Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Nokia Kampanya

tamam şimdi çözdüm konuyu :D daha önceden yayınladığınız çalışmanızın arkaplanı baya bir eleştiri konusu olmuştu. daha uygun yazmış olsaydınız keşke "Bg" yerine... genelde çalışmalarınız gayet renkli ve iç açıcı. yukarıdaki çalışmanızda öyle. üst taraftaki telefonu biraz büyütüp sağ tarafa...
  2. Emine Şahin

çizgi film kahramanları, çizgi film karakterleri

CARTOON MANIA / Vector Grafics The files come in EPS, CDR, AI and GIF. More than 1200 vectors with preview in JPG İÇERİĞİN LİSTESİ: -2 Stupid Dogs [2 cachorros estupidos] -Asterix and Obelix -Atlantis -Baby Looney Tunes -Batman -Betty Boop -Bugs Bunny [perna longa] -Captain Caveman...
  3. Emine Şahin

Doğum Günün Kutlu Olsun

erkus (50) , yolcu_34 (20) doğum gününüz kutlu olsun
  4. Emine Şahin

Nokia Kampanya

@ben_romeo bu "Bg" nedir? ayrıca sizin asıl mesleğiniz grafikerlik mi yoksa cep telefonu bayiniz varda reklam amaçlı mı yapıyorsunuz bu çalışmalarınızı? diğer bütün çalışmalarınız cep telefonu üzerine olduğundan sorma ihtiyacı hissettim. saygılar...
  5. Emine Şahin

Kurumsal Logo Çalışmalarım-3- yorum

çalışmalarınızın içerisinde en beğendiğiniz yada beğenmediğiniz bir yada iki çalışma yayınlarsanız, yorum ve değerlendirme açısından daha uygun olacaktır. bu kadar çok çalışma içerisinden seçmek zor ve toptan güzel olmuş demek istemiyorum. saygılarımla...
  6. Emine Şahin

İlk Portal Çalışmam

sevgili zeki aslan yayınlamış olduğunuz çalışmanızda web sitesi adı olduğundan, resminiz tarafımdan kaldırılmıştır. web adresi yayınlamak yasaktır. lütfen gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra konunuzun altında tekrar yayınlayınız. saygılarımla...
  7. Emine Şahin

Afişh

sevgili mustafa bu çalışmanızın afişle ilgisi nedir. uygun bir cevap yazdığınızda tekrar afişler kısmına taşıyacağım. taşındı: kişisel çalışmalar.
  8. Emine Şahin

Merhabaa

merhaba efruli... aramıza hoşgeldiniz. iyi forumlar diliyorum.
Yukarı Alt