Arama sonuçları

1. yakan

Web Developer Toolbar

@Erkin KARATAŞ Bi ara Operayıda yüklerim, bende şimdiye kadar operayı hiç kullanmadım ama yorumunuzdan anlaşılacağı üzere güzel bi tarayıcıya benziyo, biara yükleyip denerim bakalım o nasıl? Bende teşekkür ederim.
  2. yakan

İslami Psd (Hat ile, İlahi ente maksudi ve rıdake matlubi)

@Emine Şahin İlgi için asıl ben teşekkür ederim.
  3. yakan

Web Developer Toolbar

@Emine Şahin Rica ederim
  4. yakan

İslami Psd (Hat ile, İlahi ente maksudi ve rıdake matlubi)

Arka planı temizlenmiş psd dökümanı.İsterseniz brush olarak kaydedip kullanın. Boyutu: 185 Kb. İndirme linki: http://www.4shared.com/get/115704114/d0dfa3ea/iemvrm.html Ekran görüntüsü; Peki çalışmada ne yazıyo? Okunuş, aşağıdan yukarıya doğru Arapçası; İlahi Ente MaksudÎ ve Rıdake MatlubÎ...
  5. yakan

Web Developer Toolbar

Bu benim bu forumdaki ilk paylaşımım.Umarım tasarımcı arkadaşlara faydası olur. Web developer toolbar, mozilla firefox un bir eklentisi.Bir çok özelliği içerisinde barındıran web developer toolbar bir siteyle ilgili css kodlarından tutunda resimlerin tüm özellikleri, sitede kullanılan renk...
  6. yakan

Dergi Çalışmam (EK)

Çok güzel olmuş.Başarılarınızın devamını dilerim
  7. yakan

99 Adet Flash Banner, Menü, Fotoğraf Galerisi (Çok kaliteliler)

Bu sabah indirdim gerçekten çok hoş çalışmalar var içinde ...elinize sağlık
  8. yakan

Old Style (60 Adet) {1024x1024} 300dpi

Ben indirdim ama içinden sadece fotolar çıktı(60 adet). Ben mi yanlış yükledim acaba?
  9. yakan

3. İstanbul Grafikerler buluşması

@Ömer YILDIZ Çok sağolun misafirperverliğiniz için.
  10. yakan

3. İstanbul Grafikerler buluşması

Mekan bana çok yakın ama ben grafiker değilim daha siteye üye olalı 3-5 gün oldu.:) Katılımcılara iyi muhabbetler dilerim.
  11. yakan

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

@Ömer YILDIZ Çok sağolun...sizi izlemeye devam ediyoruz :) @Yaşar Karadeniz Teşekkür ederim
  12. yakan

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

Çok güzel bir ders imiş.Tabi biz yeni kayıt olduğumuz için eski dersleri yeni yeni görüyoruz. Kendi çalışmamı ekliyorum bakalım becerebilmiş miyim ? :) Bu arada ders ve anlatım için çok teşekkürler.
  13. yakan

Sizi internete bağlayan şey Nedir?

Meslek icabı ve Eğitim
  14. yakan

Selamun Aleykum

@Hakan Dağdeviren Hoşbulduk Hakan BEY,inşaallah . Şu ana kadar en çok dikkatimi çeken sizin paylaşımlarınızdı :)
  15. yakan

Selamun Aleykum

@Emine Şahin Hoşbulduk,teşekkürler Emine HANIM @Erkin KARATAŞ Hoşbulduk sağolun Erkin BEY, kalıcı olurum inşaallah...aktiflik konusuna gelince benim şu anki ilgi alanım ps ve flash(öğrenici olarak-Şimdilik:)), ama web tasarımı konusunda Joomlada belli bir bilgi birikimim var eğer o konuda...
  16. yakan

Selamun Aleykum

@Elif BEYAZIT Hoşbulduk Elif HANIM çok teşekkür ederim.
  17. yakan

Selamun Aleykum

@Yaşar Karadeniz İnşaallah Yaşar BEY çok teşekkürler...
  18. yakan

Selamun Aleykum

Hepinize selamlar, aranıza yeni katıldım..dersleri ve konuları inceleme fırsatım oldu,baya profosyonellrin anlatımlarına denk geldim.Umarım bizde o seviyelere kadar geliriz bu site sayesinde. Şimdiden bilgisini paylaşmaktan çekinmeyenlere sonsuz teşekkürler.:) YUSUF- İSTANBUL
  19. yakan

10.000 Photoshop Gradient

Gerçekten çok süper bir paylaşım...Bende teşekkürlerimi iletiyorum
  20. yakan

Kur'an-ı Kerim

Teşekkürler umarım bu resimler Güzel bir çalışmada işimize yarar
Yukarı Alt