Arama sonuçları

1. AliAkgun

Film Afişi Çalışması

> Pembe Panter filmlerini duymussunuzdur. Döneminin en büyük fransız aktörlerinden biri olan Peter Sellers ın baş rolünde oynadığı o komedi yüklü filmler. > Onun hayat hikayesi filmerindeki kadar komedi yüklü değildir. Afişin içinde hem Peter Sellers ın Pembe Panter in den bir tebessüm, hemde...
  2. AliAkgun

corel draw makroları 1. çoklu sayfa exportlamak ve otomatik sayfa numaralandırma

> Emine Hanıma paylaşımları için çok teşekkürler...
  3. AliAkgun

corelde nesnelerin serpistirilmesi "AB bayrağı"

> Emine Hanımın uyarısı ve dikkat cektigi nokta icin tesekkurler... Avrupa Birligi bayrağında yıldızlar aynı yöne bakarlar. Bunu elbetteki biliyorum :) Benim gösterdiğim yönetem daha çok Corel de Nesnelerin Mükemmel doğrulukta serpiştirilmesidir. > AB bayragini benim çalışma yöntemimde...
  4. AliAkgun

corelde nesnelerin serpistirilmesi "AB bayrağı"

> Emine hanımın paylasimi icin tesekkurle. Farki bir yol da ben gostermek isterim. Oncelikle Emine hanimin da dedigi gibi bayragin orjinal boyutlarini bilmeliyiz yada bir kopyasini alip ustunde calisabiliriz. ama en azindan yildizlarin kac mm yari capli bir daire dizilmis oldugunu bilmek...
  5. AliAkgun

Ankara, Yardimci Grafiker (Part yada Full) Time

> Adobe Photoshop, Indesign, Corel Draw ve Dreamweaver orta seviyede bilmekteyim...( yine orta seviyede HTML ve cok az PHP) Ayrica freehand9 ve Mx i az da olsa kullanabiliyorum... > Ayrica yine dusuk seviyede 3ds Max kullaniyorum... > Bu sektorde yeniyim, kendime guveniyorum ve daha da...
Yukarı Alt