Arama sonuçları

1. yakan

Haydi Bismillah

Bunlar bu sitedeki dersleri yavaş yavaş takip ederek yaptığım çalışmalar.Sadece yansıma ve gölge efektleri yaptım,daha doğrusu yapmaya çalıştım.Bakalım olmuş mu?
  2. yakan

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

önyargı düşmanı (iki kelime oldu ama :) )
  3. yakan

Tüm bilgisayarlar tehdit altında

Yazılım firmalarının işi gerçekten zor.Sürekli korsanlara karşı program üretmek zorundalar. Teşkkürler paylaşım için.
  4. yakan

Tasarımcılık...

Quıck reply'ın azizliğine uğradım. 2. mesaj için özür
  5. yakan

Tasarımcılık...

Çok güzel bir yazı kaleme alınmış.Kaleminize sağlık Ozan Muhammet bey.
  6. yakan

İmsakiye örnekleri (Güncel)

Çok başarılı çalışmalar , sadece son iki çalışmada yukarıda arkadaşlarında değindiği gibi " Allah" ve "Muhammed" isimlerinin çalışmadaki konumlarına biraz daha dikkat edersek fevkalade olacak. Şöyleki, eğer tek bir satırda yazılacaksa bu iki isim Önce "Allah" yazılmalı( Arapça yazım şekline...
  7. yakan

Sağlam Balıkçılık Hand-Out

Üstteki Balıklar sanki afişten ayrı duruyo gibi
  8. yakan

Ramazan Geldi Hoş Geldi ...

Çocuk dünyası işte..saf ve temiz. Gerçekten çok keyif alarak okudum. Paylaşım için teşekkürler
  9. yakan

süper yaratıcı tasarımlar =)

Bir numara süper
  10. yakan

Görünmez Adam (Manipüle)

Kusursuz olmuş gerçekten..elimden geldiğince resmi büyüttüm ama hiç sırıtan yeri olmadı :) Tebrikler
  11. yakan

Fıkralar

Birincisi çok komikmiş :)
  12. yakan

Grafik tasarımcı için Diploma (Belge-Sertifika-Ehliyet) Gerekli mi? ( Tartışma )

Grafik tasarımcı için Diploma Gerekli mi? Yani grafiker olduğunu gösteren bir belgeye, bir ehliyete ihtiyaç var mı? Varsa neden var? Yoksa neden yok? Gelin bunun tartışalım. Fikri olan yazsın. Kolay gelsin. Merhaba Faruk abi; Ben bu sitede yenilerdenim.Grafiker değilim ama(...
  13. yakan

Neye Dokunduğuna Dikkat Et...

Bence burada şekli mantık hatasından ziyade anlamda bir hata yapılmıştır.Resimleri tasarımları zaten ilgili arkadaşlar yorumlamışlar. Dünyaya zarar veren bir insan eliyle , dünyaya zarar vermeye çalışan eli durdurmaya çalışan bir insan eli var konumuzda. Uzanan ve tutan el; genelde birine...
  14. yakan

İslami Psd (Hat ile, İlahi ente maksudi ve rıdake matlubi)

@Dilek Doğrusöz Bu sitede yapılan paylaşımlar, bilgi aktarımlarının yanında bizimki "Karıncanın taşıdığı su misali" :) İnşaallah daha fazla katkımız olur.
  15. yakan

3D çalışmalarımdan...

Harika olmuş
  16. yakan

dijital çalışmalar.

Çok güzel çalışmalarmış gerçekten.
  17. yakan

@gece_sisi Aşağıdaki adreste zaman zaman arkadaşların paylaşımları olmuş.Buradan bakabilirsiniz. https://www.grafikerler.org/photoshop-yardimci-ekipmanlar/
  18. yakan

Çikolata Kurbağa (Manipüle)

Enteresan bir çalışma olmuş :)
  19. yakan

@Fatih Coşkun Ben teşekkür ederim Fatih Bey. Benimde bu siteye ufakta olsa katkım olsun:)
Yukarı Alt