@sagat
Eseriniz jüri tarafından birinci seçilmiş, fakat yapılan şikayet sonrası benzer bir çalışmanın daha önce kullanıldığı tespit edilmiştir. Yarışma kuralı gereği çalışmaların özgün olmasından yola çıkılarak çalışma dereceden jüri kararı ile sadece bu sebepten çıkartılmıştır.
Sayın sagat...
Sayın kerem23 ; bilalercek beyin de bu çalışması değerlendirmeye girmemiştir. Bu çalışması alıntı yada çalıntı değildir. bizzat kendisine aittir. Bu logoyu bildiğim kadarıyle bir firmada kullanmış firma kapanmış ve çalışmasını burada kullanmıştır. Seeklogo'ya ekleyen kendisidir.
jüri böyle de...
Ellerine sağlık çok güzel olmuş..
Stilini kavradım Hasancığım.. Yani, çok iddia etmiyeyim ama 40 tane eser getirseler şunu Hasan yapmış galiba diyebilirim zannediyorum.. :D
Sayın aspirin_00, ılımlı mesajınızdan dolayı teşekkür ederim.. Algılanır uyarısını da yanlış anladığım için bende özür dilerim.
Şöyle algılanır böyle algılanır diye hareket edersek birşeylere ulaşmakta bir arpa boyu yol gidemeyiz. haklısınız yarışmalarda yöneticiler, jüri yakınları vs...
@aspirin_00
Sayın aspirin_00 ;
Yarışma birincisi yönetici değildir. Benden bahsediyorsanız ben ikinci olmuşum. Bunu da sizin gibi konuyu okuduğum zaman öğreniyorum. Yarışma kurallarını okursanız Admin haricinde herkesin katılabileceğini görürsünüz.
Siteye logo lazım ise illaki bunun yarışma...
Dereceye girmek ne güzel bir duygu imiş..:) Sayın sagat ve Sayın Erkan Bey'i tebrik ederim.. Forum için hayırlısı olsun.
Yarışmaya katılan, yorum yazan, değerli zamanlarını harcayıp çalışmaları değerlendiren sayın jüri üyelerine de sonsuz teşekkür ederim..
Sayın nurokanlar.. Öncelikle Hoşgeldiniz..
Konuda hiç bir resim görünmüyordu. resim linklerini tek tek düzelttim.. sadece en üstteki resim linkinde bir sorun var.. Konuyu yanlış yerde açmışsınız, uygun bölüme taşıdım. Foruma resim yükleme konusunda konu başlıklarımız var incelerseniz daha...
@Erkan_Nehir
@MissTracy
Vektörel çalışabilen bir sürü program var.. örneğin INKSCAPE.. bu program ile de çalışıp logo yapılabilir.. Her program adı tek tek yazılamıyacağına göre çalışmanın vektör hali sunulacak denildiğinde anlaşılmış olması lazım..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.