Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-1/Ahmet ALTUN

@Süleyman Köklü Belli bir amacım yok.. yeşil ve sarı rengi ile mavinin baskınlığını biraz açmaya ve daha şirin görünmesini sağlamak istedim..:) Zaten pek uyumsuz oldu gibi.. renkleri gözden geçirdim. Teşekkürler yorum için...:)
  2. Ahmet ALTUN

Kutlama Çicekleri yüksek çözünürlük (3072x2048 px)

Ne güzel şeylermiş bunlar.. Teşekkürler..
  3. Ahmet ALTUN

Ilginç mahkeme dialogları‏

@yıldız :ehe: Hepsi çok güzel.. Teşekkürler..
  4. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Günaydın..:grafikerler:
  5. Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-1/Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-1/Ahmet ALTUN Logo Çalışması 400x70 cm Tabela ve slogan çalışması
  6. Ahmet ALTUN

Yaratıcılık ve tasarım...

@Tuncer Özkan Hepsi çok güzel.. Zevkle okudum.. Şu koyu satırlar her şeyin özeti.. Teşekkürler TuncerBey..:)
  7. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın..
  8. Ahmet ALTUN

Dünyadan çeşitli ilginç kartvizit tasarım örnekleri

Heyyt be çeribaşı... kulağındaki çiçeği yerim ben..:ehe:
  9. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Hey Allah'ım nereden akıllarına gelir böyle şeyler... Hayat beş şişeden ibaretmiş.. 1-Mama şişesi (bebeklik) 2- Cola şişesi (gençlik) 3-Viski şişesi (orta yaş) 4-Su şişesi (yaşlılık) 5- Serum şişesi (son evre) :D
  10. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Bugün 24 mart 2010... Gününüz aydın olsun:) Sabah sabah facebook'ta hoş bir yazı paylaşmışlar. Ben de sizinle paylaşmadan edemedim... buyrun ; Japonya’da saygın bir firmada yönetim, işe girmek isteyenlere bir soru sormuş ve soruya uygun cevabı veren kişiyi de işe almışlar. Sorunun...
  11. Ahmet ALTUN

Dünyadan çeşitli ilginç kartvizit tasarım örnekleri

Tasarımda sınır yok.. Ne güzel şeyler bunlar.. Teşekkürler paylaşımlar için.. Şeffaf kartvizitlere bayılıyorum.. :)
  12. Ahmet ALTUN

Kartvizit genel format/ebat ve örnek tasarımlar

Yeni konu başlığımız hayırlı olsun.. Erkan Bey.. bu güzel konu için teşekkürler.. :)
  13. Ahmet ALTUN

özkan atik pazarlama ltd.şti. logo isteği

Sayın asarica; konuya ilgi için biraz daha detaylı bilgi verirseniz örneğin gerekli emek karşılığı verilecektir demişsiniz, Ne kadar ödemeyi düşünüyorsunuz, sadece logomu istiyorsunuz gibi bilgiler verilirse konuya ilgiyi arttıracaktır diye düşünüyorum.. Kolay gelsin.
  14. Ahmet ALTUN

type

@Hasan Güner Valla haklısın Hasan.. Ben Cengiz'in bütün çalışmalarını zevkle takip ediyorum.. Hatta bilgisayarıma toplamıştım bir kaçını.. :)
  15. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Hayırlı sabahlar...:)
  16. Ahmet ALTUN

type

Çok güzel..
  17. Ahmet ALTUN

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

@GÜNEL AYVACI Teşekkür ederim Sayın Hocam.. :)
  18. Ahmet ALTUN

80'lerde Çocuk Olmak Ne Demek? Gülümseyerek Okuyacaksınız :))))

Gerçi ben o yıllarda gençliğe adım atmıştım ama... resimlere bakınca... ne sadeymişiz o zamanlar.. televizyonu görüce aklıma geldi.. tek kanaldı, yayın giderdi saatlerce necefli maşrapayı seyrederdim...:o Teşekkürler bu güzel nostalji için... :)
  19. Ahmet ALTUN

Arkadaşlar afiş resim lazım..

Merhaba fast007.. Öncelikle Hoşgeldiniz.. Konunuzu doğru yerde kabul edelim..:) Depo grafik bölümünde istemediğiniz kadar içerik var.. İstediğiniz resimlerin belli bir kategorisi yok.. hamur adam, insan figürleri vs gibi değişik anahtar kelimeler ile aramanızı tavsiye edebilirim.. umarım...
Yukarı Alt