Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Sunlife Resort Hotel / derya_d13

@volkanito o halde burada ne işiniz var. anlayamadım, pardon...
  2. Emine Şahin

PS De Kaliteli Dijital Makyajın Sırları Sizin İçin Hazırladık 80MB 2 Oturum(MUTLAKA)

emeğinize sağlık hakan bey... çok yararlı bir paylaşım.
  3. Emine Şahin

Alkışlar çılgın türklere:)

süppper. en çokta "hacim" :):):)
  4. Emine Şahin

merhaba arkadaslar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  5. Emine Şahin

Nikah Düğün Setleri Vektör

teşekkürler yaşar bey...
  6. Emine Şahin

Telefonlar cdr

araya bir tanede kamera takılmış galiba. o da bonus olsun... :) emeğinize sağlık...
  7. Emine Şahin

Kurumsal çalışmam :)

yaşar beyin dikkat ettiği konuya katılmakla birlikte, birde kutunun arka kısmınada logo koymalısınız. çünkü, bazı yerlerde arka kısmı görülebilir ve en etkin reklam bölümü maalesef boş kalmış olur...
  8. Emine Şahin

Hoşgeldimmm:-)

hoşgeldiniz ailemize. iyi forumlar dilerim...
  9. Emine Şahin

Türkiye Haritası // Vektörel

teşekkürler buseciğim. harika bir paylaşım olmuş...
  10. Emine Şahin

The Eyes

arka fon çalışması sizin çalışmanızsa güzel olmuş. emeğinize sağlık. yeni çalışmalarınızıda görmek isteriz. saygılar...
  11. Emine Şahin

Usb!!

parmak çok iğreeenç.... :)
  12. Emine Şahin

Sunlife Resort Hotel Logo

ikinci çalışmanız daha olumlu gibi duruyor. konuyla biraz daha alakalı... yalnız biraz daha üzerinde durmalısınız. bir müddet bu çalışmaya zaman ayırmayın (vakitiniz buna müsaitse) aradan zaman geçtikten sonra bu çalışmaya alıcı gözle tekrar bakın. hatta ekrandan iki yada üç metre kadar uzaktan...
  13. Emine Şahin

çok büyük dosyaların kaydedilmesi

@Yaşar Karadeniz yaşar bey verdiğiniz linkte mi bir sorun var anlayamadım. link tıklandığında anasayfa ile karşılaşıyorum...
  14. Emine Şahin

Merhabalar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  15. Emine Şahin

Elif - Ba Çalışmam..

tebrikler elif hanım... hoş bir çalışma olmuş. sayfa numarası benimde gözüme takıldı. daha doğrusu hiç takılmadı da süleyman bey'in mesajında farkettim. biraz daha aşağı çekilip bir punto daha büyütülerse veya farklı bir renk kullanılırsa biraz daha uygun düşer... ilk sayfadaki yazıya bende...
  16. Emine Şahin

101 Dalmaçyalı Photoshop Fırçaları

teşekkürler figen hanım...
  17. Emine Şahin

sürpriz fotoları 4000x4000 300 dpi (anneler günü afişlerine yardımcı olabilir)

@Bahtınur YILDIZ inşallah sorunlarımı halledebilirsem... tekrar aranızda olmayı çok istiyorum... unutulduğunuzu hissetiğinizde, hatırlandığınızı görmek güzel...:D:D:D
  18. Emine Şahin

Illustrator'ü Hızlandıran Püfler (CS-CS2, Mac OS X)

paylaştığınız değerli bilgilerden dolayı teşekürler erkin bey.
  19. Emine Şahin

sürpriz fotoları 4000x4000 300 dpi (anneler günü afişlerine yardımcı olabilir)

teşekkürler bahtı... emeğine sağlık... arşive konması gereken bir materyal...
  20. Emine Şahin

Doğum Günün Kutlu Olsun

doğum gününüz kutlu olsun sebahattin özlü... :) nice mutlu yıllara...
Yukarı Alt