@Bahtınur YILDIZ
Şimdi şöyle bir durum var. İndiriyorum heyecanla ancak indirdiklerimi açmıyor. Bi sorun mu var acaba yoksa benden mi kaynaklanıyor.
Bir de Fetch gibi bir programla alamazmıyız bunları.
tekrar teşekkürler....
ne yaptınız bahtınur hanım.. Bu kadar paylaşımı annesi çocuğuna yapmaz :)
Teşekkürler ellerin dert görmesin.
Bunları indirmek için Fetch programı gerek. Yoksa sabitleşiriz Mac başına.
@Emine Şahin
Font konusunda tabii standart yoktur ama özellikle SOUVENİR ve FRUTİGER fontları (Aile olarak) yüzlerce font arasından seçilip en iyisi olduğuna karar verilmiştir. (Bu işi yapan birçok kişi tarafından)
Punto büyüklüğü için ise, 9.5'dan 11.5'a kadar olabilir. Dipnot için ise...
* 'Köprüde takıldım diyeceğim inanmayacaksın ama yalanım varsa şuradan şuraya gitmek nasip olmasın... Bu saatte köprü bomboş aslında. Basmışım geliyorum. Evime, güzel karıma kavuşmak için can atıyorum. Tam gişelerden geçerken bir de ne göreyim, gişe görevlisi ilkokul arkadaşım Salim değil mi? O...
islam dininin kadına verdiği önemi ve değeri anlamayan, yaşantısına bunu rehber edinemeyen birinin feryadı bunlar. İnanan insanın yapması gereken normal şeyler bunlar. Ama biz o kadar dünya işlerine daldık ki bunları bile vayyy be diye okuyoruz.
İnşaallah bu ilanı veren din adına kendine bir pay...
değişik fontlar kullanılmakla birlikte benim kullandığım fontlar şunlar:
Frutiger(T), Frutiger(T) Light, Frutiger Con(T) Light, Challigraphy, Palatino Turk ve Souvenir ailesi
evet hayat ne garip !!! ben yıllardır bu işi yapıyorum ama gencin biri çıkıyor beni çalışmalarına hayran bırakıyor. Seni tebrik ediyorum.
Karalamalar biraz abartılı olmuş ama yine güzel bir örnek sunmuşsun. Çalışmalarını takip ediyorum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.