Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Lassa logosu lazım

@Seda Başer Seda hanım lassanın logosu değişti. Bu eski logo.
  2. Süleyman Köklü

F ve Q klavyenin Karşılaştırılması

bilmediğim birçok şeyi öğrenmiş oldum. Bana zaten F klavye hep sıcak gelmişti. Hala zevkle kullanıyorum. Teşekkürler paylaşım için...
  3. Süleyman Köklü

dev bir PSD arşiv

@Bahtınur YILDIZ Şimdi şöyle bir durum var. İndiriyorum heyecanla ancak indirdiklerimi açmıyor. Bi sorun mu var acaba yoksa benden mi kaynaklanıyor. Bir de Fetch gibi bir programla alamazmıyız bunları. tekrar teşekkürler....
  4. Süleyman Köklü

dev bir PSD arşiv

ne yaptınız bahtınur hanım.. Bu kadar paylaşımı annesi çocuğuna yapmaz :) Teşekkürler ellerin dert görmesin. Bunları indirmek için Fetch programı gerek. Yoksa sabitleşiriz Mac başına.
  5. Süleyman Köklü

Merhaba

bişeyler yaparsa takip ederiz. Merhaba deyip kenardan izlerse üzülürüz. Hoşgeldin...
  6. Süleyman Köklü

Arşivlik İmajlar (Grafikerler Mix)

teşekkürler kullanacağımız öğeler var. Eline sağlık.
  7. Süleyman Köklü

İçinizdeki Ünlüyü Bulun

vayy be süper bi şey. Deneyin bence..
  8. Süleyman Köklü

Dergi-Kitap Fontları

@Emine Şahin Font konusunda tabii standart yoktur ama özellikle SOUVENİR ve FRUTİGER fontları (Aile olarak) yüzlerce font arasından seçilip en iyisi olduğuna karar verilmiştir. (Bu işi yapan birçok kişi tarafından) Punto büyüklüğü için ise, 9.5'dan 11.5'a kadar olabilir. Dipnot için ise...
  9. Süleyman Köklü

ÖNEMLI Kanser Raporu

teşekkürler paylaşım için. Dikkat etmemeiz gereken şeyler. Televizyondan fırsat bulupta yapabilirsek.
  10. Süleyman Köklü

Merhabalar

@Barış Sönmez Haklısınız bu daha genelleyici ve güzel oldu.. Tekrar hoşgeldiniz diyelim.
  11. Süleyman Köklü

Mks Matbaa Logo Çalışması

orta sıranın en sağındaki logo güzel bence. Tabii burda yay şeklinde ki şekil "C" gibi okunup "CMKS" şeklinde okunabilir (mi acaba ?)
  12. Süleyman Köklü

Çapkın kocaların yalanları :)))

* 'Köprüde takıldım diyeceğim inanmayacaksın ama yalanım varsa şuradan şuraya gitmek nasip olmasın... Bu saatte köprü bomboş aslında. Basmışım geliyorum. Evime, güzel karıma kavuşmak için can atıyorum. Tam gişelerden geçerken bir de ne göreyim, gişe görevlisi ilkokul arkadaşım Salim değil mi? O...
  13. Süleyman Köklü

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

********* Sabırlı **********
  14. Süleyman Köklü

29.08.08 tarihli Yeni asır gazetesinde bir ölüm ilanıdır.:((

islam dininin kadına verdiği önemi ve değeri anlamayan, yaşantısına bunu rehber edinemeyen birinin feryadı bunlar. İnanan insanın yapması gereken normal şeyler bunlar. Ama biz o kadar dünya işlerine daldık ki bunları bile vayyy be diye okuyoruz. İnşaallah bu ilanı veren din adına kendine bir pay...
  15. Süleyman Köklü

Selamınaleyküm

Aleyküm selaamm. Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.
  16. Süleyman Köklü

Merhabalar

hoşgeldiniz. Kocaeli'den güzel tasarımcılar var aramızda.
  17. Süleyman Köklü

Dergi-Kitap Fontları

değişik fontlar kullanılmakla birlikte benim kullandığım fontlar şunlar: Frutiger(T), Frutiger(T) Light, Frutiger Con(T) Light, Challigraphy, Palatino Turk ve Souvenir ailesi
  18. Süleyman Köklü

yamaha motor resimleri (1920x1200)

gerçekten takvim sezonunun aranan öğeleri. Teşekkürler
  19. Süleyman Köklü

hayat ne garip tipografi

evet hayat ne garip !!! ben yıllardır bu işi yapıyorum ama gencin biri çıkıyor beni çalışmalarına hayran bırakıyor. Seni tebrik ediyorum. Karalamalar biraz abartılı olmuş ama yine güzel bir örnek sunmuşsun. Çalışmalarını takip ediyorum.
  20. Süleyman Köklü

mustang tipografi

gerçekten yaşınıza göre tebrik etmemek elde değil. Güzel bir çalışma.
Yukarı Alt