Bunlar bu sitedeki dersleri yavaş yavaş takip ederek yaptığım çalışmalar.Sadece yansıma ve gölge efektleri yaptım,daha doğrusu yapmaya çalıştım.Bakalım olmuş mu?
Çok başarılı çalışmalar , sadece son iki çalışmada yukarıda arkadaşlarında değindiği gibi " Allah" ve "Muhammed" isimlerinin çalışmadaki konumlarına biraz daha dikkat edersek fevkalade olacak.
Şöyleki, eğer tek bir satırda yazılacaksa bu iki isim Önce "Allah" yazılmalı( Arapça yazım şekline...
Grafik tasarımcı için Diploma Gerekli mi?
Yani grafiker olduğunu gösteren bir belgeye, bir ehliyete ihtiyaç var mı?
Varsa neden var? Yoksa neden yok?
Gelin bunun tartışalım. Fikri olan yazsın.
Kolay gelsin.
Merhaba Faruk abi;
Ben bu sitede yenilerdenim.Grafiker değilim ama(...
Bence burada şekli mantık hatasından ziyade anlamda bir hata yapılmıştır.Resimleri tasarımları zaten ilgili arkadaşlar yorumlamışlar.
Dünyaya zarar veren bir insan eliyle , dünyaya zarar vermeye çalışan eli durdurmaya çalışan bir insan eli var konumuzda.
Uzanan ve tutan el; genelde birine...
@Dilek Doğrusöz
Bu sitede yapılan paylaşımlar, bilgi aktarımlarının yanında bizimki "Karıncanın taşıdığı su misali" :) İnşaallah daha fazla katkımız olur.
@gece_sisi
Aşağıdaki adreste zaman zaman arkadaşların paylaşımları olmuş.Buradan bakabilirsiniz.
https://www.grafikerler.org/photoshop-yardimci-ekipmanlar/
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.