Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

Anneler Günü

Anneem seni çok seviyorum.İyi ki sen gibi bir yürekte ve ahlakta birinin evladı olmuşum.Beni seçtiğin için sana ve Rabbime teşekkür ediyorum.Analar günün kutlu olsun...Saygılar.... Bütün Annelerimizin anneler günü kutlu olsun....
  2. Hatice Ceylan

twety resminırde ben çieyim dedım tukenmez kalemle

O mahsun twetty i biraz efeleştirmişsiniz :) ama yine de güzel gözüküyor.Tebrikler...
  3. Hatice Ceylan

Kahraman Tazeoğlu Kitap Kapak

Font seçiminde arkadaşlara katılıyorum ,bir de kapakta sadeliği önplana çıkarmak isterken göze itici gelen dört renk bütünlüğü bozmuş... Konu Kahraman Tazeoğlu olunca daha iyisini yapmak gerek :)
  4. Hatice Ceylan

Star Candy Vektör

Paylaştığınız için teşekkürler Yaşar Bey....
  5. Hatice Ceylan

For Illustration

İlk çalışmanız olmasına rağmen güzel gözüküyor.Tebrikler...
  6. Hatice Ceylan

Logo çalışması

Açıkcası logonuzdaki yazının göze çarpması gerekirken renk karmaşası içerisinde haps olması logonuzu basitleştirmiş.Yine de emeğinize sağlık.Kolay gelsin....
  7. Hatice Ceylan

Empula Konseri afişi

Hakan Bey in yorumlarına katılmakla beraber afişi biraz bütünlükten uzak ve karmaşık gördüm.Yine de emeğinize sağlık...Kolay gelsin.
  8. Hatice Ceylan

şimdilik sadece bunu koyabildim

Üç boyutlu :) bir kara kalem çalışması olmuş.Emeğinize sağlık...
  9. Hatice Ceylan

Elif - Ba Çalışmam..

Elif Hanım çalışmanız güzel gözüküyor.Sanırım Elif cüz'ünü baskıya hazırlıyorsunuz .Tebrikler.
  10. Hatice Ceylan

Desenli Yumurtalar Vektörel

Sürpriz yumurtalar :) için teşekkürler.
  11. Hatice Ceylan

Winamp da ki Diğer Bir Gizli Özellik

Benim winamp taki develer ne güzel uslu uslu duruyolardı :) sayenizde hayatlarına hareket gelecek :D
  12. Hatice Ceylan

Seni içimden terk ediyorum

@Süleyman Köklü Sayın Köklü şiir Kahraman Tazeoğluna ait.Bence de çok güzel :)
  13. Hatice Ceylan

poLka noktaLarı hazırlama( resimLi anLatım )

Buse hanım ve Aras bey her ikinize de verdiğiniz bilgilendirici dersler için teşekkür ediyorum.
  14. Hatice Ceylan

şekerli yiyecekler 17 JPEG 300DPI

Bol kalorili :) bir paylaşım olmuş teşekkürler Bahtinur Hanım....
  15. Hatice Ceylan

Su Damlaları ve Baloncuklar

Paylaştığınız için teşekkürler Erkin Bey....
  16. Hatice Ceylan

merhaba

Hoşgeldiniz ...Paylaşımınız bol olsun. :)
  17. Hatice Ceylan

Kelime Oyunu

@danisman Sayın danisman , sorunuzu alt çizgiyle kaç harf olabileceğine dair ipucuyla sorarsanız iyi olur ... Ayrıca cevap için Dilek Hanım a katılıyorum :)
  18. Hatice Ceylan

Yazıdaki dalgalanan bayrak

Yorumladığınız için teşekkürler Sayın Sancak.....
  19. Hatice Ceylan

Kafa değiştirme

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar....
  20. Hatice Ceylan

Neteks, IBM Internet Security Systems distribütörü oldu

Neteks, IBM'in Internet Security Systems (ISS) çözümlerinin Türkiye distribütörü oldu. Neteks'ten yapılan açıklamada, şirketin bu işbirliğiyle, 2009 yılında bu alanda yaptığı yatırımlarını artırarak güvenlik pazarındaki payını büyütmeyi hedeflediği kaydedildi. Index ve Westcon Grupları...
Yukarı Alt