Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Oyun: Onu Boşverde

Onu boşverde iç öyle gitsin.
  2. Serkan Baysal

Oyun: Onu Boşverde

onu boşverde sen kabul et bence
  3. Serkan Baysal

Var mısın? Yok musun?

Yokum. Kesin iğrenç olur. Sen dene banada haber verirsin. Alttaki gel sana askerlik anılarımı anlatayım :D:D
  4. Serkan Baysal

Var mısın? Yok musun?

Varım. Evlenecez Para lazım :D Kahve için sağol. Alttaki varmısın seninle kutuplara rakı balık yapmaya gidelim :D
  5. Serkan Baysal

merhaba dünyalı:)

merhaba uzaylı. Aramıza hoş geldin :D:D
  6. Serkan Baysal

Var mısın? Yok musun?

Yokum. Hiç Dövdüresim Yok kendimi :D Alttaki bana bir türk kahvesi ısmarlarmısın. Canım istedi :D
  7. Serkan Baysal

Font istek

Kapakta düz yazı karakterleri kullanabilirsiniz. Çok kaba kaçmayacak şekilde farklı yazı fontlarıda kullanabilirsiniz. İç sayfalar da kullanılmak üzere bir kaç font önerebilirim. Arial,Times New Roman, Zap Humanist, Swiss gibi tüz ve okunaklı yazı karakterlerini tercih etmelisiniz. Benim fikrim...
  8. Serkan Baysal

Kayan Yazı Nasıl Yapılır?

İlginiz için teşekkür ederim kendo. Saygılar.
  9. Serkan Baysal

PowerClip Yaparkene bunuda yapın

Bunun baskıda sorun olacağını sanmıyorum fakat Degradeli efectlerin kullanıldığı powerclipler ekranda yönleri değiştiği zaman renkleride değişebiliyor. Özellikle film çıkışı esnasında tasarımı çeviren film çıkışçı arkadaşlar buna dikkat etmedikleri için sıkıntı doğabiliyor. Ayrıca Transparan...
  10. Serkan Baysal

Film Önerileri

Bu Filmleri Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Kesinlikle çok iyiler.
  11. Serkan Baysal

Ben bu konuyla ilgili paylaşımınız görmek isterim. Zahmet olmazsa yayınlarmısınız?
  12. Serkan Baysal

Resimli bir anlatım olsaydı daha iyi olurdu. Ders için Teşekkürler.
  13. Serkan Baysal

mrb

Aramıza hoşgeldiniz. Forum kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz lütfen.
  14. Serkan Baysal

Photoshopta eski resimler elde etmek. (resimli anlatım)

Çok güzel bir anlatım olmuş. Elinize sağlık. Teşekkürler.
  15. Serkan Baysal

Imagenomic

Güzel paylaşım. Eline sağlık. Teşekkürler.
  16. Serkan Baysal

İstanbul Fırça Seti

Paylaşım için teşekkürler.
  17. Serkan Baysal

Insan figürleri brush

Paylaşım için teşekkürler.
  18. Serkan Baysal

Kitap Kağağı Tasarımı

Bencede gayet güzel bir tasarım olmuş. Sade ve Güzel.. @gumlucin Sanırım Illustrator kullanılarak hazırlanmış bir kapak. Sizde dergi veya broşür yapmak için, Corel Draw, Freehand ve Illustrator gibi vektorel destekli programları tercih edebilirsiniz. Saygılar.
  19. Serkan Baysal

bayan grafiker

sayın ghg "istanbul avrupa yakası" die mesaj içerisinde belirtilmiş. Dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
  20. Serkan Baysal

Film Önerileri

Bence son zamanlarda yapılmış en iyi türk filmi KABADAYI. Komedi tarzında ise Kutsal Damacana kesinlikle :D:D:D (Çok eğlenmiştim izlerken). Animasyon sevenlere Beowulf Tavsiye ederim. Çok gerçekşi ve şahane bir yapım olmuş.
Yukarı Alt