@Süleyman Köklü
Belli bir amacım yok.. yeşil ve sarı rengi ile mavinin baskınlığını biraz açmaya ve daha şirin görünmesini sağlamak istedim..:) Zaten pek uyumsuz oldu gibi.. renkleri gözden geçirdim.
Teşekkürler yorum için...:)
Hey Allah'ım nereden akıllarına gelir böyle şeyler... Hayat beş şişeden ibaretmiş..
1-Mama şişesi (bebeklik)
2- Cola şişesi (gençlik)
3-Viski şişesi (orta yaş)
4-Su şişesi (yaşlılık)
5- Serum şişesi (son evre)
:D
Bugün 24 mart 2010... Gününüz aydın olsun:)
Sabah sabah facebook'ta hoş bir yazı paylaşmışlar. Ben de sizinle paylaşmadan edemedim... buyrun ;
Japonya’da saygın bir firmada yönetim, işe girmek isteyenlere bir soru sormuş ve soruya uygun cevabı veren kişiyi de işe almışlar.
Sorunun...
Sayın asarica; konuya ilgi için biraz daha detaylı bilgi verirseniz örneğin gerekli emek karşılığı verilecektir demişsiniz, Ne kadar ödemeyi düşünüyorsunuz, sadece logomu istiyorsunuz gibi bilgiler verilirse konuya ilgiyi arttıracaktır diye düşünüyorum..
Kolay gelsin.
Gerçi ben o yıllarda gençliğe adım atmıştım ama... resimlere bakınca... ne sadeymişiz o zamanlar.. televizyonu görüce aklıma geldi.. tek kanaldı, yayın giderdi saatlerce necefli maşrapayı seyrederdim...:o
Teşekkürler bu güzel nostalji için... :)
Merhaba fast007.. Öncelikle Hoşgeldiniz..
Konunuzu doğru yerde kabul edelim..:) Depo grafik bölümünde istemediğiniz kadar içerik var.. İstediğiniz resimlerin belli bir kategorisi yok.. hamur adam, insan figürleri vs gibi değişik anahtar kelimeler ile aramanızı tavsiye edebilirim.. umarım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.