Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

''Organ Nakli ve Bağışı''

Gayet güzel.. Başarılar dilerim. :)
  2. Ahmet ALTUN

matbaaya bayan grafiker

Merhaba, Bu bölüme açmış olduğunuz konuları potansiyel müşterilerinizin ve/veya işverenlerinizin okuduğunu lütfen unutmayınız. Gün geçtikçe daha fazla ilgi gören grafik ve tasarım sektöründe rakiplerinizden bir adım önde olabilmek için kendinizi hedef kitlenize hitap eden cümleler ve görsel...
  3. Ahmet ALTUN

Doğum Günün Kutlu Olsun Murat Güler

Sağlıklı, mutlu, bol kazançlı ömürler dilerim Murat bey.. :birthday:
  4. Ahmet ALTUN

anadolu jet yazı fontu var mı ?

@Hasan Güner Böyle bir font olduğunu zannediyorum Hasan. Büyük I harfi serif,diğer harfler bu harften farklı, muhtemelen bu görseli yapan kişi kullandığı font üzerinde biraz oynamış gibi sanki. A harfi itibarıyle azıcık aşağıdaki fontu andırıyor , :) Cinecav X UI « MyFonts
  5. Ahmet ALTUN

Sanat Terimleri Sözlüğü ' B ' Harfi ( Görsel )

Teşekkürler Yasemin Hanım.. Tüm harfler bitince harika bir arşiv olacak.. :)
  6. Ahmet ALTUN

Küresel Isınma Yarışma Sonuçları

@necoti Öncelikle; sizi grafik ile uğraşan biri olarak kabul ediyorum ve diyorum ki grafik ile uğraşan kişi dilbilgisi kurallarına dikkat etmeli, kelimelerin, cümlelerin ne manaya geldiğini nasıl yazıldığını az çok bilmelidir, bilmiyorsa karşısında internet denilen sonsuz kaynaktan araştırıp...
  7. Ahmet ALTUN

freehand 10 arıyorum çok çok acill

@esraayavuz Lisanssız arıyorsanız; forumda illegal içerik talep etmek ve paylaşmak yasaktır. Lisanslı sürümünü temin etmek, deneme sürümünü indirmek ve online satın almak için aşağıdaki linke bakabilirsiniz. Adobe - FreeHand MX
  8. Ahmet ALTUN

2011 takvim calışmalarım..

@okipoki Acaba şöylemi demek istiyorsunuz ; ''kardeş, çalışmanı jpeg değil de, corel veya photoshop belgesi olarak indirebiliyormuyuz.? ''
  9. Ahmet ALTUN

İlk tipografi çalışmalarım

Sade ve güzel çalışmalar..:)
  10. Ahmet ALTUN

Küresel Isınma Yarışma Sonuçları

Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
  11. Ahmet ALTUN

Dünyanın en .... insanından merhaba!

Foruma hoş geldiniz. Sizi çok etkileyen G harfini hazırlayan ben olarak, kendimle bir kez daha gurur duydum. :) Fayda almanız ve faydalı olmanız dileklerimle. :)
  12. Ahmet ALTUN

Organ Nakli | Ahmet ALTUN- Deneme 1

Organ Nakli afiş ve slogan yarışması için, boş vaktimde hazırladığım deneme çalışmasıdır. Yöneticilerin forum içi geliştirme yarışmalarına katılamaması kuralı nedeniyle yarışmaya dahil değildir. Toplumları bilinçlendirmenin en önemli ve etkili yollarından biri ''eğitim'' dir. Eğitimin en...
  13. Ahmet ALTUN

kopyalama sorunu

Büşra hanım merhaba, freehand bilmiyorum ama tahmin ettiğim kadarı ile;dökümanı oluşturduğunuz font kopyaladığınız bilgisayarda yok ise bu problem olabilir diye düşünüyorum. bunu anlamanın en güzel yolu ise; metini her bilgisayarda bulunan arial veya tahoma gibi bir font ile yazın, kayıt edin ve...
  14. Ahmet ALTUN

Yarışma: Küresel Isınma

@TornadoDizayn Haklısınız, Bu gecikmeden dolayı özür diliyoruz. Değerlendirme sürecine bayram tatilinin girmesi nedeniyle jüri üyeleri ile irtibatta sıkıntı olmuştur. En geç 22 veya 23 kasım da sonuçlar ilan edilecektir.
  15. Ahmet ALTUN

Panaromik Resim Oluşturma - Photoshop

@Yaşar Karadeniz Rica ederim, faydalı olması dileğimle.. :)
  16. Ahmet ALTUN

Google'den Adres Kısaltma Servisi

Teşekkürler, faydalı bilgi..:)
  17. Ahmet ALTUN

Panaromik Resim Oluşturma - Photoshop

Photoshop'ta Panaromik Resim oluşturmak Bir kare içersinde daha fazla açı ile görüntü sunan resimlere panaromik resim denir. Panaromik resim oluşturmak için çeşitli programlar mevcuttur, bu programlar elinizdeki seri çekilmiş fotoları otomatik olarak düzenler ve panaromik resim haline...
  18. Ahmet ALTUN

kurban bayramınız mübarek olsun

Hayırlı Bayramlar dilerim.
  19. Ahmet ALTUN

Yardıma ihtiyacım var...

Resim çözünürlüğü çok düşük.. Aradığınız font bu olabilir mi? Club « MyFonts
  20. Ahmet ALTUN

Sitemizin yeni arayüzü yayında.

Çok güzel görünüyor, ilerde daha da göz dolduracağına eminim :) Emek verenlerin ellerine sağlık.. Ana sayfadaki kahverengi arkaplan orta kısımda bitiyor..
Yukarı Alt