üzerinde çalıştığım logo hakkında yorumlarınızı bekliyorum kurumsallaşma yolunda olan bir firmadır. Hangisi üzerinde yoğunlaşmalıyım fikir verirseniz sevinirim.
fatih bey ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama sormak istediğim bu değildi. Normal görünümdeyken sadece resimleri orjinal çözünürlüğünün çok altında varsayıp işlem bitene kadar bu şekilde çalışılıyor. Quark yada indesign gibi programlarda var bu özellik corelde olup olmadığından emin değilim...
arkadaşlar corelde çalıştığım dosya sanırım birçok resim olduğu için çok ağır, kasıyo. İndesign gibi programlarda olan resimleri olduğundan düşük çözünürlükte gösteren bir özellik sanırım corelde de vardır. Yani resimler yüksek çözünürlükte olsada düşük çözünürlükte gözüküyorlar ve kasmıyo...
merhaba arkadaşlar illüstratörde üst indis yazımı hakkında yardımcı olabilirmisiniz. metrekare yazarken 2 rakamının üstte küçük yazılışı mesela
konu içindeki derslere baktım ama grmedim bu konuyla ilgili bir bilgi
şimdiden teşekkür ederim
geminin büyüklüğü eve göre orantısız olmuş sanki yani çok uzak bir mesafede olmamasına rağmen çok küçük olsuğu için sırıtmış ve evin etrafındaki ışıklandırma göze çarpıyo
elinize sağlık.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.