Arama sonuçları

1. Emine Şahin

ticari bir amacı yoktur maksat eksiklerimizi görmek:)

çok şeyler söylenmiş, üzerine daha ne eklenebilirdiki. elimde bu vardı?... çok yanlış bir savunma olduğunun farkındasınız değil mi. elinizde olmayanı veya vermek istediğininizi "müneccim" değilizki bilelim.
  2. Emine Şahin

grafikerler.org yeni yüzümüzü (tema) nasıl buldunuz?

yeni temamız hakkındaki görüşleriniz ve değerlendirmelerinizi rica ediyoruz.
  3. Emine Şahin

Sound Of Istanbul v1

çok güzel. çok beğendim. uygulama sonrasınıda görmek nasip olur mu acaba...
  4. Emine Şahin

Halı Tasarım Yarışması

ödüller güzelmiş. :) teşekkürler burak...
  5. Emine Şahin

merhaba arkadaşlar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz...
  6. Emine Şahin

Kurumsal Logo Çalışmalarım-5- eleştiri bekliyorum

bu kadar çok çalışmanın bir arada yayınlanmasının doğru olmadığını defalarca söyledim. buradada yineliyorum... çalışmalarınız gayet güzel ve kullanılabilirlik yüzdesi yüksek. yalnız alternatif çalışmalarınızda olmalı değil mi? elinize sağlık iyi çalışmalar...
  7. Emine Şahin

Photoshop Logo Yardım..! ??????

maksadınız logo çalışmaksa kesin kez size corel yada dengi bir vektörel program öneririm. forumda corel ve diğer programlar hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. edindiğiniz bilgiler neticesinde zaten vektörel bir program kullanmanız gerektiğini anlamış olacaksınız. saygılar...
  8. Emine Şahin

ticari bir amacı yoktur maksat eksiklerimizi görmek:)

ticari kaygı taşımayan çalışmalarımızı o zaman kişisel çalışmalarda açmamız gerek değil mi. çalışmanızı taşıyorum: Kişisel Çalışmalar...
  9. Emine Şahin

merhabalar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz.
  10. Emine Şahin

Merhaba Arkadaşlar..

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz. forumumuzun kuruluşu 1 seneyi doldurdu. az zamanda çok büyük mesafeler katettik şükür. dahada iyi olacak inş. görüşlerinizi ve fikirlerinizi her zaman dinlemek isteriz. saygılar...
  11. Emine Şahin

Onur G. HİTİT - Akvaryum fotoğrafları

evet sizinki hobiden fazlası... ama bilirim bu zevki. herkesede tavsiye ederim. diğer evcil hayvanlar gibi çok uğraştırmıyor. akşamları karşışında oturup onları beş dakka izlemek bile yetiyor. yakında bende fotolarımı koyarım artık. saygılar...
  12. Emine Şahin

Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine

teşekkürler paylaşım için. "nalet" mi? "lanet" mi? yani orijinali böyle filan olamaz değil mi? aslı "lanet" olmalı?
  13. Emine Şahin

slm..

merhaba. hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz. lütfen forum kurallarını okumayı ihmal etmeyelim...
  14. Emine Şahin

teşekkür ederim. güzel paylaşımlarınız için. yalnız merak ettim bu bir hobi mi? yoksa ticari bir olay mı? kaç tane akvaryumunuz var? bilmek istiyorum. yani hobi olarak yapsanız en fazla iki yada üç akvaryumu anlarımda ...
  15. Emine Şahin

Bir Baskı Makinesinin Hikayesi..

ara ara oturup okudum. güzel ve sürükleyici bir yazı. özelliklede günümüze uyarlarsak, paparazzi yada televole mantığının, kişi yada toplumlara verebileceği hiç bir şey olmadığını görmekteyiz. teşekkürler paylaşım için. cidden okunmasını tavsiye ederim.
  16. Emine Şahin

elif reklam tabela

ben hala görebiliyorum. :)
  17. Emine Şahin

Onur G. HİTİT - Börtü böcek fotoğrafları

teşekkürler. bunlar nasıl böcekmiş böyle :) ııyykk... :D
  18. Emine Şahin

çok güzel paylaşım olmuş. teşekkür ederiz. yalnız biraz daha çekim teknikleri ve flash kullanımına dikkat ederseniz daha güzel sonuçlar olacaktır. bir akvaryum sever ve japon besleyen biri olarak başka resimlerinizide bekleriz diyorum. saygılar...
  19. Emine Şahin

elif reklam tabela

renk çok fosforlu değil mi? yaprak dolu dal ise çok renkli.
  20. Emine Şahin

Barkod Nedir?

emeğinize sağık. güzel bir kaynak olmuş.
Yukarı Alt