Arama sonuçları

1. Emine Şahin

web için templateler. (fontları içindedir.)

indirmek için resmin üzerini tıklayın.
  2. Emine Şahin

kitap kapağı çalışmak ve cilt payı ...

her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. lakin her işinde kendine göre bir takım çalışma teknikleri de vardır. her zaman söylediğim gibi bir hedefe ulaşmanın bir değil birkaç yöntemi olabilir. sizlere kitap kapağının nasıl çalışılması gerektiğini kısaca özetlemek istiyorum. öncelikle kitabımızın...
  3. Emine Şahin

logo çizen arkadaşlar dikkat edin yoksa !...

geçen gün gazetede görmüştüm. bir iki ay geçmiş tarihi. sonra nette araştırdım biraz. Apple ile New York Belediyesi "elma" yüzünden mahkemelik oldu. Apple, belediyenin çevre kampanyasında Apple'ın logosunun kullanıldığını iddia etti.. haber aynen böyleydi... sizce aşağıdaki logolar biribirine...
  4. Emine Şahin

afiş çalışmama eleştirinizi bekliyorum

yeni bir parfüm firması. logolar ve isim henüz gelmediği için koymadım. genel anlamda eleştirilerinize sunuyorum. saygılar.
  5. Emine Şahin

insört çalışmamdan bir örnek

photoshopta dekübe edilip corelde çalışılmıştır.
  6. Emine Şahin

logo nasıl çizilir-2 grafikerler.org logosu (görsel ders 11)

logomuzu kullanmak isteyen arkadaşlar buradan indirebilirler. saygılarımla...
  7. Emine Şahin

corelde tablo, fatura, irsaliye... (görsel ders 10)

bu konuda xblac arkadaşımızın güzel bir anlatımı mevcuttur. fakat çalışma mantığı çok farklı olduğundan bu dersi koymak istedim. her iki ders neticesinde tablo oluşturulabilir. burada ki mantık bir neticeye ulaşmak için tek bir yol olmadığının, çok daha değişik çözümlerin olabileceğini...
  8. Emine Şahin

logo nasıl çizilir-1 (görsel ders 9)

bu konu ile ilgili başka logolarında çizimini sunmayaya çalışacağız. saygılarımla iyi dersler....
  9. Emine Şahin

son yapılan işlemin geri alınması (görsel ders2)

son yapılan işlemin geri alınması
  10. Emine Şahin

corel arayüzünü tanımak (görsel ders 1)

arkadaşlar her şeyden önce yapmak istediğiniz bir iş için kullandığımız araç ve gereçleri çok iyi tanımalıyız. bu sebepledir ki, atalarımız; -"alet işler el övünür" demişlerdir. başladığımız derslerimiz sizin temel taşlarınız olacaktır. ilk ders olarak corel öğrenmek isteyen arkadaşlarımın...
  11. Emine Şahin

logo nedir nasıl olmalıdır?...

logo nedir? Nasıl olmalıdır? Logo, bir ürünün, firmanın ya da hizmetin isminin, harf ve resimsel öğeler kullanılarak sembolleştirilmesidir. Amblemden farklı olarak ayırt edici özellikler yanında firmanın ismini de yansıtır. Logo yaratmak için kullanılan fontlar yeni tasarlandığı gibi mevcut...
Yukarı Alt