Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Yüksek Çözünürlükte Asker fonları..

teşekkürler. elleriniz dert görmesin.
  2. Emine Şahin

görsel anlatımlı accurate4 dersleri

teşekkürler emrovski. derslerinizin devamını dileriz. + repiniz gelmiştir. :)
  3. Emine Şahin

İbrahim Müteferrika ve İlk Türk Matbaası..

teşekkürler serkan. güzel bir paylaşım. ancak burada osmanlıyı matbaa ve teknoloji düşmanı gösterenlere iki laf etmeden duramayacağım. hepiniz şu sözü bilirsiniz, "kuran mısırda okundu, istanbulda yazıldı." peki istanbulda yazıldı ne demek. o dönemlerde hat sanatı çok ileriydiki sadece...
  4. Emine Şahin

2008 Model Çerçeveler..

küçük bir hareketle bunları "99" yapalım. gelecek senede kullanırız artık. :D:D:D teşekkürler serkan. güzel bir paylaşım ...
  5. Emine Şahin

Ben Geldim :)

hoşgeldiniz. iyi forumlar...
  6. Emine Şahin

ısıtma firmasına afiş

yanılmıyorsam ufo bayii olan "kosovar alışveriş merkezi" hemen altındaki de slogonları olsa gerek. diğer arta kalanlarda firmanın satışa sunduğu markalar. peki neden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım? o kadar karma karşıkki, kendi içimdeki şüphelerden kurtulmak için, sizede sormak istedim...
  7. Emine Şahin

CorelDraw ile ilgili

neden bu konuyu cafe org'da açtınız? muhabbet olsun diye mi? lütfen konuları açarken daha uygun yerlerde açalım. taşınmıştır: corel Draw
  8. Emine Şahin

Gerçek Tabela Sanatçıları...

teşekkürler serkan, çok güzel bir paylaşım olmuş. usta ve çırak hikayesi ders çıkarılacak bir konu. "Bu fırça, samur fırça değil usta!...”
  9. Emine Şahin

SUBLIMINAL (Bilinçaltı) Reklam

emeğinize sağlık arzu hanım... güzel bir kaynak olmuş.
  10. Emine Şahin

corelde hazırlanmış 2009 takvimi

@atareklam yorumlanması gereken bir çalışma değil arkadaşım. "takvim" olarak paylaşıma sunulmuştur...
  11. Emine Şahin

mrb

hoşgeldiniz. iyi forumlar...
  12. Emine Şahin

burgaz rakının logosu lazım

acil başlıklı konu açmayınız lütfen. ayrıca bu kadar acil olması konuyu yanlış yerde açmanıza neden olmuş sanırım. taşındı: logo
  13. Emine Şahin

90 adet yiyecek-içecek UHQ fotoğraf

emeğinize sağlık. çok güzel bir paylaşım olmuş. + rep hakkınız değil mi?
  14. Emine Şahin

Vektörel Büyüteçler...

harika paylaşım olmuş. çok teşekkürler...
  15. Emine Şahin

Vektörel Fırçalar...

teşekkürler.
  16. Emine Şahin

Vektörel Fidan ve güneş..

emeğinize sağlık. güzel bir paylaşım...
  17. Emine Şahin

Grafikerler.org 2009 Logo Çalışmam

evet en azından bir rep hakkınız. nede olsa uğraş ve emeğiniz var. :)
  18. Emine Şahin

sütlü içecek, meyveli içecek

9 JPEG |9 EPS | RAR | 20,04 Mb | RS Link | şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/141286269/Drinks___Food.rar.html
  19. Emine Şahin

ilk Afiş Çalışmam

sayın 6IRAFİKER; çalışmanızın sol alt köşesindeki web adresini kaldırıp çalışmanızı tekrar yayınlarmısınız. forum kurallarını okumadığınızı düşünüyorum. saygılar...
  20. Emine Şahin

Selamlar Herkese

hşgeldiniz. iyi forumlar. forum kurallarını okumayı ihmal etmeyelim lütfen. umarın forumdan fayda bulursunuz...
Yukarı Alt