Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Orijinal Cinayet(ler) 2008

Bu filme giden arkadaşlarımın çoğu bana bu filmi önerdi, en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum da zaten:) Abdullah Bey'in Dediği gibi gerçekten 2 Büyük Usta başrollerde oynuyor...
  2. Buse Türüdü

CiNNeT 2008

Aynen benlik de:D Korku filmlerini severim ve genelde izlerim...
  3. Buse Türüdü

Aşkın Peşinde Vizyon Giriş Tarihi: 10 Ekim 2008

Oyuncular: Dennis Hopper, Penélope Cruz , Peter Sarsgaard, ve Ben Kingsley Oyuncular kısmını eklememişim:) Hemen yazıyada ekliyorum
  4. Buse Türüdü

Dinle Neyden (2008)

Dinle Neyden Yönetmen Jacques Deschamps Oyuncular Alican Yücesoy, Ahu Türkpençe, Lale Mansur, Burhan Öçal Türkçe Yapım yılı:2008 Romantik Filmin Konusu Dinle Neyden, 1798 Osmanlı-Fransız savaşının yaklaştığı...
  5. Buse Türüdü

Vicdan 2008

Vicdan Yönetmen Erden Kıral Oyuncular Nazan Kesal, Rıza Sönmez, Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Tülin Özen, Mustafa Üstündağ, Nihan Koruyucu Türkçe Yapım yılı:2008 Filmin Konusu Filmde kasaba insanları, küçük dünyaya...
  6. Buse Türüdü

Dehşet Treni 2008 Vizyon Tarihi: 10 Ekim 2008

The Midnight Meat Train Dehşet Treni Yönetmen Ryuhei Kitamura İngilizce,Türkçe altyazılı 98 dakika / yapım yılı:2008 Gizem, korku, suç Filmin Konusu New Yorklu bir fotoğrafçı olan Loen Kaufman sanat galerisi sahibi olan Suzan...
  7. Buse Türüdü

Aşkın Peşinde Vizyon Giriş Tarihi: 10 Ekim 2008

Elegy Aşkın Peşinde Yönetmen Isabel Coixet Oyuncular: Dennis Hopper, Penélope Cruz , Peter Sarsgaard, ve Ben Kingsley İngilizce,Türkçe altyazılı 108 dakika / yapım yılı:2008...
  8. Buse Türüdü

Tropik Fırtına: Al Bakalım Vizyon Giriş Tarihi: 10 Ekim 2008

Tropic Thunder Tropik Fırtına: Al Bakalım Yönetmen Ben Stiller İngilizce,Türkçe altyazılı 124 dakika / yapım yılı:2008 Aksiyon, Komedi, Savaş Filmin Konusu Filmde aksiyon filmlerinde oynayan aktörlere eğitim verilen dış dünyadan...
  9. Buse Türüdü

Kartal Göz 2008

Eagle Eye Kartal Göz Yönetmen D.J. Caruso İngilizce,Türkçe altyazılı 115 dakika / Yapım yılı:2008 Dram - Gerilim Filmin Konusu Michelle Monaghan filmde, teröristler tarafından kapana kıstırılıp, suikast düzenlemeye hazırlanan bir...
  10. Buse Türüdü

CiNNeT 2008

Timber Falls Cinnet Yönetmen Tony Gilroy İngilizce,Türkçe altyazılı 100 dakika / Yapım Yılı:2007 Korku Filmin Konusu Mike (Josh Randall) ve kız arkadaşı Sheryl ( Bianna Brown) birlikte tatile çıkarlar.. Kampçadırlarını Batı...
  11. Buse Türüdü

Orijinal Cinayet(ler) 2008

Righteous Kill Orijinal Cinayet(ler) Yönetmen Jon Avnet İngilizce,Türkçe altyazılı 100 dakika / yapım yılı:2008 Dram, Suç Filmin Konusu Bir çift emektar New York Şehri Polisi dedektifleri yasadışı olarak huzuru...
  12. Buse Türüdü

Dev ayakkabı heykelleri İstanbul sokaklarında

Şahsen o "Dev Ayakkabılar" dan bende gördüm, sergi sonunda yapılacak müzayede elde edilen gelirin tamamının vakıflara bağışlanması da ayrı bir güzellik katıyor o ayakkabılara:) Bilgi için teşekkürler Abdullah Bey
  13. Buse Türüdü

Ankara'da Musa Gümüş Karikatür Sergisi 13.9 - 9.10.2008

Bilgi için teşekkürler Abdullah Bey, Keşke İstanbul'da Olsa da Gidebilsem:)
  14. Buse Türüdü

ferforje

Önemli değil ne demek, işinize yaradıysa ne mutlu bana...
  15. Buse Türüdü

Logo Tasarımında Profesyonel Olun!

Teşekkürler Ali Bey; Güzel Bilgiler gerçekten, Logo tasarımı yapmadan önce okumak , logo tasarımına başlamada güzel bir başlangıç olacaktır...
  16. Buse Türüdü

Kartvizit ornekleri.

Bence 1 çalışmanız hariç diğer çalışmalarınız güzel... 4. çalışmaının zeminini beğenmedim şahsen çok renkli hafifte karışık olmuş=) Logoların tasarımı da güzel olmuş bence... Ellerinize sağlık
  17. Buse Türüdü

Kartvizit Çalışmam.

Arzu Hanıma katılıyorum, birinci çalışmanızda yazıları okumak çok zor,heleki görmek o da ayrı bir konu:) Kartvizitlerde sadeliği severim şahsen ve kartvizitlerde genel seçim renkler ve objeler sade bir haldedir. Çalışmalarınıza gelirsek çok doğru bir çalışma demiyorum ama aralarından en doğrusu...
  18. Buse Türüdü

vektörel banka logoları

Çook teşekkürler, ellerinize sağlık
  19. Buse Türüdü

Ankara'da Bir Kısa Film Atölyesi...

Bilgi için teşekkürler
  20. Buse Türüdü

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

Şu anketi istediğimiz kadar oy kullanmaya çevirsek ekrem bey:) 2 logo arasında kalanlara zor iş düşüyor wallahi böyle:)
Yukarı Alt