@Erkan Nehir
Hocam o zaman siz gidin bir zahmet onu alın,satılırsa bu fiyatta satılır , satılmazsa ne ala durur öylece .
Kılıf? kılıf dediğizi şey sadece 100 tele birde o kılıf değil askılı çanta birde lensi yanında hediye olarak vereceğim alan kişi sadece 50 tl ile oturtma mekanizmasını...
Ofiste 15-20 dakikalık bir boşluğum vardı ne zamandır after effects ile çalışmıyordum bir şeyler yapayım dedim ,bu şekilde ufak bir ürün tanıtım filmi çıkardım ve sizlerle paylaşmak istedim.
Not:Bazı eksikleri var çok aceleye getirdim,detaylı çalışılırsa güzel bir reklam filmi olabilir.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar üst seviye makina aldığım için saturn'den almış olduğum canon marka eos 1100d model fotoğraf makinamı satıyorum.
-Kutulu
-Faturalı
-Garantilidir
-1 yıl garantisi vardır.
-Herhangi bir kozmetik sorunu bulunmamaktadır.
-8 GB Hafıza Kartı+Askılı...
Bu dersimizde Poser Pro programı ile nasıl yürüyüş animasyonu yapacağınızı göstereceğim,temelini göstermesi bizden , geliştirmesi sizden.
Aynı zamanda Poser Pro'da hazırlamış olduğunuz animasyonu Cinema 4D programına import etmeyi göstereceğim ,bu sayede geri kalan texture...
Sculpting Tools
Bu yenilik bir nevi painti andırmakta ,derste görüldüğü gibi ''Layout'' bölümünden bu bölüme giriş yapıyoruz ve en çok karakter modelleme yapana arkadaşlarımızın işine yarayacaktır , oldukça kullanışlı ve basit kullanıma sahip ,çok uzatmadan kısa tanıtım dersi ile sizleri baş...
Çalışma ve yaratıcılığı hiç beğenmedim 21 aralığı bilmem ama ''Kıyamet'' konusu ile alay veya dalga geçmek saçmalık ve günahtır . Keşke zamanınızı başka bir şeyler üreterek geçirseymişsiniz..
Bu dersimizde hiç bir plugin veya farklı program kullanmadan After Effects'de basit 3D metal yazı yazmayı öğreneceğiz , soru ve sorunlarınız için yorum kısmından ulaşabilirsiniz.
Not: Kaydetme programının hataları için üzgünüm arada görüntü takılması oluyor.
Ders;
Final;
3D...
Bu dersimizde After Effects'de çok kullanışlı bir plugin olan ''Trapcode Form'' Pluginini kısa bir derste göreceğiz, ilk etapta basit bir çalışma ile programda neler yapılabileceğini göstereceğim çok fazla uzatmadan sizleri dersle baş başa bırakayım.
Herhangi bir soru ve sorununuzu yorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.