Arama sonuçları

1. Emine Şahin

şekil içine yazı eklemek

imzamda bulunan linkleri inceleyiniz lütfen...
  2. Emine Şahin

şekil içine yazı eklemek

resim göremedim. tekrar eklerseniz yardımcı olmaya çalışalım.
  3. Emine Şahin

Photoshop da basit alevli yazı (Yeni başlayanlar için Video ders)

teşekkürler ömer bey. güzel bir ders olmuş...
  4. Emine Şahin

Corelde ortalama yardım

@Sedat ÇAKIR maksadınız nedir?
  5. Emine Şahin

kendim için yaptıgım kartvizit

siyah mat... biraz iç karartıcı olmuş. belki yazıların rengini değiştirirseniz güzel olabilir. ama, merak ettiğim neden graphing? Graph: (mat.) grafik; rakamları eğrilerle ifade eden sistem; grafik k�ğıdı üzerine çizilen eğri. Graphic; ical: Resim veya yazıya ait; tam tasvir olunmuş; canlı...
  6. Emine Şahin

Corelde ortalama yardım

@Sedat ÇAKIR "c" ve "e" tuşalarını kullanırsanız doğru sonuca ulaşamazsınız. "e" tuşuna bastığınızda farklı sekillerim merkezlerini baz alarak ortalayabilirsiniz. ancak siz alt köşeden veya üst köşeden ortalamak isterseniz ve aralarındaki mesafelerin eşit olmasını isterseniz, ilk mesajjımdaki...
  7. Emine Şahin

kendi flash sitem

orhan bey konunuz uygun bölüme taşınmıştır. saygılar...
  8. Emine Şahin

Corelde ortalama yardım

@Sedat ÇAKIR sedat bey benim anlatımımda herhangi bir ölçü alınmamıştır. gelişigüzel bir şekil çizilip, sağdakini ve soldakini sabit kalması düşünülerek ortada kalan şekli bunlara göre ortaladım. illaki bir ölçü gerekiyorsa bu sizin çalışmanızın ve şekilerinizin ölçüleridir. saygılar...
  9. Emine Şahin

Corelde ortalama yardım

@Sedat ÇAKIR soruyu siz sormuşsunuz benden ölçü mü üstiyorsunuz. burası polemik sitesi değil... siz istediğinizi tam olarak ifade edemezseniz yardımcı olmamız güç. bakınız ilk mesajınızdaki örneğinize. siz elinizdeki ölçüleri ve örnekleri sunarsanız bizde size yardımcı olmaya çalışalım...
  10. Emine Şahin

Sitedeki İlk resmim

@Fatih Coşkun recep ivedik :) bence muroyu çizsin arkadaş :D:D:D
  11. Emine Şahin

Corelde ortalama yardım

@Sedat ÇAKIR sedat bey ne yapmak istiyorsunuz anlamış değilim. c ve e tuşlarına bastığınızda bütün seçili nesneler ortalanır. benim anlattığım şekilde ortalanması c + e tuş kombinasyonu ile mümkün değil. yapmış olduğum çalışmada sizin ilk sorunuzda geçen nesnelere yakın nesnelerdir. farklı bir...
  12. Emine Şahin

Yasin Kaya'dan tasarım adına çalışmalar öylesine bir film afişi

konu kişisel bir çalışma sanırım. yanlıyorsam düzeltin lütfen... taşınmıştır: kişisel çalışmalar...
  13. Emine Şahin

Yasin Kaya'dan tasarım adına çalışmalar

bu kadar çok çalışmanın bir arada sunulması yorum açısından güç. belli zaman aralıklarında farklı konu açarak ve gerekli açıklamalarda bulunarak yayınlamanız daha uygun olur. saygılar...
  14. Emine Şahin

Merhaba

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  15. Emine Şahin

ben de yeniyim

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim. mevlananın dediği gibi; ..... ne olursan ol yine gel :D:D:D
  16. Emine Şahin

Corelde ortalama yardım

17. Emine Şahin

Lassa logosu lazım

@Betül Ersoy linkte herhangi bir hata yok. tekrar deneyiniz.
  18. Emine Şahin

Photoshop CS4 ile gelen Devrim : Content Aware Scale

sadece bu özellik bile CS4 için büyük bir ayrıcalık. teşekkürler...
  19. Emine Şahin

Slm Arkadaşlar

merhaba cengiz bey. hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  20. Emine Şahin

banner çalışmam...yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar tşkler...

genel olarak hoş bir çalışma olmuş. amacına ulaşabilen bir çalışma çıkmış ortaya. farklı değerlendirmeler çıkacaktır tabiiki. pizzaların iştah açıcı görünmediğine değinmeden geçemeyeceğim... :) vektörel pizza gibi durmuşlar... saygılar...
Yukarı Alt