Arama sonuçları

1. Meci*

Bu Hayattan ÇektikLerim...

evet başlığa bende bayıldm :D fotoğraflarda çok güzel özellikle 1. fotoğraf çok güzel :D
  2. Meci*

3.Ulusal Beyşehir Fotomaratonunda derece alan kareler...

kesinlikle çok güzeller hakkıyla dereceye girmişler :D bi gün bnmde çektklerm dereceye girer inşallah şimdilik sadece okulda sergileniyolar :D
  3. Meci*

*Sabahattin ÖZLÜ

gerçekten bütün fotğraf tutkumla söylemeliyimki hepsi çok çok güzel özellikle 1 fotoğraf photoshop gibi çok güzelll :D :D
  4. Meci*

istanbul

oo ilk çalışma mükemmel olmuş bnce anlaşılıyo ben bakar bakmz anladm :D ama ikincide güzel :)
  5. Meci*

meraba ben meci* =D

hepinize çok teşekkür ederim evet biraz geç bi meraba oldu ama sonradan aklıma geldi :D kocamann hoşbuldummm :D :D :D
  6. Meci*

meraba ben meci* =D

meraba grafiker ve saygı dğer büyüklerim abilerim ablalarım :D ben nur 17 yaşındayım grafik ve fotoğrafçılık okuyorum bu sitenin bana fazla fazla faydaları olck eminm burada olduğum içn çok mutluyum :D :s8: iyi forumlar herkeze :s8:
  7. Meci*

Birkaç amatör fotograf çalışmam-Erkan Nehir

bi kaçı gerçekten amatörce ama diğerleri çok güzel :D
  8. Meci*

İlk tablet çalışmam

harika ellernize sağlık :D
  9. Meci*

Son çalışmalarım. (taylan özgür çalışkan)

profsyonlce olmuş ellernize sağlık =D
  10. Meci*

Tipografik Ambalaj Tasarımları

hem tasarım hemde tipografi açısndan önemli çalışmalar :D paylaşım için saolun :s8:
  11. Meci*

Tipografinin dünyayı istilası

bir kalemle savaşda yapabilirsiniz sanatta :D bu sözü çok bğendm ellernize sağlık çok güzel ve farklı bi çalışma olmuş bnce :D
  12. Meci*

espas nedir?

@grafikir evet size katılıyorum yeni üye olmama rağmen ve öğrenci olmama rağmen bnde uzun zamandır bu sitedeymişim gibi hissediyorum ve mesleğimi bi kez daha seviyorum inşallah nasip olurda ilerde bnde çalışmalarımı paylaşırım :D ve ayrıca espasın ne olduğunu şimdi öğrendim ve daha öncedende...
  13. Meci*

yazı fontundan bir çalışma

evet daha renkli bi çalışma olsaydı konusuyla daha ilişkili olurdu :) ellerinize sağlık herşeye rağmen güzel bi çalışma :D
  14. Meci*

levi's501

bu gerçektn çok güzel olmuş :D
  15. Meci*

babyface

çok güzelll ellerinize sağlık :D
  16. Meci*

Unforgiven

birazda film afişi gibi olmuş çok güzel ellerinize sağlık :D
  17. Meci*

type

ellerinize sağlık siz ne kadar mütevazi davransanızda gerçektn çok başarılı bi çalışma :D
  18. Meci*

Typography

valla kim yaptı bilemem ama çok iyi bi çalışma olmuş bnce :D
  19. Meci*

Tipografi İle İlgili Bilgiler

fazla mükemmel bi paylaşım olmuş okulda ve bütün iş hayatım boyunca işime yarıyck bilgiler var Allah razı olsun çok çok saolun :D :D :D
  20. Meci*

Müslüm Gürses Kolaj Çalışması (Tipografi)

normalde çok beğenmem kendilerini ama kolaj çalışmasnda çok daha güzel görünüyo dudaklar harika :D :D
Yukarı Alt