangisi Sizce daha güzel
  9. M.Vehbi

Corelde hazırlanmış çerçeveler

paylaşım için teşekkürler
  10. M.Vehbi

Moda Evi Logusu

arkadaslar yorumlarınız için tesekkür ederim ben sizlerin dediğini yaptım değiştirdim ama firmanın bu kogo cok hoşuna gitti :)) yeşil olan hilal rengini sarı yaptık ve sarı gölge ekledik kullanmaya başladılar... yeni logo çalışmalrımda yine sizlerin verdikleri bilgilerle çalışacağım teşekkürler
  11. M.Vehbi

Moda Evi Logusu

yorum için teşekkür ederim fatih abi denerim
  12. M.Vehbi

Bakanlık logoları ve önemli birimler de dahil

paylaşım için tesekkürler
  13. M.Vehbi

Moda Evi Logusu

Arkadaşlar bu logo çalışmam sizce nasıl omus ve yine sizce eksikleri nelerdir teşekkürler
Yukarı Alt