Arama sonuçları

1. Emine Şahin

şehitlerimiz hakkını helal edin

çok şey söylemek mümkün, ama ucu siyasete dokunacak diye çok şeyi yutmak zorunda kalıyoruz. terörün siyasi, askeri ve sosyolojik yönleri mevcut. bu üç alanda mücadele şart ve zaruridir. untulmamalı ki, şehitlerimizin kanı yerde kaldığı müddetçe ihmali söz konusu kurum ve sorumlularını bu kan...
  2. Emine Şahin

enerji kaynağı, ampul, ecoten lamba, vektöreller ...

Reduce Energy | EPS + JPG | RS Link şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/151412353/Reduce_energy.rar.html
  3. Emine Şahin

karton kutu ve standlarınız için -2

55 adet EPS dosya | 55 adet jpeg | önizleme RS Link şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/151414063/stand_ve_kutular.rar.html
  4. Emine Şahin

karton kutu, çanta tasarımlarınız için vektöreller

5 EPS Files | 5 adet jpeg | 3 MB | RS şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/151394781/bax1.rar.html
  5. Emine Şahin

dijital baskıdaki renk farkı

sizin tek sorununuz CMYK çalışmış olmanızdır. rgb çalışmalısınız. saygılar...
  6. Emine Şahin

Foruma resim eklemek

@İlkay Assar upload linkinizi direk mesaj panosuna kopyalamayınız. grafike ekle simgesine tıkladıktan sonra açılan pencereye yapıştırıp tamam deyiniz. resminizin cmyk kaydedilmiş olmamasına özen gösteriniz.
  7. Emine Şahin

3D figürler - 2

@Fatih Coşkun bunlarla corelde tabiiki, kastettiğiniz vektörel manada oynayamazsınız. konu resimler kategorisindedir. photoshopta oynama yapabilirsiniz.
  8. Emine Şahin

Merhaba

MERHABA volkan bey :) aramıza hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  9. Emine Şahin

unlu mamüller, ekmek çeşitleri vs.

@raltay69 linki inceledim. lakin hiç bir problem ile karşılaşmadım. tekrar dener misiniz. rar şifresini unutmayınız: grafikerler.org
  10. Emine Şahin

resim işleme üstadı embird

çalışmanız için teşekkür ederim. + rep
  11. Emine Şahin

kartvizit yapmak istedim =)

ben bir şey göremedim. sanırım resim ekleyemediniz. resminizin cmyk olmamasınada özen gösteriniz.
  12. Emine Şahin

Merhaba

@Haver Efe sizde aramıza hoşgeldiniz. keşke ayrı bir topik oluşturmuş olsaydınız...
  13. Emine Şahin

2009 Takvimi (Convertli ve Convertsiz)

teşekkürler serkan bey. çok harika bir paylaşım. :) :D:D
  14. Emine Şahin

walt disney karakterleri

teşekkürler fatih bey... +rep
  15. Emine Şahin

masa takvimi arıyorum

@Serkan Baysal ne kadar ayıp serkan bey.:D:D:D buraya neden koymadınız???;)
  16. Emine Şahin

Değişiklik Arayanlara!!!

teşekkürler. çok değişikmiş gerçekten...
  17. Emine Şahin

[ ! ] Broşür Tasarımım [ ! ]

o halde şöyle deneyin olmaz mı? başlıkta kullandığınız harran üniversitesi yazını küçülterek aşağıya alın. sonra slogan olarak kullandığınız "bin yıl kadar köklü ............" cümlenizide onun altına biraz daha ufaltarak yerleştirin. internet adresinizide en yukarıya büyük büyük ve etkileyici...
  18. Emine Şahin

Corel draw da resmi evrak fatura hazırlama

@crazy_34 işi bilmek ayrı bir konu... ama paylaşımda bulunan arkadaşın konusundaki eksiklikleri kendisinin gidermesi adına böyle çok sorumuzla karşılaşabilirsiniz. bu yönetimdeki arkadaşların acizliğinden yada bilgisizliğinden değildir.
  19. Emine Şahin

çok büyük dosyaların kaydedilmesi

@Serkan Baysal pardon serkan bey 3. derken ney ikastettiniz. diğer 1. ve 2. dosya fromatları gördünüz mü? :D burada sadece "PSB" Large Documet Format'tan bahsettim. bu da save_as (farklı kaydet seçeneği içerisinde bulunmaktadır... :)
  20. Emine Şahin

biberonlu yatan bebek

teşekkürler...
Yukarı Alt