Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Ekmek Resimleri-Hamurişi-Turtalar-Hamurdan yapılmış yiyecekler Yüksek Çözünürlükte

teşekkürler buseciğim. emeğine sağlık, sen mi yaptın :D:D:D
  2. Emine Şahin

Kuruyemiş Resimleri Gerekli

muhammed bey lütfen flood yapmayınız. rapidle ilgili bir sorunum var. upload işlemi henüz bitmedi. bu gün yetişmez sanırım. beklemenize değecek bir arşiv. şayet çok acil değilse yarın inş.
  3. Emine Şahin

Kuruyemiş Resimleri Gerekli

upload işemi bitmedi. biraz beklerseniz gelecek :)
  4. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@sahin33 isteklerinizi uygun bölümlerden yapınız...
  5. Emine Şahin

Maxi Magazin Afiş Çalışması

eğlenen insanlardan ziyade newyork silüeti dahada uygun düşerdi sanırım. yada bu insanlarla birleştirip slogana uygun hale getirilebilir. çok yalnız kalmış bir slogan... bir bütünlük oluşmamış. arkadaşların tereddütüde bu yönde olnuştur... saygılar...
  6. Emine Şahin

İlk logo çalışmam

firmanın faaliyet alanı nedir? bunu bilmek yorum açısında uygun olurdu. sait beyin dediği gibi gölge kavramı logonun orijinalinde olmamalı. çok farklı baskı tekniklerine cevap verebilecek niteliktede olmalı. örneğin bu logunun pirinç yapıldığını düşünün. vs. vs. saygılar...
  7. Emine Şahin

Merhabalar ben Şerife

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  8. Emine Şahin

Merhaba Ben Abdullah

@Şerife Yıldırım hoşgeldiniz. iyi forumlar...
  9. Emine Şahin

mrb

10. Emine Şahin

CorelDraw 10 veya 11 ile 14 arasındaki farklar

haklısınız. gerçekçilik konusunu yanlış bir ifade olarak kabul etmemek gerekir. kullanıcıların tespitleri açısından daha gerçekçi olur demiştim. saygılar...
  11. Emine Şahin

CorelDraw 10 veya 11 ile 14 arasındaki farklar

teşekkürler kürşat bey. güzel bir tablo sunmuşsunuz. ben çok eski versiyonları kullanmadım. corel 12 den sonra 13e bile bakamadan 14 e atladım. zaman içerisinde bilgiler güncellenir kanaatindeyim. konuyla ilgili kullanıcı arkadaşların gözlemleri konuyu daha gerçekçi kılacaktır..
  12. Emine Şahin

merhaba

13. Emine Şahin

serbest çalışma yorum bekliyorum kesinlikle

amacı olmayan, deneme amaçlı çalışmalarımızı lütfen kişisel çalışmalar klasöründe açalım... kişisel çalışmalara taşınmıştır...
  14. Emine Şahin

Cep Telefonu Operatörleri logoları İstek

buyrun: http://rapidshare.com/files/153875087/Desktop.rar.html
  15. Emine Şahin

Ülke Haritaları

ellerinize sağlık. harika bir paylaşım...
  16. Emine Şahin

pullu kelebek

paylaşım için teşekkürler. + rep
  17. Emine Şahin

Hayvanları koruma ile ilgili (ACİL)

bilmiyorum arkadaşım... inan bilmiyorum. toplum olarak nerelere geldiğimizi anlamakta güçlük çekiyorum. neden mi? geçen gün, bir haber izlerken tekrar dehşete düştüm. yeri ve zamanı önemli değil ama olayın vuku şekli enteresan. iki çoçuğun tartışması sonucu mahalle birbirine girmiş... ... bence...
  18. Emine Şahin

Merhaba

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz. nasıl puhumaymış bakçeğiz artık... :)
  19. Emine Şahin

Merhaba

merhaba... hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
Yukarı Alt