Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Can sıkıntısı ufak çalışmalarım

@Sertap TOK Türkçemizi doğru kullanmaya özen gösterelim Sayın Sertap Hanım Bu arada güzel bi çalışma olmuş, biraz ürkütücü:) ellerinize sağlık
  2. Buse Türüdü

Atamız, Bayrağımız, Haritamız

Yavaş yavaş yükleyin siz, sıkmadan ara ara..:)
  3. Buse Türüdü

Quattro Pro Bilişim

Gerçekten gözüme çok hoş gözüktü.. Gerek menüsü gerek canlılığı gerekse renkleri hoşuma gitti doğrusu. Ellerinize sağlık Erkin Bey..
  4. Buse Türüdü

Atamız, Bayrağımız, Haritamız

Siz onları bir şekilde foruma yükleyin bence:) Hem bizler için hemde atatürk ile ilgili resim arayanlar için faydalı bir paylaşım olur... En kısa zaman içerisinde bekliyoruz Gökhan Bey:)
  5. Buse Türüdü

Grafikerin en büyük Korkusu

17 resimin 16'sı başarılı:) Renk körü değilim sanırım:D
  6. Buse Türüdü

Sinek Vectorü Arıyorum

forum içerisinde bu konu ile ilgili paylaşım mevcuttur, arama yapmayı ihmal etmeylim.. https://www.grafikerler.org/vektor/5044-bocekler-sivri-sinek-sinek-hamam-bocegi.html
  7. Buse Türüdü

Nadianne Font istek..

evet sonuncusu tamam:) Paylaşım için teşekkürler Sait Bey
  8. Buse Türüdü

İlişkilerimizde Burçların Büyük Önemi-5-

Akrep burcu olarak kendimle ilgili bazı şeyleri okudum bazılarına hak verdim tabiki, ama aralarında öyle cümleler geçiyor ki içimden" ben akrep burcu değilim yaa" demek geçti doğrusu..:) Yazılar için teşekkürler..
  9. Buse Türüdü

Photoshop Filtreleri'nin Türkçe Açıklamaları

Paylaşım için teşekkürler, indirdim ve baktım.Gerçekten yararlı bir dosya +rep
  10. Buse Türüdü

Klasör Şifreleme Yerine Klasör Gizlemeyi Tavsiye Ederim

Güzel bişey aslında:) Ama şahsen ben dosyam nerdee, sildim mi acabaa? diyip dururm heralde unutkanlıktan:D Bilgilendirme için teşekkürler
  11. Buse Türüdü

Winrar' da Tek Part' a Tüm Partlar İnmeden Göz Atma

güzel bi bilgilendirme, işime çok yarayacak:) Teşekkürler
  12. Buse Türüdü

Yeni MSN virüsüne dikkat

Bikeresinde banada böyle bişey geldi. Beni çok sinirlendiren bi arkadaşıma gelen linki kopyaladım ve gönderdim, O linke basmış virüs ona yayılmış, Peki ben ne yapmışım?:D Linki kopyalarken yanlışlıkla basmışım, internet explorer sekmesinde sonradan gördüm:D:D:D Ava giden avlanır hesabı:)...
  13. Buse Türüdü

merhaba

Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim..
  14. Buse Türüdü

merhaba herkese

Hoşgeldiniz, iyi forumlar Gökhan Bey
  15. Buse Türüdü

sünnet ve düğün davetiyesi sözleri

Güzel sözlermiş:) Paylaşım için teşekkürler
  16. Buse Türüdü

Girls in the Night Clup- Vektörel Güzel Kızlar,Güzel Kıyafetler EPS-JPEG

@kenan kaynar Bunları ben yapmadım ki güzel çalışma diyorsunuz.. Bunlar sadece vektörel dosyalar ve bizde paylaşıyoruz:)
  17. Buse Türüdü

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Öncelikle exceldeki dosyanızı kaydedin ve dosyayı coreldraw'da import edin. karşınıza çıkan pencelere OK diyin. Daha sonra dosya sayfanın üzerine açılmış olacaktır. Çalışmanın üzerine sağ tık yapın ve Convert To Curves(CTRL+Q) Diyiniz.. Bu sefer exceldeki gibi çalışmanız ekrana gelmiş...
  18. Buse Türüdü

Genel Kurmay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Afişleri

Gerçekten de tüm afişler çok güzel olmuş.. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yakışır afişler olmuş. Teşekkürler..
  19. Buse Türüdü

İlham Veren Tasarımlar

Gerçekten ilham verici..:)
  20. Buse Türüdü

WİNAMP'daki Gizli Özellik

Güzel bi özellikmiş, denemek lazım ama winampla pek aram yoktur:)Genelde Windows media player kullanırım.. bilgilendirme için teşekkürler..
Yukarı Alt