Arama sonuçları

1. mkadzyn

corel x6'da Text Warp özelliği

hocam ben mi göremiyorum yokmu :) :(
  2. mkadzyn

Corel'de magnet

Merhaba arkadaşlar sorunum biraz acil kusura bakmayın ilk öncelikle bir magnet basılacak özel kesim tam olarak neye dikkat etmem gerekiyor resim ekliyorum hata varmı acaba dış tarafdan pentool ile çizdim ? pentol çizgisinin aralığı sizce uygunmu yoksas çalışmaya sıfır mı çiziyim cvp...
  3. mkadzyn

corel x6'da Text Warp özelliği

Merhaba corel x6da wrap ozellıgı nerede acaba bilen varmı saygılar.
  4. mkadzyn

Grafik Tasarım Ankara

Merhabalar, 1.5 sene kadar bir deneyimim var, Matbaa sürecini tam anlamıyla bilmiyorum, kendimi geliştirmek ve yetiştirilmek üzere iş arıyorum. Referanslarıma buradan bakabilirsiniz; http://www.mkadzyn.com/#!/page_tasarimlar
  5. mkadzyn

Deneme kitap kapak tasarımı

Deneme kitap kapak tasarımı:
  6. mkadzyn

Deneme Menü Tasarımları

Deneme amaçlı yaptığım menü tasarımları
  7. mkadzyn

Çok sayfalı tasarımlarda

Merhaba arkadaşlar, çok sayfalı tasarımlarda örnek katalog broşür vs vs bunlarda dikkat edilmesi gereken sırt payı kesim payı iç ve dış güvenlik hatları ayrıya etek bıçak vs gibi yani tasarımı sorunsuz çıkması için yapabileceğimiz tam olarak neler var bunları bir döküman içinde sunan varmı acaba...
  8. mkadzyn

Ağaoğlu İnşaat, Ön Arka Kapak Katalog Tasarımı

Ağaoğlu İnşaat, Ön Arka Kapak Katalog Tasarımı
  9. mkadzyn

Deneme 2 Kırımlı Broşür

@Demet YILDIZ Teşekkürler, dediklerinizde haklısınız :rolleyes:
  10. mkadzyn

Deneme 2 Kırımlı Broşür

Deneme 2 Kırımlı Broşür'den görüntü;
  11. mkadzyn

Kurumsal Kimlik Çalışması

@Seyit Ali Başer Logo bana ait evet :) teşekkür ederim beğendiğinize sevindim :s8:
  12. mkadzyn

Kurumsal Kimlik Çalışması

Merhabalar arkadaşlar, yeni kurumsal kimlik çalışması:
  13. mkadzyn

Çalışmalarımız

muharrem küçükarpacı adlı üye adıyla giriş yapamıyorum yeni hesabım budur, 2-3 aydır sitede aktif olamıyorum yeni üye kaydı ile tekrar sitede aktif olmak gerektiğini düşündüm . 1 senemi doldurmadım grafik sektöründe fakat her geçen gün daha heyecanlı olmanın mutlulugu ıcerısındeyım saygılar...
Yukarı Alt