Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Antalyadan selamlar :)

Hoşgeldiniz, benim imzamda yer alan linklere tıklayarak size lazım olan bilgilere ulaşabilirsiniz.
  2. Ahmet ALTUN

Yarın Geç Olmadan Anla Dünü

İsteginiz üzere ikinci yüklediğiniz çalışmayı birinci mesajınıza ekledim.. Başarılar.
  3. Ahmet ALTUN

Bu Resmin Vektöreli Elinde Olan ?

::::::::: İ N D İ R :::::::::::::::::::
  4. Ahmet ALTUN

İlk Çalışmam Üstadlardan Yorum Lütfen...

Renkler çok iddialı, hazır brush, effektleri kullanmak yerine daha özgün etkiler denemelisin, bunun dışında gayet güzel.:)
  5. Ahmet ALTUN

Font Tanıtımları ve Galeri

Nilish Font Bu font ücretli olup benim tarafımdan yapılmıştır. Myfonts sitesinde 20$ fiyat ile satılmaktadır. Nilish font family « MyFonts :)
  6. Ahmet ALTUN

Square Comic Font

@GÜNEL AYVACI Teşekkür ederim Sayın Günel hocam. :)
  7. Ahmet ALTUN

Engelliler Günü Afiş Çalışması

Güzel çalışma olmuş, tebrik ederim. :)
  8. Ahmet ALTUN

2011 takvim

@plisim Paylaşım için verilmiş herşeyi alabilirsiniz.
  9. Ahmet ALTUN

3 aralık engelliler günü

Güzel çalışma, başarılar dilerim. :)
  10. Ahmet ALTUN

Font Tanıtımları ve Galeri

:::::::::::::::::: İNDİR:::::::::::::::::
  11. Ahmet ALTUN

Çok gezen mi bilir yoksa, OKUMAK ZORUNDA OLAN mı?

Güzel çalışma.. Başarılar dilerim. :)
  12. Ahmet ALTUN

Yorumlarınız için genel çalışmalarım

Burada verdiğiniz ve linkte verdiğiniz çalışmalarınız, hepsi çok güzel Orhan Koç.. :) Ellerinize sağlık.. başarılar dilerim.
  13. Ahmet ALTUN

afiş

Başarılar dilerim. :)
  14. Ahmet ALTUN

Engelliler Günü Afiş - Fuat Uyanmış

Başarılar dilerim.. :)
  15. Ahmet ALTUN

Organ Nakli ve Bağışı Yarışma Sonuçları

Merhaba; Her ay forum içersinde, meslekte ve beceride kendimizi geliştirme amaçlı olarak düzenlediğimiz grafik ve tasarım alanında, geçtiğimiz 2010 kasım ayı için belirlediğimiz ''Organ Nakli ve Haftası'' konulu afiş ve slogan yarışması sonuçlanmıştır. Yarışmaya 7 değerli üyemiz toplam 11...
  16. Ahmet ALTUN

Forumumuzun yeni arayüzü yayında...

Çok güzel görünüyor, emeği geçenlerin ellerine sağlık. Bizi takip edin ve diğer facebook vs butonların görüntüsü çok hoş, parlak ve yansımalı bir zemin gibi görünüyor, logoyu da bu görüntüye uydurmak gerekir diye düşünüyorum. İkinci bir husus ; portfolyolar şu an görünmüyor fakat böyle...
  17. Ahmet ALTUN

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü LOGO Yarışması

Bu yarışmanın süresi uzatılmıştır. Son Teslim Tarihi : 10 /01/2011 Sonuçların Açıklanması : 17/01 /2011 Ödül Töreni : Sonuçların açıklanmasından sonra duyurulacaktır. Atatürk Orman Çiftliği
  18. Ahmet ALTUN

Ödüllü Logo Yarışması - Mascom

Bu yarışma sonuçlanmıştır ; link => Yarışma sonuçları
  19. Ahmet ALTUN

Yarışma : Engelliler Günü

'' Engelliler Günü'' Konulu Afiş ve Slogan Yarışması 3 Aralık Engelliler Günü 1992 yılında Birleşmiş Milletler aldığı bir kararla, 3 Aralık gününü “Uluslararası Engelliler Günü” olarak ilan etti. Bu kararın ardından BM İnsan Hakları Komisyonu 5 Mart 1993 tarihli ve 1993/29 sayılı...
Yukarı Alt