Arama sonuçları

1. cengiz kaçar

Punk is Dead

@Dilek Doğrusöz Teşekkürler Dilek hanım. @Hasan Güner teşekkürler Hasan.
  2. cengiz kaçar

Punk is Dead

3. cengiz kaçar

Gothic Glamour

@Dilek Doğrusöz Teşekkürler @Hasan Güner teşekkürler Hasan. Aslında çalışma başlangıcında turuncu ve kırmızı tonlar mevcuttu ama her çalışmada yeni renk harmanlamasını denemekte fayda var :) @BURÇİN DAMLA YETEN Teşekkürler.
  4. cengiz kaçar

Gothic Glamour

5. cengiz kaçar

Öztar Lojistik (Kurumsal K.)

çalışma henüz sunuma gitmemiştir. değişebilir. çarpı nın anlamı teslim noktası gibi düşünüldü ama olumsuz yöndede etkileyebiliyor. o yüzden kalkabilecek unsurlardan biri diye düşünüyorum. olmasada olur.
  6. cengiz kaçar

Öztar Lojistik (Kurumsal K.)

@Fatih Coşkun Teşekkürler Fatih Bey. tipografide renk harmanlamasıyla çok vakit harcadığım için bi zaman sonra yavaş yavaş renklere hakim olmaya başlayabiliyoruz arada eksikler olsada . :)
  7. cengiz kaçar

emotion

8. cengiz kaçar

Mysterious Room (Gizemli Oda)

9. cengiz kaçar

Morgan Aeromax

10. cengiz kaçar

Ticket To Hell.

11. cengiz kaçar

devil

@Buse Türüdü teşekkürler @Dilek Doğrusöz teşekkürler. figürü ps'de hazırladım. öncelik olarak yüz şeklini oluşturmak için eskiz bi çizim yaptım. gölgelendirmeler ise artı bi layer kullanmadan burn tool, opacif değerleriyle oynayarak hazırlandı. eskiz çalışması; @karantinandazazel...
  12. cengiz kaçar

devil

13. cengiz kaçar

Tired

14. cengiz kaçar

motive

15. cengiz kaçar

Jazz Fest'09

@danisman ilginiz için teşekkürler.. @İnan Kılıç Teşekkür ederim İnan'cım. hemen gönderiyim bi tablo :)
  16. cengiz kaçar

Jazz Fest'09

serbest çalışma
  17. cengiz kaçar

Anime

18. cengiz kaçar

Effects (PS series2)

teşekürler
Yukarı Alt