Arama sonuçları

1. Ali DANIŞAN

CorelDRAW 'da Blend Tool 'la Basit Led Dizilimi Video Anlatım Dersi

hepinize teşekkür ederim abiler. sizin sayenizde kendimize bişeyler katıyoruz geliştiriyoruz.
  2. Ali DANIŞAN

Corel Draw'da daire etrafına yıldız koymak ?

teşekkürler hasan abi zaten herşeyi anlatmışsın bizim bişey söylememize gerek yok :)
  3. Ali DANIŞAN

CorelDRAW 'da Blend Tool 'la Basit Led Dizilimi Video Anlatım Dersi

abiler, ablalar, arkadaşlar valla ilk video ders anlatımım kötü olmuş olabilir :) inşallah güzel bir paylaşım olmuştur...
  4. Ali DANIŞAN

Foruma video nasıl eklenir

teşekkür ederim halletim ben de abi senin dediğin yöntemle yaptım ama olmamıştım sonra kullanım videolarını izleyince önce düzenleme şeritine atmam gerekiyomuş atmayınca hata veriyodu atınca düzeldi formatı değiştirdim teşekkürler sölediğin için.
  5. Ali DANIŞAN

Foruma video nasıl eklenir

'Camtasia Studio8' programı ile ilkez video ders hazırladım ama foruma nasıl ekleyecem bilmiyorum upload edemiyorum formatı uymuyo sanırım, lütfen yardımcı olun ustalar.... formatı:Camtasia Recorder Document (.camrec)
  6. Ali DANIŞAN

Grafik-tasarım öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım?

Benimde fazla bilgim yok ben 18 yaşındayım lise:elektrik mezunuyum ama ben grafik tasarımı istediğimden dolayı üniversite: grafik tasarım bana kalırsa normal başlama hatta tam zamanında başlamışsın. Bu forumu takip etmeye devam et bence abiler,ablalar saolsunlar çok desktek oluyolar herhangi bir...
  7. Ali DANIŞAN

ilk tasarımlarımdan (eksiklerimi söleyin lütfen)

saolun bende zaten eleştiri istiyorum inanın kursdaki hocam herkeze iyi olmuş diyo :D bunları duymak istemiyorum çünkü kendimin hoşuma gitmiyor, sizin değerli yorumlarınızı almak yanlışlarımı öğrenmek için paylaşıyorum tekrar yorumlar için hepinize teşekkür ederim. Şimdeden bir kaç bişey daha...
  8. Ali DANIŞAN

bence de abi koyu yeşil fontlarla oynasammı ki abi böyle bir şablona nasıl bir font giderki şekilli olmaz diye düşündüm, düz yaptım ama yazı fontuylada oynasammıki? bu arada abi saolsun valla çok yardımcı oluyosunuz. teşekkürler tekrar :D
  9. Ali DANIŞAN

abiler 2. yaptıgımın renkleriyle oynadım bakalım renkleri begencekmisiniz.
  10. Ali DANIŞAN

Bir Grafiker ne kadar maas alır ?

saolun varolun abiler anladım durumu ilk planda fazla paracı olmayacan ama dengede durmayı bilcen, sonra kendini geliştircen geliştirdikce iyi oldukca limiti sen ayarlayacan :D teşekkürler.
  11. Ali DANIŞAN

valla sende haklısın:D ikisinin ortasını ayarlarız artık duruma göre .
  12. Ali DANIŞAN

tmm yapıyım buraya atarım. bakalım bu sefer belki biraz düzgün olur :D
  13. Ali DANIŞAN

Photoshop'ta Buzlu Cam Efekti Nasıl Yapılır.

hasan abi teşekkürler.
  14. Ali DANIŞAN

Resmi çizgi roman sayfası gibi yapma?

erkan abinin sölediği gibi image - adjustments-posterize yap daha sonra image - adjustments - desaturate yap istediğin şekilde olur. başarılar...
  15. Ali DANIŞAN

evet abi renk seçiminde senin verdiğin site işimize yarar adamlar uygun renkleri göstermişler bu zaten photshop içinde de var zaten abi haralde bundan yararlanırım ben tekrar saol abi.
  16. Ali DANIŞAN

Çaparlar Küp Bloknot Tasarımı

eline sağlık abi güzel olmuş.
  17. Ali DANIŞAN

Abi dediğin gibi benim renk seçimimde, daha sonra font kulannımımda çok eksiliğim var, açıkcası yeni olduğumdan fazla bilgim olmadığından olabilir belki tam ayarlayamıyorum. bu konu hakkında verebileceğiniz bir bilgi varsa çok iyi olur.yorumun için saol abi.
  18. Ali DANIŞAN

haklısın abi dediğin gibi ilk plan öğrenme zaten tecrübe kazanma önemli olanda o aslında. Para 2.planda durmalı bu forumdan bazı abiler de öyle söledi yorumun için teşekkürler abi.
Yukarı Alt