Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

Yumurtaları sepete at

@Emine Şahin Siz ayva diyosanız ayvadır Emine Hanım :) Siz de Ayvaları sepete atmaya çalışın :D @Sait SANCAK Teşekkür ederim.
  2. Hatice Ceylan

Zamana direnen ustalar...

Zamana direnen ustalar bir kitapta buluştu Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde çok sayıda şirket, Türkiye'deki saklı tarihî, kültürel ve sanatsal güzellikleri ön plana çıkarıyor. Ünlü firmalar, reklâma ayırdıkları paranın bir bölümünü bu tür faaliyetlere aktarmakla kültürel mirasa da sahip...
  3. Hatice Ceylan

İşi bilenler, akıllı telefon kullanıyor işe gitmiyor

İşi bilenler, akıllı telefon kullanıyor işe gitmiyor Daha piyasaya çıkmadan sansasyon oluşturan, Microsoft'un patronu Bill Gates'i bile kıskandıran akıllı buluş Apple Iphone, önce gençler tarafından keşfedildi. Amerika'da piyasaya sürüldükten sonra kullanıcıların tutkunu olan Iphone'un...
  4. Hatice Ceylan

New York Times batarsa...

New York Times batarsa... Bütün dünyayı etkileyen ekonomik krizden en ağır darbeyi alan sektörlerden biri de medya. Dünyanın en prestijli gazetesi New York Times da krizde: Uzmanlara göre NYT artık yalnızca internette olacak... YER: Manhattan, 42. Cadde. Bina: 57 katlı yeni New York Times...
  5. Hatice Ceylan

bir iki Illustrator çalışma

Hepsi de çok cici gözüküyor emeğinize sağlık...
  6. Hatice Ceylan

Yumurtaları sepete at

@Mehmet KIYMIK Bu sitedeki tüm flash derslerini takip etmeye çalışıyorum ve elimden geldiği kadar uygulamaya çalışıyorum.İlerde usta olacağıma eminim. :D
  7. Hatice Ceylan

Zombi çalışması

Resim çok ürkütücü geldi bana :) demekki amacınıza ulaştınız...Gece gece hiç ii olmadı ama:D
  8. Hatice Ceylan

Yumurtaları sepete at

@Mehmet KIYMIK Mehmet Bey,dikkat ederseniz yumurtaları sepete atın dedim tekrar çıkarmaya izin verdimmi hayıır:D İşin şakası bi yana dediğinizi deniycem eğer yapabilirsem :) yumurtaları sepetten çıkarabileceksiniz ....
  9. Hatice Ceylan

Yumurtaları sepete at

http://s8b.directupload.net/images/090128/idtvul7y.swf Arkadaşlar flashta yaptığım çalışmamı umarım beğenirsiniz.Yumurtaları sepete atmaya çalışın bakalım sepete gircekler mii:)
  10. Hatice Ceylan

flash çalışmalarım

@Abdullah Batur Teşekkür ederim...Sayenizde ekledim:D Evet her ikisini de macromedia flash player da yaptım...
  11. Hatice Ceylan

flash çalışmalarım

http://s2b.directupload.net/images/090127/5nxk3h84.swf Resimleri izlemek için küçük resimlere tıklamanız yeterli:D
  12. Hatice Ceylan

Swf uzantılı flash filmimi foruma ekleyemiyorum

Abdullah Bey kusura bakmayın daha önceki sorunuzu göremedim ama ne demek istediğimi anlamışsınız...Yardımcı olduğunuz için teşekkürler....
  13. Hatice Ceylan

Hüzün nerden bulaştı yüreğime

Saf tutuyor harfler,hizaya dizilmiş bir alt yazı gibi, düşürüyorum kendimi, Seninle yan yana… Çekiyorum kınından cümleleri ve kıldan ince ,sesin, vuruyor boynumu… Yüzümü çevir, yüzüne tut ellerinle...
  14. Hatice Ceylan

Artık İlgilenmiyorum Seninle

Artık İlgilenmiyorum Seninle Bunca yıkılmış dağlar üstüne Kalbimin kanını buharlaştırdı gözlerin Oysa kaç güvercin havalanmıştı içimden Konarak pervazlarına gülüşlerinin Kaç mermi sıyırmıştı ruhumu Acımasız yürüyüşlerinin mevzilerinde Dayanmıştım Ağlamıştım saatlerce...
  15. Hatice Ceylan

Dünyanın En Zor Sorusu

@Mehmet KIYMIK Sorunun cevabı tabi ki uçurumun dibinden düşülmez:) ve bunu Süleyman Bey hariç:D herkes bildiği için öyle yazma ihtiyacı duydum....
  16. Hatice Ceylan

İstanbul 2020 Olimpiyatları

Çok enteresan resimler paylaştığın için teşekkürler...
  17. Hatice Ceylan

Dünyanın En Zor Sorusu

Arkadaşlar soruyu bildiğiniz için her birinize @-;---,--- armağan ediyorum gülünüzü güle güle kullanın...Süleyman Bey hariç :D
  18. Hatice Ceylan

Parmak Testi Çok İlginç

Baş parmak anne ve babamızı İşaret parmağı kardeşlerimizi Orta parmak kendimizi Dördüncü parmak yani yüzük parmağı eşimizi Küçük parmak da çocuklarımızı temsil ediyor.. Peki eşimizi,başka bir değişle hayatımızın aşkını temsil etmesi için neden dördüncü parmak seçilmiş. Bunu anlamak...
  19. Hatice Ceylan

Adamın Biri ....

"Adamın biri eviyle arkadaş olmuş demiş ki, 'Ey evim, seni yapan, bu hale getiren benim. Yıkılacağın zaman haber ver de ben çıkayım, öyle yıkıl.' Bir gün evin bir yeri çatlamış, adam bir avuç çamur alıp, orayı kapatmış. Bir başka gün, başka yeri çatlamış, yine bir avuç çamurla kapatmış. Aylar...
Yukarı Alt