Anneem seni çok seviyorum.İyi ki sen gibi bir yürekte ve ahlakta birinin evladı olmuşum.Beni seçtiğin için sana ve Rabbime teşekkür ediyorum.Analar günün kutlu olsun...Saygılar....
Bütün Annelerimizin anneler günü kutlu olsun....
Font seçiminde arkadaşlara katılıyorum ,bir de kapakta sadeliği önplana çıkarmak isterken göze itici gelen dört renk bütünlüğü bozmuş...
Konu Kahraman Tazeoğlu olunca daha iyisini yapmak gerek :)
Açıkcası logonuzdaki yazının göze çarpması gerekirken renk karmaşası içerisinde haps olması logonuzu basitleştirmiş.Yine de emeğinize sağlık.Kolay gelsin....
@danisman
Sayın danisman , sorunuzu alt çizgiyle kaç harf olabileceğine dair ipucuyla sorarsanız iyi olur ... Ayrıca cevap için Dilek Hanım a katılıyorum :)
Neteks, IBM'in Internet Security Systems (ISS) çözümlerinin Türkiye distribütörü oldu.
Neteks'ten yapılan açıklamada, şirketin bu işbirliğiyle, 2009 yılında bu alanda yaptığı yatırımlarını artırarak güvenlik pazarındaki payını büyütmeyi hedeflediği kaydedildi.
Index ve Westcon Grupları...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.