teşekkür ederim halletim ben de abi senin dediğin yöntemle yaptım ama olmamıştım sonra kullanım videolarını izleyince önce düzenleme şeritine atmam gerekiyomuş atmayınca hata veriyodu atınca düzeldi formatı değiştirdim teşekkürler sölediğin için.
'Camtasia Studio8' programı ile ilkez video ders hazırladım ama foruma nasıl ekleyecem bilmiyorum upload edemiyorum formatı uymuyo sanırım, lütfen yardımcı olun ustalar....
formatı:Camtasia Recorder Document (.camrec)
Benimde fazla bilgim yok ben 18 yaşındayım lise:elektrik mezunuyum ama ben grafik tasarımı istediğimden dolayı üniversite: grafik tasarım bana kalırsa normal başlama hatta tam zamanında başlamışsın. Bu forumu takip etmeye devam et bence abiler,ablalar saolsunlar çok desktek oluyolar herhangi bir...
saolun bende zaten eleştiri istiyorum inanın kursdaki hocam herkeze iyi olmuş diyo :D bunları duymak istemiyorum çünkü kendimin hoşuma gitmiyor, sizin değerli yorumlarınızı almak yanlışlarımı öğrenmek için paylaşıyorum tekrar yorumlar için hepinize teşekkür ederim. Şimdeden bir kaç bişey daha...
bence de abi koyu yeşil fontlarla oynasammı ki abi böyle bir şablona nasıl bir font giderki şekilli olmaz diye düşündüm, düz yaptım ama yazı fontuylada oynasammıki? bu arada abi saolsun valla çok yardımcı oluyosunuz. teşekkürler tekrar :D
saolun varolun abiler anladım durumu ilk planda fazla paracı olmayacan ama dengede durmayı bilcen, sonra kendini geliştircen geliştirdikce iyi oldukca limiti sen ayarlayacan :D teşekkürler.
evet abi renk seçiminde senin verdiğin site işimize yarar adamlar uygun renkleri göstermişler bu zaten photshop içinde de var zaten abi haralde bundan yararlanırım ben tekrar saol abi.
Abi dediğin gibi benim renk seçimimde, daha sonra font kulannımımda çok eksiliğim var, açıkcası yeni olduğumdan fazla bilgim olmadığından olabilir belki tam ayarlayamıyorum. bu konu hakkında verebileceğiniz bir bilgi varsa çok iyi olur.yorumun için saol abi.
haklısın abi dediğin gibi ilk plan öğrenme zaten tecrübe kazanma önemli olanda o aslında. Para 2.planda durmalı bu forumdan bazı abiler de öyle söledi yorumun için teşekkürler abi.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.