Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

merhaba eps'lerin corelde açılması ...

@digniter Bu konuda haklısınız. X3 ve X4 import edebiliyorlar fakat 12 ve daha alt sürümler import edemiyor. Saygılar.
  2. Serkan Baysal

Harika Vektörel Arabalar...

2 EPS File | 10 AI File | 19 CDR File | 31 JPG file | 17,74 MB | RS Download
  3. Serkan Baysal

Vektörel Bayan ve Çiçek Desenleri....

39 EPS File | 9,60 MB | RS Download
  4. Serkan Baysal

Şampanya Background Vectorel...

4 EPS File | 4 JPG File | 2,77 MB | RS Download
  5. Serkan Baysal

Pilgrim Yazı Fontu arıyorum

Aşağıdaki linkten direk indirebilirsin. İndir.
  6. Serkan Baysal

Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz. Öğrenecek çok şey var. Gösterdiğiniz çaba kadar öğreneceksiniz. Ne kadar çok çaba harcar, ne kadar çok araştırır ve incelerseniz, o kadar hızlandırmış olursunuz. Saygılar.
  7. Serkan Baysal

Basit bir PRELOADER yapımı>>>>Video'lu Anlatım<<<<

Paylaşım için teşekkürler Busse..
  8. Serkan Baysal

benim kendi arşivimdede yok. Mutlaka olan biri vardır. Sana yardımcı olacak birisi çıkar mutlaka. Saygılar.
  9. Serkan Baysal

aşağıda verdiğim linkteki fontları indirerek göz atabilirsin. içinde varmıdır? emin değilim ama epey geniş bir font paketi. https://www.grafikerler.org/fontlar-amp-yazi-karakterleri/4099-font-aramayi-birakin-bunlar-isinizi-gorur.html
  10. Serkan Baysal

Doğum Günün Kutlu Olsun

sevgili xblack, 29. yaş günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. ;)
  11. Serkan Baysal

Bir Kaç Küçük Çalışma

sadece resimler üzerine yazımı yazdın yoksa resimleri senmi hazırladın. bunlarla ilgili bilgi verirsen çok daha iyi yorumlamamız mümkün olur sanırım.
  12. Serkan Baysal

Çalıntı tatlıses logosu

tesadüfler biz istesekte istemesekte karşımıza çıkar mutlaka. benimkisi sadece bir fikirdi. logoyu görmüş esinlenmiş olabilirler. logoyu bulmuş üzerinden oynayarak elde etmiş olablilirler. yada birebir kullanmış olabilirler. Orasıda onlarla vicdanları arasında. Saygılar.
  13. Serkan Baysal

300 adet islami Motif.

Bir adet görsel koysaydın konunu daha güzel gösterirdi. emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler.
  14. Serkan Baysal

osmanlı arması CDR, Aİ, JPEG

Güzel paylaşım. Teşekkürler.
  15. Serkan Baysal

Ucuzluk ve indirim için vektörel şekiller...

1 EPS File | 1 JPG Files | 596 KB Download Rapidshare : İndir
  16. Serkan Baysal

Broşür Boyutları

O kadar çok boyut varki. Aklıma gelenlerden bir kaçını yazayım sana. Klasik tek yaprak modeller; 10 x 21 cm 15 x 21 cm (A5) 21 x 30 cm (A4) ; tek yaprak, bir ve iki kırımlı. 30 x 42 cm (A3) ; bir ve iki kırımlı. 20 x 20 cm ; tek yaprak ve bir kırımlı. 21 x 42 cm ; bir, iki ve üç kırımlı...
  17. Serkan Baysal

kartvizit çalışması

Adresteki yazı punton çok büyük görünüyor. Kırmızı çerçeveler konusunda st_anger_turk e katılıyorum hem hoş durmamış, hemde kesimde çok sorun olur. Kolay gelsin.
  18. Serkan Baysal

Büyülü Bitki.... Vektörel...

1 AI File, 2 Cuts | 1.3 MB | RS Download RapidShare : İndir
  19. Serkan Baysal

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı. Sürekli bilgisayarda :D alttaki gezmeyi seviyorsun. Ama bilgisayar başında olduğun için çok mutsuzsun..
  20. Serkan Baysal

Kurumsal kimlik nedir? Nasıl olmalıdır.

Teşekkürler eminecik. Çok faydalı oldu.
Yukarı Alt