@sinanvarol
Sinan bey verdiğim linke tıklayayınca benim çalışmalarım çıkıyor. çok iddialı değilim zaten. psmagazine üye değilseniz verdiğim link çıkmayabilir. ordaki adım da ahmetaltun. isterseniz pofilimden ulaşmaya çalışın.
http://www.photoshopmagazin.com/yarisma/3566/calisma/19215
@spidey_1989
340 kişi de bakıp bir Allah'ın kulu cevap vermeyebilir spidey_1989 . Ben konuyu yeni görüyorum, tarayıcıdan scan ettiğiniz ve elde ettiğiniz resimi bana gönderin, resimin boyutunu küçültmeyin,ben denemeye çalışayım.
:)
Güzel çalışma, tebrik ederim. ''güzel günler görebilecekmiyiz'' yerine aşağıdaki açıklama kısmındaki en son satırı ''güzel günler anılarda mı kalacak'' şeklinde değiştirip slogan yapsanız nasıl olur acaba.. Tabii bu benim fikrim..:)
Başarılar.
@anti_anti
Gerek görmemek veya görmek bir sorumluluktur sayın anti_anti. Burası bir forum ve siz herkesin yazdığını, herkes te sizin yazdığınızı okuyor. Herkesin olduğu yerde, kelimeleri şekillendirmekte karşıklıklı olarak fayda vardır.
Zaten konu yönetimde görüşülmüş, yönetimde görevli...
@Kaizen07
Valla acele etmedim ama gözümden kaçmış.. bu işle uğraşırken aynı anda bir başka şeylerle daha meşgul idim.. sanırım ondan.. teşekkür ederim.. :)
@Süleyman Köklü
Her fikrin hoşgörü ile söylenecek bir biçimi mutlaka vardır ve işte güzel bir örnek. Bu güzel mesaj için sonsuz teşekkürler Süleyman Bey.. :)
Sayın Tuncer ÖZKAN Bey'e değerli mesajından dolayı teşekkür ediyorum. Forum içindeki yarışmalarda bazen bu tarz mesaj veya yaklaşımlar oluyor, bu konuda daha önce değerli üyelerimize bir konu sunmuştum ;
https://www.grafikerler.org/duyurular/22494-degerli-uyelerimize.html
Verdiğim konudan...
Hata mesajından da anlaşılacağı gibi bir önceki kurulum denemenizin kalıntıları hala sistemde.. Bu kalıntıları silmeden kurulumu her denediğinizde karşınıza bu mesaj çıkacaktır. Denetim masasından program kaldır seçeneğinden adobe'ye ait ne var ise silmeyi deneyiniz. sistemde programa ait hiç...
Birinciliğe layık gören Değerli jüri üyelerine, tebrik eden, yarışmaya katılan, çalışmalara yorum yapan herkese ben de teşekkür ederim. Ayrıca dereceye giren diğer arkadaşlarımızı kutlarım.
:)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.