Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Kung fu Panda (PSD)

Teşekkürler Sait Bey
  2. Buse Türüdü

GRAFXX Film Arşivi

Dejavu Carlin polis teşkilatında çalışan bir ajandır. New Orleans'ta meydana gelen bir patlamayla ilgili yaptığı soruşturma esnasında dejavu olarak bilinen tekrarlanma halini yaşar. Bu durum Carlin'in beyninde soruşturmayla ilgili olarak bazı fikirler verir. Yaşamış olduğu dejavu...
  3. Buse Türüdü

Corel kısayolları...

Bilgiler için teşekkürler...
  4. Buse Türüdü

Selamlar arkadaşlar :)

Hoşgeldiniz, iyi forumlar
  5. Buse Türüdü

tabela denemem

Font çok yayılmış gibi duruyor, göze pek hitap etmiyor.. Bahtinur Hanım'a katılıyorum, font'u değiştirmelisin
  6. Buse Türüdü

Funny_Animals

Teşekkürler Başkan:) ellerine sağlık
  7. Buse Türüdü

M.Kemal Atatürk Deneysel Fotografi Sergisi Bakırköy Yunusemre Kültür Merkezi

6. Sırayı da ben alıyorum:) Eee başka katılan yok mu arkadaşlar?
  8. Buse Türüdü

Letter Head Fonts

Direk Photohop'a atıp yüklemenize gerek yok. C:Windows/Fonts Klasörüne girip fontlarınızı buraya atarsanız tüm programlarınızda fontlarınızı kullanabilirsiniz:)
  9. Buse Türüdü

Letter Head Fonts

Gerçekten de süper bi arşiv olmuş, ellerinize sağlık Sait Bey +rep
  10. Buse Türüdü

Vektörel Türkiye Haritası

Vektörel Türkiye Haritası Jpeg-CDR Formatlarında 18 Jpeg-18 Cdr caps: Link: http://rapidshare.com/files/389147522/T__rkiye_Haritalarae_-Vekt__rel-Grafikerler.Org.rar
  11. Buse Türüdü

CorelDRAW The Official Guide

Teşekkürler Burak Bey
  12. Buse Türüdü

Tram Değeri

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar, en yakın zamanda konunuza cevap yazacaklardır, Saygılarımla,
  13. Buse Türüdü

Papatyalar. Rengarenk ai.

Paylaşım için teşekkürler Ekrem Bey, +rep:)
  14. Buse Türüdü

merhaba

Hoşgeldiniz, iyi forumlar
  15. Buse Türüdü

Katalok Çalışması

Tam ayrıntılı olarak göremedim ama bence gayet güzel bir çalışma olmuş. Renkli-düzenli ve sade çalışmalar... Ellerinize sağlık
  16. Buse Türüdü

FOTOĞRAF ve GRAFİKER

Tüm yazıları derken bu başlık altındaki yazılarınız hocam:) Forumdaki tüm yazılarınızı okuyamadım tabiki, ama yazılarınızı okumak bana keyif veriyor, hem güzel hem doğru bilgilerden bahsediyorsunuz, hem de düşüncelerinizi yazılarınıza yansıtmanız benim çok hoşuma gidiyor ve severek-sıkılmadan...
  17. Buse Türüdü

cep tel soru ve sorunlarınız?elimden geleni yaparım

İlgi ve alakanıza teşekkürler Selda Hanım
  18. Buse Türüdü

Gözlerinize İnanamayacaksınız (Arşivlik)

Gözlerim birden açıldı valla:D Paylaşım için teşekkürler Sait Bey, ellerinize sağlık
  19. Buse Türüdü

Vektör Mix (Karışık)

Teşekkürler Sait Bey, ellerinize sağlık +rep
  20. Buse Türüdü

200 icon Adobe Illustrator CS

Teşekkürler Burak Bey
Yukarı Alt