İşveç çakısı arayan iş ilanlarına göz aşinalığıyla takılanlarınız olmuştur.
Bir ilan görmüştüm ki hala unutamam tam bıdı bıdı bıdılık :)
ilan tam bir destan gibiydi başlıyorum :))
- Alanında ilgili üniversiteden mezun ve lisans yapmış (uzman anladık :D)
-...
recovery programları mevcut internetten indirim format atılan pcye kurun format atılmış bilgileri %70 oranında kurtarabilirsiniz. Bence heba olmasınlar bir deneyin internetten format recovery program diye aratın.
İyi Çalışmalar
Bu şekilde başlaman çok iyi olacaktır. Öncelikle ne nedir öğrenmen ve temel bilgi sahibi olman sonraki kendini geliştirme aşamalarında sana hız sağlayacaktır. Bişey bilmeden hemen çizmeye başlamak arada karşılaşacağın yapancısı olduğun terimleri çözmekle geçecek ve yaptığından bişey...
4.5 yıldır grafikle uğrasıyorsan seviyen iyi olması gerek zaten bence ona çok takma yaptığın çalılmaları buraya atarsan onları değerlendirelim bence güzel olur.
yeni başlıyorsan sana bir tavsiye Tevfik Fikret Uçar'ın Görsel İletişim ve Grafik Tasarım kitabı var tüm sorularının cevabı bu kitapta gerisi internette :) başarılar
arka fonda bir imaj olucak ise 1920px genişlik olmalı uzunluk sana kalmış sabit beyaz fon varsa arkada 1000px içerisine tasarımını yapabilirsin. Bu yapıcağın çalışamanın detaylarına göre değişir. Bilmelisinki bir çok boyutta monitör var ve sen en büyüklerini baz almayı düşünmelisin çünkü 18 inc...
@Holats
ama o model touch modeli değil bir alt modeli onun yurtdışı satış fiyatı 5.000 TL arada 3.000 TL fark var touch modelide yurtdışı satış fiyatı 8.000 lira burda o olur 11.000 12.000 lira :)
@Holats
Bu fiyat türkiye'de ne kadar acaba :)) wacom türkiye sitesinde nazikçe ücret için bilgi alın yazıyor :)
en aşa 14.000 15.000 TL'cik
Wacom Bamboo modelleri var fiyat açısından düşük hemde çok kullanışlı 3 yıldır kullanıyorum maşallah hiç bir sorun yaşamadım tavsiye ederim yenisi çok...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.