Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Satranç Takımları

teşekkürler. tavla benimde gözüme takıldı. sanırım bonus olarak geldi :)
  2. Emine Şahin

Kartvizitim

@Aykut Gündüzgören ya kartı yanlışlıkkla "yan" uzatırsanız :D
  3. Emine Şahin

virüs : wuauclt.exe

@Fatih Coşkun bu konuyu yönetim istek/şikayet kısmında açarsanız değerlendirilecektir fatih bey...
  4. Emine Şahin

Kartvizitim

ilginç... :) siyah renkteki daha ağırbaşlı olmuş. tercih edilebilir. isminizin iki kere tekrarı ve yan olarak kullanılması biraz okuma güçlüğüne sebep olsada, genel mizan olarak güzel. paylaştığınız için teşekkürler.
  5. Emine Şahin

binalar, sehirler ev resimleri.

resimleri nerede kullacaksınız. biraz açıklama yaparsanız faydalı olur. birde aşağıdaki linkleri kontrol edin: 1) https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/7669-bina-yenilemesi-tadilatiboya-badana.html 2)...
  6. Emine Şahin

teşekkürler abdullah. güzel bir tespit. müsait bir ara dediklerinizi yapayım. unuttuğumuz ve göz ardı ettiğimiz disk birleştirme çok önemli. saygılar...
  7. Emine Şahin

Vektör Mix-1 (Karışık)

her ikinizede katılıyorum arkadaşlar... :D:D:D repleride unutmayalım değil mi?:)
  8. Emine Şahin

menu Çalışması

burada taraf olmam söz konusu değil. sadece ithaf edilen bir konunun daha açık bir hal alması için size sordum. lakin çalışmalarda benzerlik olabilir. belki arkadaş esinlenmişte olabilir. "tamamen bana ait" ifadesi bu çalışma için çokta abartılmamalı diye düşünüyorum. takdir sizlein tabiiki. bu...
  9. Emine Şahin

menu Çalışması

ben her iki çalışmayıda bir araya getirmeye çalıştım. her iki çalışmayı kıyaslamak yada yorum yapmamak için tercih ettim. sanırım tekrar mesajınızı gözden geçirmelisiniz. değil mi?
  10. Emine Şahin

LCD Ekranlar

teşekkürler sait bey. çok güzel görsel bunlar. emeğinize sağlık...
  11. Emine Şahin

menu Çalışması

@Şirin Yazmacı söylemiş olduğunuz sayfanın linkini buraya koyar mısınız?
  12. Emine Şahin

Dergi Kapağı

yazı karakteri ve puntoları tekrar gözden geçirilebilir. kapağa bakılığında göze ilk takılan "verilmek istenen" mesaj olmalı. bu mesaj hangisidir seçemedim. bu mesaj gerek renk olarak gerekse punto olarak ilk göze çarpan olmalı değil mi? saygılar...
  13. Emine Şahin

kendime kartvizit

forumdaki diğer çalışmalarınızı ilgi ile takip ettim. bu çalışmanıza iki kelam etmezsem olmaz. kendinize yakışır tarzda bir çalışma olmuş. çalışmanıza sadece ek olarak diyebilirimki siluetinizide kabartma tarzı düşünürseniz, daha hş bir iş çıkacağını düşünüyorum. saygılarımla...
  14. Emine Şahin

eps yi wmf ye çevirme

eps gibi formatları görebilmek için birkaç program mevcut. ben kullanıyorum. çok rahat oluyor. nette araştırma yaparsanız uygun bir program bulabilirsiniz.
  15. Emine Şahin

bendede birkaç zamandır baya bir problem var. internetim olsun PC olsun çok yavaş ve kasıyor. foruma upload etmek için bekleyen bir sürü dosya var. maalesef uploadım kesiliveriyor. sistem geri yüklemesi bile yaptım. değişen bir şey olmadı. dediğiniz gibi Görev yöneticisinde wuauclt.exe var mı...
  16. Emine Şahin

Google'dan Cumhuriyet Bayramı jesti ...

teşekkürler serkan, teşekkürler google :)
Yukarı Alt