Arama sonuçları

1. vberk

Yaratıcı Kurumsal Kimlik Çalışmaları_vb

Yaklaşık 40 tane kurumsal kimlik çalışması... Hepside çok yaratıcı çalışmalara benziyor.
  2. vberk

Ustalardan 38 Tane Tipografi Örneği_vb

İnternette kayıtlı olduğum bir siteden aldığım tipografiler. Hepsi ustaca yapılmış gibi duruyor. ______________________________________________ ______________________________________________ © Tüm hakları saklıdır. Hannes Beer,iGraph_pl,Alex Beltechi,Bricio Dias,Germen,Alexandre Rivaux,Neman...
  3. vberk

PS4 Çalışmalarım_vb

yaptığım bazı ps4 çalışmamı bu konu altında topladım... yorumlarınızı eksik etmeyin.:D beğenmenizi umuyorum. :grafikerler:
  4. vberk

Ps4 Afiş Çalışması_vb

okul için hazırladığım bir afiş çalışması.... tamamen ps4 ürünü. :cool:"Sevmek için yaşa ...ve yaşamak için seveceksin!..":cool:
  5. vberk

ilk logo çalışmalarım

ilk iki logo çalışmam.... ilki benim logom; ikincisi küçük bir film şirketi için yaptığım çalışma. ______________________
  6. vberk

Film Tekerleği - VECTOR

Bir çalışma için yapmıştım; ama işime yaramadı. Umarım sizin işinize yarar. ____________ https://rapidshare.com/files/3403875271/film_tekerleği.rar
  7. vberk

photoshop yapımı saat

Tamamını ben yaptım.Sadece saatteki yazı,yelkovan ve akrebi ben yapmadım. :)Beğenmeniz dileğiyle.... indirmek için tıklayınız.
  8. vberk

ilk kartvizit çalışmam / vberk

ilk kartvizit çalışmam...
  9. vberk

photoshop deneme çalışmam

Resimlerin herşeyini ben yaptım. Sadece arkaplanları ben yapmadım. Umarım beğenirsiniz...:)
  10. vberk

Blue Wind | vberk

11. vberk

Blue Wind | vberk

12. vberk

Photoshop'ta yapılmış resimler ...

Uzun süredir kendi çabalarımla Photoshop öğrenmeye çalışıyorum. Yaptığım çalışmaları sizinle paylaşmak istedim. Beğenmeniz dileğiyle... :)
  13. vberk

mavi okur - photoshop çalışmam....

Okulumda bir yarışma düzenlenmişti.Onun için yaptığım bir çalışmaydı. Yorumlarınızı bekliyorum... :rolleyes: :hmmm:
  14. vberk

2010 japonya yılı afiş çalışmam

Lise öğrencisiyim.Okulumuzdaki afiş yarışmasına katıldığım bir çalışmam.Yorumlarınızı bekliyorum :)
Yukarı Alt