Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Algılamak ve tasarlamak üzerine

İnsanda beş duyu organı vardır. Duyu kelimesi her ne kadar hissiyat ile bağlı olsa da fiziksel bir kavram için kullanılmıştır. İnsanoğlu yaşadığı şu fiziksel ortamda iletişim kurabilmek için bu beş duyu organına ihtiyacı vardır. Örneğin bir tablo sergisini geziyorsunuz. Hayranlıkla...
  2. Emine Şahin

Öfke Baldan Tatlıdır.

Öfke Baldan Tatlıdır. Öfke: ruhen, incinme neticesindeki etki tepkidir. Duygu yoğunluğu ve duygu kabarmasıdır. Kızgınlık, hışım, hiddet, gazap, intikam içerir ki; içeriğe göre öfkenin şiddeti açığa çıkar. Çatacak yer bulana kadar bu şiddet azalma eğilimi gösterir. Öfke, bir kriz ortamıdır...
  3. Emine Şahin

Benimle TURKCHE Konuşma!

Bu yazı bana ait değildir. Alıntı yapıyorum. Yazıyı yazanın adının ne olduğunu henüz anlayamadığım garip forum sistemleri vardı. Yazıyı kaleme alan arkadaşın affına sığınarak sadece alıntı diyorum... Türkçe Yazıldığı gibi okur değil mi? O halde, konuşulduğu gibi yazılmaya başlanırsa! Taktiri...
  4. Emine Şahin

chat dili sms dili ve türkçemiz

chat dili sms dili ve türkçemiz bir konu üzerinde söyleşide bulunurken mesajımda silinince ortaya garip bir konu çıktı. bende konun açığa kavuşması adına minik bir araştırma yaparak sizlerler paylaşmak istedim. söz konusu söyleşide şunlar yazıyor; Acele ile ve hızlı yazmak kaygısı ile...
  5. Emine Şahin

sarı saçlım mavi gözlüm nerde?

<div><object width="480" height="381"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/x89p1f_sary-saclym-mavi-gozlum-faruk-demir_music"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed...
  6. Emine Şahin

yorumsuz olarak...

7. Emine Şahin

ilginç ying yang vektörleri

şifre: grafikerler.org buyrun indirin: http://rapidshare.com/files/272525006/Desktop.rar.html
  8. Emine Şahin

textleriniz için efektler

Top 15 Photoshop Actions | 1.09 MB tekxtleriniz için harika efetler verebileceğiniz toplam 15 adet action. buyrun indirin... şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/272107149/text_efekt.rar.html
  9. Emine Şahin

kosmos... uzay, güneş ve ay yapabileceğiniz...

actionumuzla yapabileceğimiz bir kaç örnek... bir kaç uygulama daha içerisinde mevcut. renk ayarları gibi uygulama enasında müdahale edebileceğiniz, harika bir actions topluluğu. buyrun indirin... şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/272062751/Kosmos.rar.html
  10. Emine Şahin

insan olmak, insan kalmak.

insan olmak, insan kalmak. ramazan münasebeti ile insanı konu alan yazılarımıza devam ediyoruz. bu yazımızda günceldir ve bazı kimselerin nasibine düşeceğinden manidardır. kusursuz ve mükemmel bir hesap ile yaratılmış mahluk. yani insan. yani, allah'ın yeryüzündeki "halifem" dediği insanı...
  11. Emine Şahin

insan gönüldür, yarısı dil-2

insan gönüldür, yarısı dil-2 tekrar merhaba sevgili dostlar. hatırlasınız yazımızın ilk kısmını. insanın sadece bir kemik ve kas sistemi olmadığını, mana ve taşıdığı değer yönüyle "gönül" olduğunu anlatmaya çalışmıştık. bu konuda söylenecek o kadar çok şey var ki, özetle sonuca vardığımı...
  12. Emine Şahin

bölümlü hardisk birleştirme (harici) yapılabilir mi?

merhaba arkadaşlar. esi bir kasadan çıkardığım hardiskimi kullandığım kasaya bağladım. önceden "C" ve "D" olarak görülen alanlar şimdi, "E" ve "F" olarak görülüyor. ben bu iki alanı formatlamak ve birleştirmek istiyorum. mümkün mü? bu arada "E" olan bölüm eski "C" bölümü ve Windovs kurulu...
  13. Emine Şahin

İnsan Gönüldür, Yarısı Dil

insan gönüldür, yarısı dil. ...Anabacı der ki: Yarın sabah tekkenin eşiğine yat. Taptuk abdest almak için dışarı çıkarken ayağı sana takılır .Gözleri iyi görmediği için bana: Kim bu eşikte yatan? diye sorar ben de Yunus, derim. Hangi Yunus derse çekil git, başka bir tekke ara kendine, başının...
  14. Emine Şahin

acı, acıyorum, acı-yorum

acı, acıyorum, acı-yorum acı, tatlının zıddı. her şeyin bir zıddı vardır. kara ile beyaz gibi. gece ile gündüz gibi. misalleri uzatayım mı? yok yok siz anladınız zaten. fazlası sıkıcı olur, yazı uzar gider. çok şey derken hiç bir şey demediğimizi farkederiz sonra. son zamanlarda yemekleri de...
  15. Emine Şahin

tarafken, tarafsız kalabilmek...

önce yöneticilik konusu şimdi de taraf konusu... bu konuları ele almak, söyleşide bulunmak neden? vardır bir nedeni' çok kurcalamamak, çok soru sormamak, en önemlisi de çok şey bildiğiniz halde tarafsız kalmak önemli. siz okuyun, alacağınız dersler mutlaka vardır. kendi adınıza yorumlayın...
  16. Emine Şahin

yönetici olmak, yönetebilmek...

yönetici: yöneten, idare ve sevk eden. bazen bir malı bazen bir hayvanı bazende insanlar topluluğunu... ama en önemlisi insanlar topluluğunu idare eden... bu yöneticinin gerçek tanımı mı? diye sorsanız. bende bilmiyorum. yazdım işte. itirazınız, ekleme - çıkarma yapacağınız bir şey varsa...
  17. Emine Şahin

Bize Her Yer Trabzon

merhaba arkadaşlar... Camilerinde bile futbol konuşulan il ''Bize Her Yer Trabzon'' kitabı çıktı. Kitapta eski başkan Faruk Nafiz Özak'ın fıkra gibi anısı da yer buldu. bu kitabın en büyük özelliği taraftarların kendi kitaplarını yazması idi. yani, başka birinin bakış açısı ve görüşlerinden...
  18. Emine Şahin

bu günün fıkrası

İçecek makinası Temel, içecek makinalarının birinin karşısına geçmiş, jeton atıp içecek alıyormuş, jeton atıp içecek alıyormuş, jeton atıp içecek alıyormuş… Yanına kendi halinde bir adam gelmis ve sormuş: "Afedersiniz ama ne yapıyorsunuz?" Temel hemen cevap vermiş: "Karışma uşağım, hiç bozma...
  19. Emine Şahin

ne güzeldir boztepede semaver...

yıllık tatilimi mecburende olsa kullandım. her zamanki gibi, aksi bir durum olmadığı müddetçe gittiğim güzel trabzonuma gittim. trabzon'a her gidişimde ömrüme ömür katan, trabzon deyince aklıma ilk gelen değerler arasındadır boztepe. semaverinizin dumanı tüterken çıkından çıkarırsanız birde...
Yukarı Alt