Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Eğitim Şart / Ahmet ALTUN

Çalışmamda kullandığım fotoğraf kendi çekimimdir. :)
  2. Ahmet ALTUN

Font Tanıtımları ve Galeri

Merhaba, Grafiklerimizin, metin çalışmalarımızın olmazsa olmaz malzemesidir fontlar. Bir font meraklısı olarak bu konu başlığında, çeşitli internet sitelerinde rastladığım ücretli fontların demolarını veya ücretsiz fontları tanıtımları ile birlikte vermeye çalışacağım. Ücretsiz ve demo...
  3. Ahmet ALTUN

Square Comic Font

Square Comic Font Square Comic Fontunu ben yaptım. Fontun dizaynında, Adobe illustrator, Fontlab 5.0.2 , Corel Draw X5, Gimp 2.6 programlarını kullandım. Kendi el yazımdan ilham aldım. Font karakterleri kağıda el ile çizilmiş, scaner ile resime dönüştürülmüş, daha sonra elde...
  4. Ahmet ALTUN

Ödüllü Forum Yarışmaları Jüri Hakkında

Merhaba değerli üyelerimiz, Forumu geliştirmek adına yönetim olarak yaptığımız toplantıda, her ay düzenlediğimiz ödüllü yarışmaların değerlendirilmesi konusunda bir proje düzenledik ve siz değerli üyelerimizin fikirlerine sunuyoruz. Projemiz : Forum içi ödüllü yarışmalarda seçici kurulun jüri...
  5. Ahmet ALTUN

Değerli Üyelerimize

Değerli Üyelerimiz; www.grafikerler.org forum sitesi olarak bütün amacımız; grafik sanatlar alanında, çalışan, uğraşan, ilgi duyan herkesi bu zeminde toplamak, karşılıklı mesleki sorunları paylaşmak, çözmek, bu sanatı ve meslekleri ilgilendiren her alanda yasal her türlü paylaşımı...
  6. Ahmet ALTUN

İhap Hulusi GÖREY

İhap Hulusi GÖREY (1898-1986) '' Cumhuriyeti Afişleyen Adam'' BİYOGRAFİ: 1898'de Mısır'ın Kahire şehrinde doğan İhap Hulusi, ilk ve orta tahsilini Kahire' nin İngiliz okullarında yaptı. 1920 yılında resim eğitimi görmek üzere Almanya'ya gitti. Önce Münih'de Heimann Schule...
  7. Ahmet ALTUN

Abdullah TAŞÇI

Kaligrafiye ve Fontlara Adanmış Bir Ömür ; Abdullah Taşçı Abdullah Taşçı afiş, kitap-dergi kapağı, ambalaj, amblem, logo ve kurum kimliği gibi işlere dünden bugüne emek vermiş bir sanatçı ama font tasarımının onun için özel bir yeri var…, PS: Bize önce biraz kendinizi tanıtır mısınız...
  8. Ahmet ALTUN

Ahmet ALTUN /Trafik Konulu Afiş-1

Ahmet ALTUN /Trafik Konulu Afiş-1
  9. Ahmet ALTUN

Ahmet ALTUN /ÖzkanATİK -2

Ahmet ALTUN /ÖzkanATİK -2 Değişik renklerde.. :)
  10. Ahmet ALTUN

Ahmet ALTUN /ÖzkanATİK -1

Ahmet ALTUN /ÖzkanATİK -1 Değişik renklerde.. :)
  11. Ahmet ALTUN

Türkiye Belediyeler Birliği Logo Yarışması

Türkiye Belediyeler Birliği Logo Yarışması Yarışmanın Amacı: Yarışma, Türkiye Belediyeler Birliği’nin logosunun seçilmesi ve hayata geçirilmesi amacıyla düzenlenmektedir. Yarışmanın Konusu: Birliğin logosu olarak belirlenecek tasarımın, Türkiye Belediyeler Birliği’nin misyonu, vizyonu ve...
  12. Ahmet ALTUN

1500 mega font

1500 mega font paketi http://hotfile.com/dl/34023039/809ebae/1500_fonts_pack_by_modeman.rar.html http://uploading.com/files/19daec47/1500_fonts_pack_by_modeman.rar/
  13. Ahmet ALTUN

logomuz ile duvarkağıdı denemelerim

Yeni logomuz ile duvarkağıdı denemelerim :)
  14. Ahmet ALTUN

Yeni Logomuz

Merhaba; Forumumuzun her ay düzenlediği ve şubat 2010 ayı yarışması ile www.grafikerler.org sitemize yeni logo seçimi yapıldı. Forumda herhangi bir paylaşımda bulunduğumuzda özellikle ders niteliğindeki resimli açıklamalarda, çalışmamızın birileri tarafından kopyalanmasını bir nebze önlemek...
  15. Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-2/Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-2/Ahmet ALTUN Logo çalışması ; Tabela Çalışması ;
  16. Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-1/Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-1/Ahmet ALTUN Logo Çalışması 400x70 cm Tabela ve slogan çalışması
  17. Ahmet ALTUN

Patmcmichael Karakalem çalışmaları

Patmcmichael Karakalem çalışmaları
  18. Ahmet ALTUN

Texture pack

Texture Pack 13 JPEG | 3600х3600 | 59,9 Mb http://hotfile.com/dl/27463626/1244625/damask_texture_pack_2.rar.html
  19. Ahmet ALTUN

Dijital Çizimler - Cool Digital Drawings

Dijital Çizimler - Cool Digital Drawings http://rs386.rapidshare.com/files/175577530/dibujos.rar
Yukarı Alt