Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Brandday-2 / Emre Çetiner

2. Emre ÇETİNER

Brandday-1 / Emre Çetiner

3. Emre ÇETİNER

Dental Firması Web Arayüz ve Kodlama Çalışması

Dentco Dental firması için hazırlamış olduğum arayüz tasarımı yorumlarınızı bekliyorum. Arayüz çizimi bana ait ancak sanat yönetmeni bir ustad arkadaşımın ufak temasları sonucu tipografi ve renk seçimi ile bu hale getirdik :) Arayüz yazılım süreci başladı. Olmazsa olmaz müşteri istekleri...
  4. Emre ÇETİNER

Arama Motoru Optimizasyonu Yaptırılacaktır

Merhaba arkadaşlar, arama motoru optimizasyonunda uzman güçlü referansları olan kişi ile bir proje için arama motoru optimizasyonu yaptırılacaktır. Arkadaşlar işine ve referanslarına güvenen arkadaşlar ulaşsın. Referanslarınız aranıp bilgi alınacaktır. Kurmaca işleri referans olarak...
  5. Emre ÇETİNER

Brüt ve Net Maaş ?

Arkadaşlar bir konudan bahsetmek istiyorum. Genelde iş tecrübesi olmayan kişilerin işe başlayacağı zaman maaş hakkında duyacakları en önemli şeylerden biri net ve brüt maaş nedir bu net ve brüt ve maaş? İş görüşmesine gittiniz. Çalışma alanları size sundukları ve müşterilerine sundukları...
  6. Emre ÇETİNER

Kazanabilir mi?

İdemama için yapılan kurmaca çalışma nasıl sizce arkadaşlar varmı kazanma şansı ?
  7. Emre ÇETİNER

Pendikli.net Projesi

Merhaba yeni yayınladığım bir projem var arkadaşlar sizlerden proje hakkında yorumlarınız bekliyorum. Proje Pendik ilçesi rehberi tarzında farklı eklentileri mevcut örneğin kampanya ekleyen firmalardan indirim almak isteyenler için site indirim kuponu oluşturabiliyor. Detaylı bir ilçe bilgi...
  8. Emre ÇETİNER

Laptop Batarya Kullanımı

Kafama takılan bir soru vardı biraz araştırma yaptım ve çıkan sonuçları paylaşmak istiyorum. Bir home ofisim var ve burada bir all in one imac bir de laptopum var. Imacte elektrik kesintilerine karşı ups cihazım var laptopta tabiki elektrik kesintilerinde bataryası sayesinde sıkıntı yaşanmıyor...
  9. Emre ÇETİNER

yapım aşamasına örnek

Bir rus inşaat firmasının sitesinde hata sayfası için yaptığı müzikli eğlenceli hata sayfasına bayılmıştım flash ile hazırlanmış harika dans ediyor :D Kullanıcıları sıkılmadan eğlenceli bir şekilde karşılayan ve ön yargıları yıkacak insanın bolca hatalı sayfaya girmesini isteyeceği bir çalışma...
  10. Emre ÇETİNER

Web Arayüz Çalışması

İyi bir saha araştırması yapmama rağmen biraz memnun kalmadım ama sade olması isteniyordu. Hızlı yapılan bir çalışma. Değerli yorumlarınıza bırakıyorum.
  11. Emre ÇETİNER

yeni web arayüz çalışması değerli yorumlanınız bekliyor

arkadaşlar iyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum.
  12. Emre ÇETİNER

Freelancer Kurumsal Kimlik Çalışmam

uzun zamandır düşünüp fırsat bulupta yapamadığım sitem, kartvizitimle ilgili çalışmalarım. Yorumlarınız bekliyorum. web site eskiz çalışması web site arayüz tasarım görüntüsü HTML,CSS çeviri anından bir görüntü kartvizit çalışması kullanılan renkler dijital ortama ayak basan siteme...
  13. Emre ÇETİNER

Freelance Interface & Graphic Designer

* Program Bilgisi ---------------------------------------------------- Photoshop : Çok İyi İllustrator : İyi Dreamweaver : Çok İyi HTML&CSS,Javascript,Jquery : Çok İyi Flash : İyi PHP : İyi MySQL : İyi * Hizmetler ---------------------------------------------------- - Kurumsal kimlik...
  14. Emre ÇETİNER

Kalibrasyon Hizmetleri ve Danışmanlık Firması Web Sitesi

Cihaz kalibrasyonları ve danışmanlık hizmeti veren bir firma için hazırlamış olduğum web sitesi arayüz tasarım ve alt yapı kodlaması bana ait değerli yorumlarınızı bekliyorum. adres www.ayerkalibrasyon.com.tr mobil sayfa için mobil cihazınızdan girmeniz gerek
  15. Emre ÇETİNER

Web Arayüz Çalışması

Yeni hazırlamış olduğum arayüz çalışması
  16. Emre ÇETİNER

Kurumsal Kimlik Çalışması

Tüpraş için kurumsal kimlik çalışması denemesi
Yukarı Alt