Arama sonuçları

1. Alper Yediyıldız

emprime baskı hakkında

BASKI TEKSTIL BASMACILIĞI HAKKINDA GENEL BILGILER Tekstil Basmacılığı, tekstil terbiye endüstrisinin ilginç ve önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Basmacılık teknikle sanatın elele verdiği ender endüstri dallarından biridir. Basmacılık dar anlamıyla bölgesel bir boyama olarak tanımlanabilir...
  2. Alper Yediyıldız

Photoshop bulut Brush / fırçaları

Photoshop bulut Brush / fırçaları 35 Fırça | 11.14 Mb http://rapidshare.com/files/205381140/obl.rar
  3. Alper Yediyıldız

kesilmiş hazır et resimleri

et resimleri | 20xJPEG[1600x1200] | 9.0Mb(rar) http://rapidshare.com/files/205910836/Meat.rar
  4. Alper Yediyıldız

Oyun: Onu Boşverde

onu boşver o zaman hiç gelmeyecek:D
  5. Alper Yediyıldız

Aşama Aşama Hastane Koridoru Çizim"PS İnterior"(Ders Niteliğinde)

selam, Çalışmanızı çok beğendim fakat renkler çok açık bilrek mi yaptınız?. duvar ve zemin renklerinde koyu renkler kullansaydınız daha mı güzel olurdu acaba. Acil çıkışı simgeleyen ok ve adam işaretini bir tabela üzerine yerleştirseydiniz daha iyi olurdu. Elinize sağlık. saygılar.
  6. Alper Yediyıldız

Gece bekçileri:)

Gececilere iyi geceler dilerim:D benden bu kadar kalın sağlıcakla. benden sonra yazan olmamış:) nerede bu bekçiler ne yapıyorlar acaba:D
  7. Alper Yediyıldız

Gece bekçileri:)

Selam arkadaşlar bu başlığa gece takılan arkadaşlarımız yazabilirler. neden buradasın? Uykun mu kaçtı:D Cevap veriyorum. uyku sorunum var 4 ten aşağı yatamıyorum:D hal böyle olunca grafikerler.org a girmekten kendimi alamıyorum.
  8. Alper Yediyıldız

Eleştirmek ve eleştirilmek üzerine Lütfen Okuyunuz

eleştiri yapacak olanlar ve daha eleştiri yapmasını bilmeyip çok biliyormuş gibi bir hava veren kişilerin mutlaka okuması gereken bir hikaye.. Hakan beye de bu hikayeyi bizimle paylaştığı için ayrıca teşekkür ederim saygılar.
  9. Alper Yediyıldız

Gelişim için Tamamlanmamış Manifesto (Bruce Mau)

Yine güzel bir bilgi teşekkürler cavit bey, sabitlenmesi gereken bir konu. saygılar
  10. Alper Yediyıldız

Grafik Tasarımının Hammaddeleri (Teknik Bilgi)

Cavit bey bu önemli bilgiyi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
  11. Alper Yediyıldız

Hiçbirşeyinim(Ayrıldığım Birine Yazdığım Şiir)

Hakan bey elinize sağlık gerçekten duygularınızı çok güzel bir dil ile ifade etmişsiniz. Şiiri çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Yazdığınız başka şiirleriniz var ise lütfen bizimle paylaşınız. konu dışı: Size tavsiyem yazdığınız bu ve buna benzer şiirlerini tasdik ettiriniz. Saygılar.
  12. Alper Yediyıldız

Arayüz Tasarım Parçaları

Teşekkürler güzel paylaşım.
  13. Alper Yediyıldız

Bebek Vektörleri

Bebek clipartları png formatı | 55 MB | RS Şifre: www.grafikerler.org İNDİR
  14. Alper Yediyıldız

Yüksek kalitede Boş kutu,şişe, ambalaj resimleri (Arşivlik)

Sait arkadaşımıza teşekkürler. Elimde bulundan Yüksek kalitede Boş kutu, ambalaj resimleri Jpg formatında| 29 Adet | 8 MB | Rs İNDİR
  15. Alper Yediyıldız

Photoshop Brush dosyaları

Mehmet bey, brushları klasöre attıktan sonra aşağıdaki yolu izlemeniz gerekir.
  16. Alper Yediyıldız

Yüksek kalitede kırmızı şeritler png formatlı

PNG|2000X3000|ALFA|10DOSYA|5.23 Mb Şifre:www.grafikerler.org İNDİR
  17. Alper Yediyıldız

Photoshop psd Albüm dosyaları

Sizlere ben teşekkür ederim. paylaşmaya devam.
  18. Alper Yediyıldız

kalem Iconları ai formatında

kalem Iconları | AI | 0.7 mb Şifre: www.grafikerler.org HOTFİLE FREAKSHARE
  19. Alper Yediyıldız

Mavi Vectör website ve internet iconları

Vector icon web | 1 EPS Şifre: www.grafikerler.org İNDİR
Yukarı Alt