Merhaba arkadaşlar sorunum biraz acil kusura bakmayın
ilk öncelikle bir magnet basılacak özel kesim tam olarak neye dikkat etmem gerekiyor resim ekliyorum hata varmı acaba dış tarafdan pentool ile çizdim ?
pentol çizgisinin aralığı sizce uygunmu yoksas çalışmaya sıfır mı çiziyim
cvp...
Merhabalar, 1.5 sene kadar bir deneyimim var, Matbaa sürecini tam anlamıyla bilmiyorum, kendimi geliştirmek ve yetiştirilmek üzere iş arıyorum.
Referanslarıma buradan bakabilirsiniz; http://www.mkadzyn.com/#!/page_tasarimlar
Merhaba arkadaşlar, çok sayfalı tasarımlarda örnek katalog broşür vs vs bunlarda dikkat edilmesi gereken sırt payı kesim payı iç ve dış güvenlik hatları ayrıya etek bıçak vs gibi yani tasarımı sorunsuz çıkması için yapabileceğimiz tam olarak neler var bunları bir döküman içinde sunan varmı acaba...
muharrem küçükarpacı adlı üye adıyla giriş yapamıyorum yeni hesabım budur,
2-3 aydır sitede aktif olamıyorum yeni üye kaydı ile tekrar sitede aktif olmak gerektiğini düşündüm . 1 senemi doldurmadım grafik sektöründe fakat her geçen gün daha heyecanlı olmanın mutlulugu ıcerısındeyım saygılar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.