"Dilek hanım görüyorsunuz; herkes sizin gibi DOĞRUSÖZ'lü değil ve 3-5 kişiden başka kimse cevaplamıyor bu sorumuzu. Oysa burada 22.000 üye var.
Grafik eğitimini nasıl ve nereden aldın diye sorulunca susanlar çeşitli yerlerde rahatlıkla "ben grafikerim" diye konuşabiliyorlar.
Bu nedenle cevap...
6 numaradaki fikir gayet güzel olmuş v harfinin yaka şeklinde oluşu ancak diğer kısımları yani yazı fontunuzu daha değişim kullanmalısınız bu şekliyle değil bu fikri geliştirmelisiniz nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...
ben çok beğendim Hatice hanım paylaşım için teşekkürler...
@Fatih Coşkun
Fatih bey sizin şiirinizde çok güzel onuda çok beğendim paylaşım için teşekkürler...
Faruk bey zevkle okumanıza sevindim... cvp vermeye çalışıcam sorularınıza.
1- Resim öğretmenliği mezunuyum ancak bana üniversitem inanınki öğretim adına çok fazla bişey katmadı ben üniversiteye donanımlı gitmiştim ve orada yaptıklarımı ben lise dönemimde zaten yapmıştım. Öğretmen olarak...
aslında tasarımın temeli el becerisi bize hocamız öyle söylerdi pc de de bişeyler yapılır ama yinede önce taslak yapılır oda eskiz tarzında kağıda yapıllır derdi sizinde el beceriniz bariz ortada tebrik ediyorum gayet başarılı bir çalışma olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
üniversiteden mezun olduktan sonra birgün bir resim atölyesinde yağlı boya yaparken bir grafiker abim çalışmalarıma baktı ve bana benimle çalışmak istermisin dedi ben sana program öğretirim dedi (külliyen yalan) ozamanlar sıcak bakmıyordum bilgisayara çok mantıksız geliyordu... kalem, rengarenk...
Hakan bey yine muhteşem bir iş çıkartmışsınız valla teknik olarakta mükemmelsiniz ayrıca detaycısınız bende çok severim detayları... Hakan bey ufacık nacizane bir detay önerim olacak size örneğin:ZEN - PARIS VE EYE LINER yazınız varya keşke o yazılara biraz gölge verseydiniz çok daha ii olacaktı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.