Bu dersimizde After Effects'de çok kullanışlı bir plugin olan ''Trapcode Form'' Pluginini kısa bir derste göreceğiz, ilk etapta basit bir çalışma ile programda neler yapılabileceğini göstereceğim çok fazla uzatmadan sizleri dersle baş başa bırakayım.
Herhangi bir soru ve sorununuzu yorum...
Herkese iyi forumlar , konuyu nereye açacağımı bilemedim ve uygun olarak burayı gördüm,buraya açtım .
Çalışmanın son halidir , dersini çok yakın bir zamanda yayınlayacağım.
Final Render ;
Final Render by BilalBulut, on Flickr
Bu kısa dersimizde milyarlar verip alınan fotoğraf makinası veya kamera lenslerinin yaptığı işlemi After Effects programı ile fake olarak yapacağız , orjinal çekimden bir farkı olmayan çalışmayı fotoğraf veya videolarınıza uygulayabilirsiniz.
Arkadaşlar VideoCopilot.net yeni bir projeye imza attı , yaklaşık 3-4 ay önce çıkarmış oldukları Element 3D pluginin yanındaki texture paketi olan Pro Shaders oldukça ilgi ve beğeni aldıki Andrew'da 5 gün önce Pro Shaders for Cinema 4D materyal paketini piyasaya sürdü.
Bu yeni paket yani...
Herkese iyi forumlar arkadaşlar malum Hitman Absolution geçtiğimiz ayda piyasaya çıktı ve merakla bekleyenlerden birisiydim ve çok beğendim oldukça başarılıydı , ve böylesine mükemmel projenin tepesindeki ismin Türk olması açıkçası beni gururlandırdı .
Neyse oyunda gördüğüm basit bir tasarım...
20 adet farklı Batman logosunun olacağı bu şık paket çok yakında www.vfxproduction.net'de. Cinema 4D'nin yanı sıra modelleri After Effects ''Element 3D '' ilede kullanma imkanımız olacak.
BatmanLogoPackv2 by BilalBulut, on Flickr
Merhabalar arkadaşlar yeni projemde ''Silent Hill '' filmindeki meşhur soyulma (peeling) efektini kullanmak istiyorum fakat bu meret güzel bir şekilde sadece 3D Studio Max'te yapılıyor ve benim kullandığım programlar arasında bu program yok.Sizlerden ricam eğer ki forumda duvarda peeling efekt...
Bu dersimizde Cinema 4D ile hazırlamış olduğumuz 3D yazımızı After Effects’de giydirip güzel bir efektli yazı haline dönüştüreceğiz
Detaylı bilgi için
TIKLAYINIZ
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.